8 Tips til at Leve et High Vibe Life.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Flere og flere mennesker søger efter et High Vibe Life, møde High Vibe Mennesker, og bare føle sig High Vibe. Jeg ser en voksende efterspørgsel, når jeg logger på Facebook og Instagram. Mit arbejder fokuserer på, at leve et High Vibe Life og være en High Vibe Lysarbejder, uanset hvordan dit liv har været ind til videre. Der findes ingen foreskrevet skæbne, og at du er helt tabt, hvis dit liv startede med at være svært. Det er, hvad dit ego og frygtbaseret sind vil have dig til at tro. Men intet, der kommer fra dit ego og frygtbaseret sind er sandt. Det kan dog manifesteres ind i fysisk form og virke sandt, hvis du tror nok på det. Det er en videnskabelig sandhed, at den totale sum af dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser og handlinger VIL skabe det liv og den virkelighed du oplever – uanset om det er godt eller skidt. Det er derfor, at jeg gør alt hvad jeg kan for at uddanne dig og alle andre i at leve et High Vibe Life.

Jeg vil dele 8 tips med dig om at leve et High Vibe Life. De første 4 tips vil du få i denne artikel, og de sidste 4, som virkelig vil booste dit High Vibe Life, bliver sendt til dig på en email i morgen. Så sørg for at du er i mit High Vibe Lysarbejder Tribe – Du kan tilmelde dig under denne artikel, i sidebaren eller i topbaren. Emailen med de sidste 4 tips bliver kun sendt ud den ene gang.

#1 Vær Bevidst om Hvordan Du Gerne Vil Føle.

Alle de materielle og fysiske ting betyder i virkeligheden ikke rigtig noget, hvis du har det af H til indeni. Mange tror, desværre, at bestemte ting vil gøre dem lykkelig, og give dem det liv de drømmer om. De leder efter de glitrende ting. Selvom det er muligt at manifestere fysiske og materialistiske ting ret nemt, så vil det aldrig give dig den lykke og glæde som du dybest set leder efter. Det er vores ægte-inderst-inde emotionelle følelser som danner den frekvens som vi vibrerer på – så et High Vibe Life betyder at have High Vibe Tanker, Emotionelle Følelser og Handlinger, som de mest dominerende.

Vi er så vant til at leve i de lavt vibrerende energier som frygt, angst og smerte, at det kan være svært at vide, hvad High Vibe Energier egentlig er. Det er derfor, at jeg fokuserer alt mit arbejde på at hjælpe dig med at opnå den allerhøjeste Energifrekvens Menneskelig Muligt (THEFHP), som betyder at dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser og handlinger skulle være:

  • Ubetinget Frihed
  • Ubetinget Fred
  • Ubetinget Glæde
  • Ubetinget Kærlighed
  • Ubetinget Oplysning

Når du vibrerer fra THEFHP, så bliver et High Vibe Life den mest naturlige ting, og andre High Vibe ting vil let følge efter, inklusiv High Vibe Mennesker.

#2 Kig Ærligt På Dit Liv – Hvad Bidrager Ikke Til De Emotionelle Følelser?

Du manifesterer hele tiden – 24/7/365 siden din sjæl blev skabt af Kærlighedens Kilde (Gud). Så når der er noget i dit liv, som ikke er som du gerne vil have det, så må du tage ansvaret for det, og ændre det som ikke virker.

Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning er måske en lidt for høj frekvens at starte ud med. Så lad os i stedet kun fokusere på Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning.

Hvad i dit liv bidrager ikke til følelsen af Frihed?

Hvad i dit liv bidrager ikke til følelsen af Fred?

Hvad i dit liv bidrager ikke til følelsen af Glæde?

Hvad i dit liv bidrager ikke til følelsen af Kærlighed (dette er ikke den romantiske, intime form for kærlighed, men den Universelle næstekærlige form)?

Hvad i dit liv bidrager ikke til følelsen af Oplysning?

