5 Falske Opfattelse om Manifestation, som du altid troede var sande.

Reading Time: 6 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Der er så meget information ude på nettet omkring manifestation og Loven om Tiltrækning! Det er overhovedet ikke mærkeligt, hvis du ikke altid ved, hvad du skal tro på! Jeg er på en mission for at hjælpe High Vibe Lightworkers med at leve i tilstedeværelsen af Kærlighedens Kraft, og hjælpe dem med at bruge deres gaver til at gøre en forskel i verden.

Manifestation har altid været et emne, som er meget tæt på mit hjerte. Jeg startede med at studere manifestation, da jeg kun var 7 år. Jeg var fascineret af det faktum, at mirakler ikke kun sker i film, men også er en kæmpe stor del af vores liv. Den måde, hvorpå at jeg er clairvoyant of psychic er, at jeg ser, føler, hører, kender, fornemmer og oplever ALTING som energier, frekvenser, vibrationer og impulser. Jeg kan bogstavelig talt set, hvordan alting og alle er energimæssigt forbundet, og hvordan vi sætter energimæssige ”fodaftryk” overalt hvor vi går. Dette giver mig en meget vigtig indsigt i, hvordan manifestation virker.

I denne artikel vil jeg bryde nogle falske opfattelser om manifestation, som jeg ofte møder.

#1 Ønsk og du skal modtage.

Hvis du har læst The Secret (som jeg i øvrigt elsker – Jeg er med i Rhonda Byrne’s bog ”How The Secret Changed My Life” fra 2016) eller en af de mange andre bøger om Loven om Tiltrækning, så kender du sikker 3-trins manifestationsprocessen der er præsenteret i de bøger.

  1.       Bed
  2.      Tro
  3.       Modtag

Selvom at det er en del af manifestationsprocessen, så er der stadig nogle vigtige ting, der mangler. Det er nok derfor, at der så mange som har problemer med, at for det til at virke i deres liv.

Det er ikke nok at bede og tro, og så forvente at modtage. Universet har ikke en magisk ønske-fe, som pludselig dukker op og vil opfylde alle dine ønsker, mens du sidder og ser the Kardashians. Uanset, hvor meget du gerne vil have de 20 millioner kroner på din bankkonto, så dukker de ikke op på magiskvis.

Powerfuld Overbevisning #1:

Hvis du ønsker noget i det liv, så må du tage vejledt handling hver dag, som vil bringe dig tættere på dit ønsket resultat.

#2 Visualisering og Målsætning vil give dig det du ønsker.

Målsætning og visualisering er to mest almindelige redskaber i manifestation. Vid hvad vil have, og visualisere at du allerede har det. Hvis det virker for dig, fantastisk! Men det som jeg har fundet igennem mine studier, er at visualisering og målsætninger kan have en negativ effekt på dine manifestation.

Når du bruger visualisering til at se dig selv køre i din drømmebil, at du er sammen med den specifikke person, som du gerne vil være sammen med, eller har alle de penge du ønsker dig, så vil du med tiden blive tilknyttet til udfaldet. Husk, det underbevidste sind kender ikke forskel på fantasi og virkelighed. Med visualisering, så manipulerer du dit sind til at tro på noget, men når virkeligheden udfolder sig anderledes, så bliver du forvirret. Det er ikke manifestation, det er manipulation!

Målsætning bliver et problem, når du er så fast besluttet på, at have et bestemt udfald på et bestemt tidspunkt, så giver du ikke plads til at Universet kan udfører hendes magi. Mål er fine, og det er fantastisk at du har noget som du vil opnå. Men hvis målene stresser dig, og du slår dig selv i hovedet, fordi du ikke har færdiggjort din to do liste, så har vi et problem. OG! Universet har ofte en plan som er langt bedre end din egen. Når du prøver at kontrollere udfaldet, så blokere du for miraklerne.

Powerfuld Overbevisning #2:

Når du prøver at kontrollere eller manipulere noget til at ske, så blokere du den strøm af overflod, der kommer fra Universet. Universet har altid en plan, der er langt bedre end noget du kan forestille dig. Alt du behøver, er at have tillid til, at der blive taget hånd om dine ønsker.

#3 Det er ikke spirituelt at ønske flere penge, succes og velstand.

Da jeg startede som Spiritual Teacher tilbage i 2008, kun 18 år gammel, var et af mine emner Penge Manifestation. Oh Dear Lord, hvor har jeg fået mange verbale tæsk online fra fremmede, som påstod at penge, succes og velstand var både uspirituelt og skidt. Så utrolig mange fordomme mod succesfulde og velhavende mennesker! Jeg er opvokset i en spirituel og metafysisk familie, så for mig er det helt normalt at tale om penge, succes og velstand sideløbende med andre spirituelle emner. Jeg kan stadig ikke se noget forkert i at tale om penge, succes og velstand i en spirituel forstand. Nærmere det stik modsatte!

