7 Lette Måder at Booste Din Manifestation, Starter Nu

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 7 Lette Måder at Booste Din Manifestation, Starter Nu + Gratis Gave

Manifestation er en kunstart! Du har manifesteret siden det øjeblik, at din sjæl blev skabt af Kærlighedens Kilde (Gud). Men på et tidspunkt undervejs, har du glemt hvordan du skal Manifestere.

I denne artikel vil jeg dele 7 Måder at Booste Din Manifestation.

Men først vil jeg gerne sige stor tak til Feedspot for ranke min Engelske blogListen over Top 100 over Spirituelle Blogs på Internettet.

 Spiritual Blogs

I slutningen af denne artikel har jeg en SUPER Fed Aldrig-Afsløret-Før GRATIS Gave.

#1 Sæt Ikke Alt Din Lid Til Loven om Tiltrækning.

Loven om Tiltrækning er ikke alting! Faktisk, er der hundred tusinde af Universelle Love, og meget få er opdaget og navngivet. Jeg har 700+ Universelle Love i mine Personlige Optegnelser.

De Universelle Love fungere som tandhjul. En kan ikke fungere uden den anden. Men det betyder ikke, at du skal kende hver enkelt Lov i Universet. Det er nærmest umuligt, at kunne huske, for ikke at nævne, hvor svært det er at vide noget som endnu ikke rigtig er opdaget.

Alt du behøver, er at være åbensindet, og ikke lægge alle dine æg i en kurv.

#2 Du er Nødt Til at Forstå Den Vigtigste Universelle Lov.

Nej, det er ikke Loven om Tiltrækning!!!

Den Vigtigste Universelle Lov er LOVEN OM FRI VILJE!

I mine Private Optegnelser af De Universelle Love er følgende sagt om Loven om Fri Vilje ‘Det Guddommelige vil bevillige hver væsen retten til at instruere og forfølge hans eller hendes liv og kvaliteten af det liv, som det er præsenteret, så længe han eller hun ikke overtræder de samme rettigheder hos andre.’

Loven om Valg, en Under Lov til Loven om Fri Vilje, er lige så vigtig. I mine Private Optegnelser står der følgende om Loven om Valg ‘Uanset hvilken situation en person er i, så har de altid magten til at vælge.’

#3 Giv Dig Selv Lidt Pusterum… og Universet.

En af de mest almindelige fejl jeg ser igen og igen er, hvordan folk går fuldstændig i selvsving, når de hører om Manifestation. Det hedder Manisk Manifestation – og det er ikke særlig cute.

Være besat af at få din drømme til at gå i opfyldelse, vil kun gøre én ting; BLOKERE DEM!

Årsagen er enkel!

Du er NØDT til at være i Fred før du kan modtage dit ønsket udfald! For det meste, har de fleste af vores ønsket et underliggende mål om at give os:

 • FRIHED
 • FRED
 • GLÆDE
 • KÆRLIGHED
 • OPLYSNING

Så hold en pause fra at tænke på dit ønske. I stedet fokusere på at være i fred med, hvor du er i dit liv lige nu.

#4 Du Behøver ikke at ‘Fake It to You Make It.’

Du kan lyve overfor dig selv og andre, men du kan ikke lyve overfor Universet. Universet reagere på din Energifrekvens, ikke dine ord!

Nogle drømme og ønsker opstår, fordi de repræsentere en bestemt livsstil, som du gerne vil have. Livsstil er baseret på vaner, og vaner er noget du bestemmer over. Det tager cirka 21 dage at få en ny vane, og cirka 90 dage at lave en ny livsstil.

Så i stedet for at fake det, så er det meget bedre at begynde, at leve den livsstil du drømmer om ved at tilføje nye vaner i dag.

Hvis penge er en bekymring, så er der et utal af måder, at leve et overdådigt og velhavende liv på en minimum indkomst. Du er bare nødt til, at lave lidt research, og vigtigst af alt, lærer om penge administration og indkomstkilder.

#5 Du er Nødt Til At Lærer, Hvordan Du Skal Komme Tilbage, Når Livet Udfordre Dig.

Et fuldkommen perfekt liv, hvor alting er regnbuer og enhjørninger er ikke muligt i denne verden. Grunden til, at du inkarneret ind i denne livstid, er fordi du har noget du skal lærer – dine livslektioner, personlig udvikling, og spirituel vækst. Disse er essentielle dele af alles liv, uden undtagelse!

