Ægte Jord Engle.

Reading Time: 8 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Godt Nytår!

Hvis du har fulgt med på Facebook, har du muligvis set at jeg har delt eksempler på ægte Jord Engle hver søndag i advent. Igennem årene har folk spurgt mig, hvad gør en person til en Jord Engel og hvad er forskellen mellem Jord Engle og Lysarbejdere?

Det er en længere snak, og nogle gange resulterer det i sårede følelser fordi mange der gerne vil lærer om Jord Engle, ønsker at vide om DE ER en Jord Engle – ofte fordi de kun hører ordet, Engel. Hvem vil ikke gerne være en rigtig engel? Som du måske ved, så er jeg en Inkarneret Seraphim Engel (på dansk Seraf Engel), og tro mig – det er ikke solskin, regnbuer og enhjørninger at være en Inkarneret Engel!

Ideen bag at dele eksempler på ægte Jord Engle, er at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af de fire kerneriger og for at “sætte et ansigt på.”

Før vi dykker ned i det, lad os lige kigge på forskellen mellem Lysarbejdere og Jord Engle.

Lysarbejdere vs. Jord Engle.

En Lysarbejder er enhver, som vælger at dele deres Kærlighed og Lys med Verdenen, på den måde der føles rigtig for dem. En Lysarbejer er en person som, på et tidspunkt i hans/hendes liv, beslutter sig for at dedikere sig til at gøre verdenen til et bedre sted. Han/hun har ofte gået igennem nogle oplevelser eller har vidnet noget, og nået frem til en konklusion om “nogen er nødt til at gøre noget ved det!” Nu er det bare sådan, at den nogen er den person som nåede frem til den konklusion!

En Jord Engel er født med et stærkt ønske om at gøre en forskel i denne verden. De er på en mission stort set fra det tidspunkt, hvor de blev født. De har nogle meget specifikke kendetegn, som gør dem anderledes end andre mennesker. Jord Engle er sjæle, der kommer fra andre rigere end Sjæleriget, hvor langt de fleste sjæle kommer fra. Det mest karakteristiske tegn på en Jord Engel er, at de bogstaveligt SER UD, TALER, AGERE og VIBRERE som deres rige.

Så, en Jord Engel vil altid også være en Lysarbejder, men en Lysarbejder er ikke nødvendigvis en Jord Engel.

#1 Inkarneret Elementær

Som et eksempel på en Inkarneret Elementær har jeg valgt Michael Jackson.

Jeg ved, at der en masse kontroversers forbundet med Michael Jackson, men når jeg tuner ind på de her negative situationer, rygter og ubehagelige beskyldninger, så er det meget tydeligt for mig, at han er uskyldig, og historierne er lavet af low-vibe mennesker, som ønsker at skade ham. Jeg siger ikke dette som en fan! Jeg ved det lyder umuligt, men jeg havde ingen idé om hvem han var indtil få år før han døde. Selv der vidste jeg ikke rigtig hvem han var. Det var først efter hans død og ved at alle medierne dækkede hans dødsfald, at han kom ind på min radar.

Det er faktisk ikke ualmindeligt, at jeg ikke har nogen idé om, hvad der foregår i Hollywood eller i “kendisverdenen” fordi jeg ikke ser film, følger med i popkultur, ser tv eller nyhederne, eller læser sladderblade eller andre magasiner.

Efter Michael Jacksons dødsfald, følte jeg mig vejledt til at grave ned i hvem han var, hvorfor han var så misforstået, og hvorfor der var nogen som havde behov at beskylde ham for noget så ondskabsfuldt og ækel.

Jeg behøvede ikke at grave længe før jeg indså, at han var en Inkarneret Elementær. Han havde en dyb passion og bekymring for naturen. Det, som gjorde ham så misforstået var, at han aldrig rigtig blev voksen. Han var et uskyldigt barn fanget i en voksen mands krop. Han vil bare lege, have det sjovt, og associerede sig mere med børn end med voksne, fordi i hans sind var han et barn. Han kunne ikke rigtig navigere i voksenverdenen, dels fordi han havde ingen menneskelig erfaring fra tidligere liv, men absolut også fordi hans karriere tog fart da han var meget lille, og var nødt til at leve et beskyttet liv. Denne uvidenhed førte til at han lavede nogle ret uheldige valg, som virkelig blev misforstået i denne frygtbaseret verden.

Inkarnerede Elementære er naive og barnagtige. De kan ikke lide voksenverden, ej hellere at være en voksen. De vil bare lege, have det sjovt, være kreativ, underholde, og passe på naturen, dyrene og havets beboer.