For at forklare dette, er vi nødt til at kigge på kvantefysikken. Kvantefysikken er en velkendt og højt respekteret videnskab. Efter min mening danner kvantefysikken en bro mellem den spirituelle verden og naturvidenskaben. Studier i kvantefysikken beviser, at alting er energi, og derfor vibrere alting også på en frekvens. Hvis alting er energi, så må penge, succes og velstand også være energi! Penge er en udvekslingsenergi, som balancerer energien mellem giver og modtager, så begge parter stadig har den samme værdi af energi. Hvis man kun modtager, og ikke giver noget tilbage, så vil man blokere for ligeberettigede flow af energi, som vil føre til at den anden har mindre. Hvis man kun giver, og aldrig modtager noget tilbage, så vil man rende ud af noget at give. Begge situationer vil skabe en ubalance, og vil ende med at blokere for flowet af energi. Det er en af grundene til, at jeg ikke er særlig stor fan af udsalg/tilbud og når folk presser prøver at presse prisen. Jeg synes det er direkte respektløst at ville betale mindre end hvad noget er værd.

Powerfuld Overbevisning #3:

Hvis du værdsætter noget nok, så vil du også med glæde udbalancere energien ved at betale fuld pris. Det er et spørgsmål om at respektere den tid, umage, evner og energi som udvikleren har lagt i at skabe den ting; uanset om det er produkt eller service.

#4 Det er din skæbne at lide i livet.

Vi manifesterer hele tiden! Vores tanker, følelser og handlinger skaber den energi, som vi sender ud i Universet. Universet virker som et kæmpe spejl, der reflekterer den energi tilbage til os, som vi sender ud, som manifestationer. Hver eneste person, omstændighed, helbredssituation, økonomisk situation, relation, forhold, arbejdssituation, mv. er alle en manifestation af dine helt egne tanker, følelser og handlinger. Det er derfor, at det giver ingen mening at spille offer! Husk, mit job er at hjælpe dig med at leve et liv i Kærlighedens Kraft, og være en High Vibe Lightworker. Den eneste måde at jeg kan gøre det, er ved at fortælle dig sandheden om, hvordan manifestation virker, og hvor powerfulde dine tanker er.

Det er underordnet, hvordan dit liv har været indtil videre. For at være ærlig overfor dig; alene fordi du er vejledt til mit arbejde og at du genkender dig selv som en Lightworker, er et meget godt tegn på, at du har gået igennem nogle ret hårde ting i dit liv. Du er blevet udfordret, og er måske i en proces lige nu, hvor du er nødt til at være stærk!

Der findes ikke nogen foreskrevet plan eller skæbne for nogen. Hver eneste af os har en Fri Vilje, og vi er frie til at beslutte, hvilket liv vi ønsker at leve. Ingen begrænsninger. Det er alt sammen et spørgsmål om at være villig til at lave en forandring, og så gøre en dedikeret indsats.

Powerfuld Overbevisning #4:

Du kan skrive din egne skæbne! Du har magten til at skabe det liv, som du gerne vil have. Når livet udfordre dig, og det gør ondt, så vid at du har evnen til at omdanne den energi og vende det til noget godt. Det kræver noget øvelse, men det kan lade sig gøre! Jeg underviser i denne egenskab i mit kommende projekt, så sørg for at være tilmeldt min mailing list, så jeg kan sende dig en email når projektet bliver lanceret.

#5 Jo mere du giver, jo mere vil du modtage.

En ting som er meget typisk hos Lightworkers, og særligt Earth Angels, er deres vane med at sætte andres behov før deres eget. Mange Lightworkers og Earth Angels kæmper med people-pleasing og codependency (medafhængighed), og for nogen i sådan et omfang, at det bliver meget usundt for dem. Som nævnt tidligere; hvis du er i en vane, hvor du bare giver, giver og giver hele tiden, og du ikke tillader dig selv at modtage noget tilbage, så vil den rige flow fra Universet blive blokeret. Du vil til sidst ikke have mere at give af, fordi du ikke har fået fyldt dit lager op.

Jo mere du giver, jo mere vil du modtage er endnu en misforståelse fra The Secret. Jeg troede på det i mange år og sammen med at jeg arbejder på at komme ud af codependency, så gav jeg bare til alt og alle og endte med at blive fysisk syg. Da jeg stoppede med at give, så forsvandt mange af dem, som jeg troede var mine venner. Stadig den dag i dag, så tjekker de kun ind når de vil have noget fra mig. Det er ikke et venskab! Som High Vibe Lightworkers, er det vores opgave at praktisere evnen i at sætte sunde grænser. Både i vores relationer, men også i hvor meget vi giver.

Powerfuld Overbevisning #5:

Der er ingen begrænsning for, hvor meget vi du skal give, men hvis du ikke sørger for at modtage noget tilbage, så udvekslingen af energi kan blive balanceret, så vil du løbe tør. Det vil skabe mangel i de områder, hvor du bare giver væk. Det handler om balance! Kig på det som en bankkonto; hvis du ikke sikre at der er et bestemt beløb, der kommer ind hver måned, så vi du ikke være i stand til at betale dine regninger. På et tidspunkt vil du løbe tør for penge, hvis du ikke sørger for også a modtage penge. Det præcis samme gælder med energien i alle andre manifestationer. En sund balance er den hemmelige nøgle!

You may also like...