3 Trin til Øjeblikkelig Tiltræk Dit Hjertes Sande Ønske (Selv Hvis Loven om Tiltrækning ikke Virker for Dig.)

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Har du nogensinde tænkt over, hvad der skal til for at booste din Manifestation, så du omgående kan få dit ønsket resultat?

Alt den hype omkring Loven om Tiltrækning og manifestation i løbet af de sidste 10 års tid, har gjort flere og flere mennesker nysgerrige på, om de også kan manifestere deres drømme. Jeg forstår fuldt ud, hvorfor der er så mange mennesker, som ikke kan få det til at virke for dem. Der er SÅ meget forkert informationen udgivet på nettet, i bøger, e-bøger, og i Amazon’s Kindle Store om manifestation og Loven om Tiltrækning. Alle kan udgive noget, og erklærer dem selv som eksperter. Hvis du lærer fra de folk, så er det klart, at du får middelmådige resultater… hvis du overhovedet får nogen.

Jeg har studeret Manifestation, de Universelle Love (deriblandt Loven om Tiltrækning og 600+ andre Universelle Love) og Metafysik siden jeg var 7 år. Det når op på over 20 års erfaring og viden. Jeg tror ikke på, at du nogensinde kan studere nok; der vil altid være ny viden, nye historier, nye vinkler, nye opfattelser… Det er en smugle arrogant at tro, at du ved ALTING om et emne, uanset hvor mange år du har studeret det.

Vi er nødt til at være mere ydmyg og villig til at lærer mere.

De første 3 trin til Øjeblikkelig Tiltrække Dit Hjertes Sande Ønske (Selv hvis Loven om Tiltrækning ikke Virker for Dig) er:

#1 Vid Hvad Du Vil

#2 Lad Universet Bruge Dets Magi

#3 Lave Vejledet Handlinger

Resten af trinene vil jeg snart dele i et helt nyt online Masterclass, så sørg for at være tilmeldt mit High Vibe Lightworker Tribe for at være den første till at få invitationen, når Masterclass’en bliver udgivet.

#1 Vid Hvad Du Vil

Før du kan gå nogen steder, så er du nødt til at vide, hvor du skal hen. Det virker åbenlyst, og alligevel er der så mange folk, som vælger at fokusere på, hvad de ikke vil have, og hvad de syntes skulle være anderledes, i stedet for at fokusere på, hvad de virkelig gerne vil have.

Når du fokuserer på, hvad du ikke vil have, så sender du energi i den retning og fodre det. Så mit råd er, at ændre din opfattelse og begynde at fokusere på det som du virkelig gerne vil have. Prøv at grave lidt dybere end penge-, soul mate-, bil-, jobønskerne.

Hvordan vil du oprigtig gerne vil følelse?

Mange af dem jeg har stillet dette spørgsmål, svare med “Jeg ønsker bare at være lykkelig, Sabby!” – Det er en begyndelse, men du er stadig nødt til, at graver dybere. Desværre, de fleste af os er blevet så vant til, at blive på en middelmådig frekvens, at vi ikke har nogen idé om, hvordan vi graver dybere og vi har glemt vores sande Guddommelige Livsformål – VÆRE KÆRLIGHED.

I min undervisning bruger jeg Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning som det ønskede udfald, som også er vores hjertes sande ønske. Vores hjertes sande ønske er det helt samme som vores Guddommelige Livsformål – VÆRE KÆRLIGHED!

Indrømmet, det kan meget hurtigt blive meget luftigt! Hemmeligheden er; ingen af dit hjertes sande ønsker er NOGENSINDE tilknyttet et fysisk objekt eller person.

#2 Lad Universet Bruges Dets Magi.

Jeg har sagt det før, og du vil med garanti hører mig sige det igen. Universet har en plan, der er langt større end du nogensinde vil kunne forstille dig. Det HVORDAN er på ingen måde din business! En ting er, at tage vejledet handlinger og laver de forandringer for at byde din manifestation velkommen; så som lavet et budget, et likviditetsbudget, og opsparingskonto hvis du ønsker økonomisk frihed. Men når du forsøger at skrive manuskriftet, diktere HVORDAN du vil have det til at ske, inden for din valgte tidsramme – OG hvem du vil have til at gøre, hvad du bedre om… Det er manipulerende, kontrollerende OG en gigantisk sabotør i din manifestation.

For at være ærlig, så tror jeg alle har været skyldige i at forsøge at manipulere og kontrollere noget til at ske. Og hver eneste gang, er den største gave… en læringslektion. Som at et barn vil ret hurtigt lærer, ikke at lege med flammen på et lys.

Kontrol og manipulation med din manifestation og Loven om Tiltrækning vil give bagslag, uden undtagelse. Måske vil du ikke blive brændt, og faktisk vil manifestere, det du ønskede… for så senere at finde ud af at den manifestation bragte en masse smerte, besvære, og en andet lort med sig. DET ER DERFOR Universet holdte det tilbage, og ikke manifesterede det organisk.

Du kan lave dine vision boards, visualiseringer, affirmationer, orakel kort, mv. Men intet of det vil virke, hvis du ikke overdrager dine ønsker, og lader Universet fører an.

#3 Tag Vejledet Handling.

I løbet af de sidste 10 års tid, hvor jeg har undervist i manifestation og Loven om Tiltrækning, er to af de mest almindelige spørgsmål “Hvilket action step skal jeg tage?” og “Jeg kan ikke hører mine engle//Universet, hvordan kan jeg så følge deres vejledning?”

Først og fremmest, er samtlige babyer født på denne planet, i alle retninger af tid, født psychic. Vi er alle Kærlighedens Lys, skabninger af Kærlighedens Kilde (Gud), så hvorfor i Himlens navn skulle Kilden afskære kommunikationen i det øjeblik du kom ud af din mors Vajayjay?

Hør en gang; du kan måske ikke se eller tale med d døde, og du kan måske ikke se engle. Men der er meget mere i Åndelig Kommunikation end Clairvoyance og Clairaudience. Din intuition, din mave fornemmelse, den lille stemme i dit hoved, som bad dig om at tjekke Instagram og pludselig var dine øjne draget til et billede og tekst med nøjagtig de ord, som du havde brug for at hører.

Vi glemmer at give credit til Universets kreative måder i at sætte os lige foran den præcise ting, der er lige foran os i det øjeblik, hvor vi har brug for det. Tal om Divine Timing. Tilfældigheder og held eksisterer ikke. Alt er nøje planlagt at Universet – alt vi behøver er at lytte til det lille guldkorn af information fra vores intuition.

Jeg vil snart udgive en ny Online Masterclass i Manifestation og Loven om Tiltrækning, og hvis du er i mit High Vibe Lysarbejder Tribe så vil du være den første til at vide, når det udgives OG du vil få en eksklusiv bonus, der ikke vil være tilgængelig andre steder.
??????Tilmeld dig High Vibe Lysabrbejder Tribet herunder og få min GRATIS e-bog 12 Livslektioner for Lysarbejder til at Leve et High Vibe Life, og en masse andre goodies.??????

You may also like...