Angst: Det er Tid til at Omdanne Frygt til Kærlighed.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Anxiety: It's Time to Transform Fear to Love.

De sidste par måneder har virkelig været en rejse, som jeg ikke helt vidste, hvor førte mig hen. Alt jeg vidste var, at noget skulle ændres. Så jeg droppede de sociale medier, en gang for alle, holde op med at skrive artikler på min blog, stoppede med at sende e-mails, og stoppede med at arbejde på mine projekter.

For første gang nogensinde, begyndte jeg at prioritere mit eget liv og mine egne behov, uden at tænke over konsekvenserne ved at lukke hele min business og projekter ned. Som du måske ved, så har jeg kæmpet med en seriøs omgang af angst i løbet af de sidste par år. Jeg har officielt været sygemeldt siden oktober 2016, og er stadig sygemeldt.

Men jeg kan mærke, at det der ved at være tid til at komme i gang igen. Stille og roligt, og uden noget pres. Bare i mit eget tempo. En del af det, at være en Mental Alkymist er evnen til at omdanne en såkaldt negativ situation til noget positivt. Det har altid været min måde at håndtere tingene på. Men det er også en kunst, for vi skal aldrig undertrykke vores emotionelle følelser eller de omstændigheder som vi er i.

Livet er ikke en lige vej.

Det viste sig, at den vej som jeg troede jeg skulle gå, ikke længere var den rigtige. Jeg har nydt at lave The Magic Life, Angel Tarot Card Readings og hjælpe alle de fantastiske Lightworkers over hele verden, som har valgt at arbejde med mig for spirituel vejledning. Tak til jer alle sammen!

Men min vej går nu i en anden retning. Jeg er kaldet til at skrive bøger, og lave workshops for højt udviklet Lightworkers, som er klar til at omdanne deres angst, frygt og smerte og transformere deres liv til en tilstedeværelse, hvor Kærligheden er det mest dominerende. Det er den proces, som jeg går igennem lige nu, og det er den proces som jeg er kaldet til at dele med dem, som ønsker og er klar til at leve et liv på den absolut højeste frekvens, som det er menneskeligt muligt.

Gør det simpelt.

Jeg har valgt, at min primære måde at kommunikere med dem, som ønsker at følge mit arbejde og mine projekter, bliver igennem e-mails. Jeg vender ikke tilbage til de sociale medier! Mine social media profiler vil kun blive brugt til markedsføring af nye projekter. Jeg vil ikke selv være online. Så hvis du har lyst til at følge med, så er du velkommen til at tilmelde dig min mailing liste nedenunder denne artikel eller ude i siden lidt længere oppe.

NB: For at undgå at mine e-mails bliver en kilometer lang og pga. tid, så bliver mine e-mails kun sendt ud på engelsk. Til gengæld vil jeg sende særlige tilbud ud på e-mail, som ikke bliver givet andre steder. Jeg har et meget internationalt publikum, hvor de fleste af mine læsere er fra den anden side af Jorden. Derfor bliver det meste af mit indhold på engelsk. Dog har jeg også lyttet til dem af jer som har sendt mig en e-mail, hvor I ønsker at jeg laver indhold på dansk. Tiden er begrænset, og det er ikke altid jeg har mulighed for både at lave indhold på engelsk og på dansk. I det omfang som tiden og omstændighederne tillader det, så vil jeg gerne lave en dansk version – som i denne artikel. Det er den bedste måde, at jeg kan imødekomme det ønske.

En anden kommunikationskanal vil blive min blog. Jeg er forfatter, og jeg elsker at skrive. Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg kommer til at skrive om på min blog. Men det bliver artikler om transformationen fra frygt til kærlighed.

Jeg er en meget privat person. Jeg bryder mig ikke om, at dele min hverdag med alle på nettet. Jeg har heller ikke noget ønske om, at følge med i andres hverdag på den måde som det sker på de sociale medier. Det krydser indover min blufærdighedsgrænse. Jeg har tiltro nok til at kunne have tillid til, at hvis nogen ønsker at jeg skal vide, hvad der foregår i deres privat liv, så vil de personligt dele det med mig. Jeg vil hellere end gerne lytte og være en sand ven. Jeg vil aldrig have for travlt til at bruge tid med dem, som jeg holder af, og dem som holder af mig. Jeg nyder at være tilstede i nuet, og give min fulde opmærksomhed til dem, jeg er velsignet at dele øjeblikket med. Det er min opfattelse, at denne tilgang skaber nogle fantastiske stunder, som jeg vil være fuldt tilstede i, uden at hele verden skal inddrages i det.

Måske har internettet og de sociale medier gjort verden mindre, men vi har aldrig været så langt fra hinanden som vi er i denne tid. Jeg værne om mine relationer til dem, som rent faktisk er fysisk tilstede, og forsøger at finde tid til at kunne mødes, også til trods for vi bor langt fra hinanden og har travle kalendere. Jeg har slettet alle social media apps, deriblandt Facebook Messenger, fra min iPhone. Så den eneste måde at få fat i mig er via sms eller e-mail. Da jeg blev syg, og senere da jeg droppede de sociale medier, så blev det ret klart for mig, hvem mine rigtige venner var, og hvem bare er nogen som jeg kender.

Selvmedlidenhed er ikke vejen frem.

Kæmpe med angst og store emotionelle sår er super skræmmende. Der er ting, som er kommet op, som jeg har undertrykt i rigtig mange år. Selvfølgelig er der dage, hvor alting er træls og det er rigtig svært at komme igennem dagen.

Angst vil, ligesom alle andre “uønskede” omstændigheder, aldrig bare gå væk ved at svinge men en magisk tryllestav. Vi er nødt til at se vores udfordringer i øjne, og arbejde med os selv for at helbrede det og komme videre fra det. En ting, der er sikkert; Der er en højere mening med alt, hvad du går igennem. Selvom du ikke selv kan se det lige nu. Det er en læringsoplevelse, som i den sidste ende, vil give dig en enestående gave.

You may also like...