Ikke-Inkarnerede Elementære er feer, devaer, alfer, elver, nisser og enhjørninger. Inkarnerede Elementære LIGNER, AGERER, TALER og VIBRERER som disse væsner.

Hold øje med den overraskelse MJ får i København, cirka 7 minutter inde i nedstående video.

#2 De Vise.

Jeg har valgt Wayne Dyer som vores eksempel på en Vis.

De Vise er det eneste rige, der har været inkarneret som menneske mange gange før. En Vis har en viden og visdom, der er så dybsindig at det går udover deres alder. De har en stor medfølelse for verdenen, men bære en smerte i deres hjerte, fordi de har vidnet hvordan menneskerne har ødelagt Jorden op igennem historien. De fleste Jord Engle er De Vise.

De Vise bærer stadig Kærlighed og Visdom i deres hjerte, uanset hvor mange gange de har været inkarneret som menneske. De har stået ansigt til ansigt med den ego- og frygtbaseret energi, der har hersket for tusindvis af år. De Vise er de mennesker, som er blevet ydmyget og henrettet for deres spirituelle tjenester og visdom, op igennem historien, på grund af kirkens, kongernes, herskernes, mv. frygt og angst, og ALLIGEVEL vælger de at komme tilbage igen, og igen, for at vække menneskerne til Kærligheden og Lyset.

Wayne Dyer var menneskernes læremester. Han lærte os om vores tankers kraft, og hvordan tanker påvirker vores liv. Du kommer altid til at tænke, når du lytter til Wayne Dyer. Folk er draget til ham, for at hører ham tale… og hver eneste gang, så er der mindst en person som vågner fra hans/hendes spirituelle søvn, og starte sin rejse mod Lyset. Wayne Dyer prøvede ikke at overbevise nogen til at gøre noget som helst. Han prøvede ikke at sætte frygt i dig, for at få dig til at være enig med ham. Han delte blot sin visdom fra et rent, fredfyldt og autentisk hjerte, uden at tvivle på hans ord, for han vidste de var sande. Han behøvede ikke nogens anerkendelse eller have nogen til at bekræfte eller være enig med ham, for han havde tillid til hans ord.

Det er det, som De Vise gør… De underviser som den mest naturlige ting og drager folk til deres undervisning. De Vise er verdenens læremestre.

 #3 Stjerneperson

 Som du måske ved, så hjælper jeg FOF Kolding-Vejen med deres sociale medier, hvilket også giver mig det privilegie at jeg møder mange fascinerende mennesker – deriblandt Holger Bech Nielsen, som er et fantastisk eksempel på en Stjeneperson. Nu er jeg godt klar over, han nok ikke ser sig selv som en Stjerneperson, fordi han er en af Danmarks største videnskabsmænd og atomfysiker nogensinde.

Holger har holdt foredrag ret mange gange hos FOF Kolding-Vejen, så jeg har haft mulighed for at sætte mig ned og tale med ham før deltagerne kom. Det tog ikke ret lang tid før at jeg indså, at han er en Stjerneperson.

Først og fremmest, så er han ekstremt intelligent, og har en super høj IQ! Lige som mange andre Jord Engle, så er han en nørd indenfor hans felt, og så er han måske nok en af de mest ydmyge og sødeste personer, du nogensinde vil møde.

Hver af de fire Jord Engle rigere har et specifikt område, hvor de nørder fuldstændig ud. Stjernepersoner ELSKER at nørde med alt, der handler om stjerner, planeter, rummet, molekyler, partikler, universet, mv. Stjernepersoner er også meget talentfulde indenfor matematik, fysik, komplicerede videnskabelige mysterier, mv. Når de taler, så lyder det ofte som om de kommer fra en helt anden planet. Selvom de taler dansk (eller engelsk) så er det meget svært for almindelige mennesker at forstå, hvad dælen de taler om. Det er for kompliceret, for komplekst, så det flyver nærmest over hovedet på os.

Forskellen mellem almindelige videnskabsfolk og Stjernemennesker er deres ydmyghed, sødme, og elskværdighed. Stjernemennesker er så venlige, har et barns nysgerrighed, og elsker at lærer nye ting. Du kan tænke på Stjernemennesker som Engle fra det ydre rum.

NB: Hvis du gerne vil møde Holger Bech Nielsen, så kommer han til Vejen den 7. marts kl. 19 og holder foredrag om “Guds Partikel.” Han har salgsrekord i både flest solgte- og hurtigst solgte billetter hos FOF Kolding-Vejen, så du skal skynde dig hvis du skal nå at have en billet med. [Reklame] (Jeg modtager på ingen måde kommission eller penge for billetsalget men ift. forbrugerombudsmanden så skal det markers som reklame. Det er blot et tip)

 

Inkarneret Engel.

