Den Største Smerte i Dit Liv – Det er Muligvis Ikke Det Du Tror.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Hvis du har fuldt mit arbejde, så ved du måske, at det er min mission at hjælpe milliarder af mennesker med at omdanne deres frygt, angst, og smerte til Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning. Vi må derfor også tale om de mørkere dele af ligningen. Vi kan ikke opnå succes med noget, hvis vi ikke også kigger på skyggesiderne og de mørke områder af vores liv på vejen til at leve et High Vibe Life. Frygt, angst, og smerte kan kun blive helbredt, hvis vi sætter det ind i Lyset. Jeg ved godt, at det er meget skræmmende! – og det er ofte denne frygt, som holder os fra at gøre det nødvendige arbejde for at få det liv, som vi virkelig drømmer om.

Når jeg scroller nedover mit feed, hovedsageligt på Facebook, men også nogle gange på Instagram; ser jeg det samme problem igen, og igen, og igen… Hvordan folk ubevidst ødelægger, ikke kun hvad de prøver at manifestere, men også deres lykke. Jeg har helt ærligt ikke tal på, hvor mange gange jeg har set folk være frustreret eller forvirret over, hvorfor deres manifestation ikke bliver til noget – eller hvorfor de stadig lider under depressioner, et knust hjerte, frygt, angst, stress, osv. Jeg har tit lyst til at skrive til dem, og fortælle årsagen til deres problem… men med et årti af erfaring som en professionel Spiritual Teacher og Mentor, så har jeg lært at folk ikke altid ønsker, at hører sandheden. Så i stedet skriver jeg denne artikel, og håber at den vil nå frem til dem, som har mest brug for at læse disse ord.

Det Er Ikke Din Skyld.

Hvis du kæmper med dine manifestationer, eller kæmper med at opnå fuldstændig lykke i dit liv; vid at du ikke har gjort noget forkert! Du er bare blevet undervist i noget, som ikke er de rigtige informationer og resurser. Du er blevet overbevist til, at tro på nogle halvfærdige ideer, og blevet forført af de forgyldte genstande. Den slags ting virker omtrent lige så godt, som at tisse i bukserne for at holde varmen.

Du har en drøm; du finder én som fortæller dig, at de har formularen til at få det du ønsker; du køber bogen eller kurset, eller ser YouTube videoen; du er spændt og får dine forventninger op; og så indser du at der ikke sker noget. Der er intet nyt i at folk forsøger at sælge dig forgyldte genstande. Det har mere eller mindre sket siden guldet blev fundet.

Men du har fuldt ansvar for at tjekke dine kilder og være mere kritisk inden du køber servicer, bøger, kurser, seminar, eller ser en YouTube video eller læser en artikel på nettet. Det er en kæmpe løgn, at bare fordi at du har udgivet noget, at så er en ekspert. NEJ! Det er ÅR med læring, forsøg, fejl, blive slået ud, og succes før du kan kalde dig en ekspert indenfor hvad som helst. Det er særligt sandt, når vi snakker om at hjælpe andre med at manifestere deres drømme og lykke.

Jeg er nået til det punkt, hvor jeg er meget “Ingen tid til bullsh!it” i min undervisning.

Her Er Sandheden, Du Ikke Har Lyst Til at Hører:

Den største smerte I dit liv er din egen forventninger. For hver forventning du har, så har du et nyt smertepunkt.

Du har læst The Secret og er motiveret til at manifester din soul mate. Du laver en liste med alle de kendetegn som du gerne vil have i din soul mate… eller endnu bedre… du har en bestemt person i tankerne. Du sender ønsket ud til Universet; tror på at det vil ske så hurtigt som muligt; og gør dig klar til at modtage… dage bliver til måneder, og måneder bliver til år… og intet sker – eller så ser du måske alle andre finde deres soul mate eller måske den største mavepuster; du ser din bestemte person begynde at date én som ikke er dig. AV!

Kan du relatere? – hvis du ikke prøver at manifestere en soul mate eller en specifik person, så ændre eksemplet til det som du forsøger at manifestere.

Forventninger Kan Ødelægge Din Manifestation På Forskellige Måder:

Her er et par eksempler:

  • Du forventer et specifikt resultat, person, ting, beløb, oplevelse, mv. – Det er ødelæggende fordi du begrænser dig selv til en ting og blokere for noget meget bedre.
  • Du bliver tilknyttet til din forventning. – Tilknytning er så utiltrækkende, og et kæmpe turn off på alle områder af livet. Hvordan har du det når nogen klæber sig til dig? Det er den samme ubehagelige energi som er omkring tilknytning til et bestem udfald.
  • Du prøver at kontrollere udfaldet. – Du ved allerede at du bliver ked af det, hvis du ikke får det, som du forventer, så derfor gør du alt, hvad du overhovedet kan, for at få det som du vil have det.
  • Du prøver at planlægge alt, nærmest til det omfang at du har skrevet et helt manuskript, som du forventer Universet og andre folk skal følge. – Hvilket de ikke gør! For Universet ved at der er en bedre måde, og folk ikke er tankelæsere.
  • Du vil have noget på en bestemt måde – og det bliver på en anden måde.

Det er bare et par stykker. Når alt kommer til alt; hvis du har forventninger – så vil du blive såret da tingene sjældent sker på den måde som du havde forstillet dig! Folk vil sjældent følge dit “manuskript,” og Universet vil på ingen måde. Der er en meget fin linje mellem forventninger og manipulation. Manipulation er sort magi, og sort magi vil altid give bagslag og såre dig. Så, hvis du vil helbrede den største smerte i dit liv, så må du give slip på dine forventninger.

Slå ikke dig selv oven i hovedet for at være blevet tilknyttet til noget specifikt eller for at prøve at planlægge din vej ud. Du vidste ikke bedre, og du fulgte blot den undervisning du havde lært. Nu er det på tide, at give slip på dine forventninger, og nyde turen til Lykke, Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning.

Jeg vil gerne tage dig under mine vinger og hjælpe dig til, at have det liv som du drømmer om – hvis du vil have min hjælp så tilmeld dig mit High Vibe Lightworker Tribe under denne artikel, så vi kan holde forbindelsen.

You may also like...