Hvordan kan du ændre eller fjerne de ting fra dit liv?

#3 Kig Ærligt På Dit Liv – Hvad Støtter De Emotionelle Følelser?

Det er også vigtigt at kigge på alle de ting, som støtter THEFHP og være taknemmelig for dem. De er virkelige beviser på, at du er på vej til at leve et High Vibe Life.

Målet er selvfølgelig at dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser, og handlinger summes op til at være THEFHP. Afhængigt af, hvor du er på din rejse, så kan det tage noget tid at komme derhen – så vær tålmodig med dig selv, og tag et skridt ad gangen. Jeg vil vejlede dig igennem.

Hvad i dit liv støtter din Frihedsfølelse?

Hvad i dit liv støtter din indre Fred?

Hvad i dit liv støtter din indre Glæde?

Hvad i dit liv støtter din følelse af at være Guddommelig Kærlighed?

Hvad i dit liv støtter din indre Oplysning?

Grunden til at jeg prøver at gøre det meget specifikt, når det kommer til Kærlighedsdelen, er at de fleste tænker på Kærlighed som den romantiske, intime form, som stort set afhænger af et andet menneske. Det der derfor at Romantisk Kærlighed kan være så ubeskriveligt smertefuldt, forårsage jalousi og vrede. Det er ikke den slags kærlighed jeg referer til i THEFHP. På et senere tidspunkt, kan det måske være at jeg skriver en bog om High Vibe Romantiske Forhold. THEFHP er forårsaget af dig, og kun dig! Ingen ydre påvirkning, ingen andre mennesker, kun dig. Et High Vibe Life betyder, at uanset hvad der foregår i verden, uanset hvad andre mennesker siger eller gør, uanset din økonomiske situation, dit job, dine relationer, mv. så er du STADIG i en naturlig og fredelig sindstilstand af Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning. Når du mestre det, så er du urørlig!

#4 Giv Slip, men Vær Ikke Passiv.

Giv slip og overdrag det til en Kraft langt Mægtigere end dig. Giv slip på kontrollen, behovet for at vide alting på forhånd. Bare overdrag det!

En gigantisk fejltagelse, som jeg ser igen og igen, når det kommer til manifestation, er at folk ikke gør deres del af arbejdet. Som om deres manifestation på magisk vis skulle komme ud af det blå, og lande direkte i deres skød. Du er NØDT til at gøre din del!

Jeg er enormt utålmodig – jeg vil have at tingene skal ske NU – ikke i morgen! Men det er bare ikke altid sådan, at tingene ville flaske sig ud. Jo større ønske du har, jo større manifestation, jo flere brikker er nødt til at falde på plads. Nogle gange tager det xx-tid, og vi er nødt til at være tålmodige. Vi aner ikke hvad Universets plan er, for at gøre vores ønsker til virkelighed. Hvad vi ved med sikkerhed, er at det er langt bedre end hvad vi nogensinde vil være i stand til at forestille os.

Fordi jeg er så utålmodig, så har jeg opdaget at tingene går hurtigere, når du holder dig selv beskæftiget med noget spændene. Utålmodigheden kommer, når du keder dig. I stedet for at se Netflix og brokke dig over, at du ikke har det, som du gerne vil have, så er et meget bedre at bruge tiden på at udfører dit Lys Arbejde, og blive ved med at arbejde på at holde dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser & handlinger på THEFHP. Det er ligesom en muskel, der skal trænes igen, og igen.

De sidste 4 Tips til at Leve et High Vibe Life (de vil virkelig booste dit High Vibe Life) sender jeg til dig i en email i morgen, så sørg for at være i min High Vibe Lysarbejder Tribe.

Den 31. januar udsender jeg den første Månedlige Planlægnings Kit til alle i High Vibe Lysarbejder Tribet helt GRATIS – Planlægnings Kittet har en total værdi af 125 kr. og det vil booste dit High Vibe Life endnu mere.

You may also like...