Der er cirka 50.000 Inkarnerede Engle på Jorden lige nu. Det er 0,000658% af Jordens befolkning p 7,6 milliarder (2018) mennesker! Så Inkarnerede Engle er sjældne at finde.

Inkarnerede Engle og Jord Engle er ikke det samme! Som du kan se igennem disse eksempler på Jord Engle, så er Jord Engle en beskrivelse, der dækker inkarnerede sjæle som stammer fra andre meget Højere Vibrerende rigere end det traditionelle Sjælerige, som de fleste menneskesjæle er fra.

Inkarnerede Engle er ægte himmelske engle, som har taget menneskelig form, enten for en kort tid for at hjælpe i en akut nødsituation (ofte for at redde et menneskes liv, hvis der er risiko for at personen dør før tid) eller inkarnere de for en livstid for at udfører deres Guddommelige opgave.

Inkarnerede Engle er blevet romantiseret og noget som mange mennesker gerne vil være – Hvem vil ikke gerne være en rigtig engel? Der er SÅ meget forkert information udgivet om Inkarnerede Engle!

Sandheden er, at det er kun meget få der ved, hvad det betyder at være en Inkarneret Engle, og Vi ønsker ikke at have alle Vores hemmeligheder eksponeret til hele verdenen! Jo mere en person gerne vil være en Inkarneret Engel, jo tydeligere et tegn er det, at de bestemt ikke er en Inkarneret Engel. Det er Egoet som kommer i spil. Det er alt andet en fancy og himmelsk, at være en Inkarneret Engel.

Engleriget er det rige som er længst væk fra Jorden, Jordiske Energier, Egoet og Mennesker. Inkarnerede Engle har ALDRIG været inkarneret før. De har brugt hele deres liv i Engleriget, hvor de har udført de opgaver og guddommelige tjenester, de og deres engle-hierarki og orden er blevet tildelt. Så Inkarnerede Engle har ingen menneskelig eller Jordisk erfaring. Hvis de tidligere har tage midlertidig menneskelig form, så er det kun for at redde nogen fra at blive slået ihjel før tid.

Inkarnerede Engle tænker, agere, ligner og vibrere som himmelske engle. Når du ser på en Inkarneret Engel; den først ting du ser, er at de virkelig ligner engle. De fleste Inkarnerede Engle er blonde, enten er de født naturlig blonde (selv hvis der ikke er andre blonde i deres familie, hvilket er situation for mig), farver der hår blond, eller har highlights. Inkarnerede Engle har også en tendens til at være lidt buttet, og har problemer med yoyo vægt. Det er fordi, at Inkarnerede Engle bruger kropfedt som et skjold til at beskytte dem mod den ekstrem hårde energi, der er på Jorden.

Inkarnerede Engle er meget generte, meget søde, og meget ydmyge, og de bryder sig bestemt ikke om opmærksomhed. Med mindre opmærksomheden er nødvendig for at få deres budskab delt. Det handler alt sammen om deres opgave og gerning.

En Inkarneret Engels fødselsfamilie er ofte dysfunktionel og voldelig, hvilket fortsætter ind i deres voksenliv, hvor deres medafhængighed ofte leder dem til venner og partner, der “har brug for at blive reddet.” De bliver i usunde og gifte relationer alt, alt for længe. En anden del af Inkarnerede Engle lever stort set som eremitter og i cølibat, fordi de er så overvældet af Jordiske energier og menneskerne. Hver gang de forlader deres hjem, så er de praktisk talt på arbejde – selv hvis de bare skal ud og købe ind.

Af alle Jord Engle Rigerne, så er Inkarnerede Engle dem som har det sværest ved at være på Jorden, og de vil virkelig bare gerne tage hjem til Engleriget.

Du kan sagtens have alle de overstående tegn, og stadig ikke være en Inkarneret Engel. Den eneste måde, at være helt sikker, er at have en anden Inkarneret Engel, som er trænet af Kærlighedens Kilde (Gud) til at identificeret et meget specifik kendetegn, som alle Inkarnerede Engle har, og ved hvor/hvordan det skal findes.

Det er meget svært at finde kendte mennesker, som er Inkarnerede Engle, for Inkarnerede Engle KAN IKKE LIDE spotlyset eller være på scenen. Med mindre det er en del af deres Lys Arbejder, så vil de gøre det for at få deres budskab ud. Selvom jeg ikke ved ret meget om Adele, så identificeret jeg hende alligevel som en Inkarneret Engel, så hun bliver vores sidste eksempel.

Hvis du vil lærer mere om Lysarbejdere og Jord Engle – Så vil jeg anbefale at du læser min bog Lighworkers & Earth Angels – Kend din Sjæl

You may also like...