Så i stedet for at kæmpe imod, så er du meget bedre tjent med at vide, hvordan du skal komme tilbage, når livet bliver besværligt. Den mest powerfulde teknik er at forpligte dig til at leve et liv på den Absolut Højeste Energifrekvens Menneskelig Muligt.

 • Ubetinget Frihed
 • Ubetinget Fred
 • Ubetinget Glæde
 • Ubetinget Guddommelig Kærlighed
 • Ubetinget Oplysning

Det gør du ved, at basere alle dine beslutninger på, hvad der vil bringe dig mest Frihed, Fred, Glæde, Guddommelig Kærlighed, og Oplysning i dette øjeblik.

#6 Din Energifrekvens Betyder ALTING!

Tanker bliver til ting, ja! MEN ikke uden en tilføjet emotionel følelse. Den Manifestation Ligning jeg underviser i Guddommelige Hemmeligheder til Succesfuld Manifestation er:

M=DAS+EF=DE+DT

Manifestation = Mest Dominerende Action Steps + Energifrekvens =Mest Dominerende Emotionelle Følelser + Mest Dominerende Tanker.

Med andre ord; det er dine Mest Dominerende Tanker og dine Mest Dominerende Emotionelle Følelser der bestemmer din Energifrekvens.

Det er derfor at affirmationer, visualiseringer, og visionboards ikke vil virke medmindre du VIRKELIG tror på dem. De er ikke magiske tryllestave, men i stedet redskaber til at reprogrammere dit sind, og derved løfte din Energifrekvens.

Jeg fokusere alt min undervisning omkring, at leve på den Absolut Højeste Energifrekvens Menneskelig Muligt, hvilket er summen af:

 • Ubetinget Frihed
 • Ubetinget Fred
 • Ubetinget Glæde
 • Ubetinget Guddommelig Kærlighed
 • Ubetinget Oplysning

Det gør jeg, for at sikre at alt mit indhold vil hjælpe dig med, at opnå dine ønsker og drømme.

#7 Gør Noget Hver Dag, Der Vil Bringe Dig Tættere På Dit Ønsket Udfald.

Det sidste step i Manifestation ligningen M=DAS+EF=DE+DT er Din Mest Dominerende Action Steps.

Universet er ikke en gigantisk Julemand eller din magiske fe, som opfylder alle dine ønsker. Det hedder ønsketænkning!

Du er nødt til, at sætte handling bag dine drømme og ønsker, på en ikke-besat måde. Som en atlet, der går til træning hver dag for at blive den bedste i hans//hendes felt. Eller som succesfulde mennesker, der bliver ved med at lærer og udvikle deres kompetencer.

En gylden regel er at gøre minimum 1 ting hver dag, som vil bringe dig tættere på dit ønsket udfald. 1 ting! Det burde være håndterlig for selv den travleste person! Det er også et spørgsmål om, at dukke op for dine drømme. En skuespiller får ikke en rolle i en film, hvis han//hun ikke dukker op til castingen.

Min far opdragede mig med disse ord, “Hvis du bliver ved med at gøre, som du altid har gjort, så vil du blive ved med at få de samme resultater, som du altid har fået. Så hvis du ønsker nye og andre resultater, så må du gøre nye og andre ting.” – Som jeg blev ældre og begyndte at læse personlig udvikling bøger, så fandt jeg ud af, at han ikke er den eneste som siger det. Einstein, Dr. Wayne Dyer, Henry Ford, og Tony Robbins er blot få af dem, som siger det samme, bare i forskellige variationer.

Konklusion:

Her har du dem; 7 Lette Måder at Booste Din Manifestation. Husk, det hele handler om Din Energifrekvens, og være i fred med hvor du er lige nu.

Vær’ tålmodig og lade være med at forcere noget.

Lad Universet udfører hendes magi, så du kan modtage dine Mirakler;

Lad mig hører i kommentarfeltet herunder:

Hvad er Din Største Take-Away Fra Denne Artikel?

Jeg vil være rigtig taknemmelig, hvis du vil dele artiklen med dine venner, så de også kan opleve Mirakler i deres liv.

Tag Din Manifestation til de Næste Niveau med disse 21 Geniale Manifestations Hemmeligheder.

Denne uges er en aldrig-afsløret-før liste med 21 Geniale Manifestations Hemmeligheder.

Skriv dit Navn og Email i formen herunder, og jeg vil sende den til dig med det samme.

You may also like...