Det Alle Lysarbejdere Tager Fejl af Omkring Manifestation og Loven om Tiltrækning

Reading Time: 7 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Det Alle Lysarbejdere Tager Fejl af Omkring Manifestation og Loven om Tiltrækning

Først og fremmest, STORT TAK!!! For den Støtte og Opbakning DIVINE SECRETS TO SUCCESSFUL MANIFESTATION har modtaget! Jeg er så taknemmelig og er meget beæret over at lave et Online Kursus for jer, som er så Guddommelig Vejledt og helt uden bulls!t.

DIVINE SECRETS TO SUCCESSFUL MANIFESTATION har været på min projekt To-Do liste for et godt stykke tid – det har bare ikke været det rigtige tidspunkt. Nu føler jeg at tiden er inde, fordi det gør mig virkelig ondt, når jeg ser så meget forkert information omkring Manifestation og Loven om Tiltrækning på internettet og i bøger. Folk der er nye til Manifestation og Loven om Tiltrækning bliver ofte introduceret til det, fordi de har et kæmpe ønske og virkelig gerne vil se det ske. Nogen er endda desperate for at få et succesfuld resultat!

Den Danske Version af DIVINE SECRETS TO SUCCESSFUL MANIFESTATION kommer til at hedde GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULDE MANIFESTATION og vil blive udgivet i slutningen af August 2019. Men du kan allerede nu tilmelde dig ventelisten, som giver dig 50% Early Bird Rabat på GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULDE MANIFESTATION + en masse eksklusive bonusser.

Jeg ønsker at du skal have succes, og jeg ønsker at du skal have det sjovt med Manifestation. Jeg ønsker at erklære det som din fødselsret (hvilket det faktisk er) og bruger det som dine Superkræfter! Men jeg kommer ikke til at pakke noget ind i regnbuer og enhjørninger, og jeg vil på ingen måde fortælle dig, hvad du gerne vil hører bare for at gøre dig glad og rygklappe dig. Jeg mener, at det er at gøre dig en bjørnetjeneste og det vil kun forsinke din proces.  Det er okay, hvis du synes jeg er en bitch, men du skal bare vide, at jeg siger og skriver det som jeg gør, fordi jeg ønsker du skal have succes! Jeg ønsker du skal have hvad end det er, som du drømmer om! Jeg ønsker du skal være lykkelig; og jeg ønsker at du skal have Dit Ønskede Resultat på dn hurtigeste, letteste, mest ubesværet og sjoveste måde! – Og hvis det betyder, at jeg er nødt til at give dig noget tough love og fortælle dig ting, du ikke har lyst hører… så må det være sådan! Din succes og lykke er langt vigtigere end dit ego’s smålighed og selvmedlidenhed.

#1 Manifestation og Loven om Tiltrækning er IKKE Den Samme Ting.

En af de absolut største misforståelser omkring Manifestation og Loven om Tiltrækning er, at det er den samme ting. Det er det på ingen måder!

Loven om Tiltrækning er en Universel Lov, der arbejder sammen med et utal af andre Universelle Love, hvor det kun er meget få vi har et navn på. Jeg har et bibliotek med over 700+ Universelle Love, som jeg har fået sat navn på. Loven om Tiltrækning kan ikke fungere uden alle de andre Universelle Love – heldigvis behøver du ikke at kende dem alle. Det er nok bare at du kender et par enkle overordnet Love. Du kan finde de 12 Universelle Love som du BØR kende i min bog MANIFESTATION 101. Jeg kan godt lide at tilføje de Universelle Love, som ikke er kendte ind i min undervisning, bare for at give en bedre forståelse af, hvordan det hele arbejder sammen… og hvorfor dine Manifestationer nogle gange virker som om, at de er blokeret. Der er altid en fuldstændig perfekt forklaring på alle de blokeringer, som du end måtte opleve.

Loven om Tiltrækning siger ‘Lige Tiltrækker Lige’ – hvilket betyder LOVEN OM TILTRÆKNING GIVER DIG IKKE DET DU GERNE VIL HAVE – DEN GIVER DIG MERE AF HVAD DU ALLEREDE ER! Det du er, er udelukkende baseret på din Energifrekvens – intet andet.

Manifestation, på den anden side, sker hele tiden. Manifestation betyder ‘Gøre til Virkelighed.’ Det blueprint GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULDE MANIFESTATION er bygget op omkring er en videnskabelig ligning som jeg har opdaget der hedder M=DAS+EF=DE+DT – vi vil komme nærmer ind på det om et øjeblik! Helt grundlæggende, så fortæller denne ligning, hvordan dine tanker, emotionelle følelser og handlinger manifestere sig som den virkelighed som du oplever.

#2 Manifestation er IKKE Noget, Der Sker For Dig – Det Sker Med Dig.

Det er så nemt at bebrejde omgivelserne og andre mennesker, når shit sker i vores liv. Men sagen er bare den; ting kan ikke ske i dit liv medmindre du på en eller anden måde har inviteret det indenfor, uanset hvad det er! Det der sker er måske ikke din skyld, men du har 100% ansvar overfor hvordan du reagere på det, og hvad du stiller op med det.

Som et voldsramt barn, så var det ikke min skyld at jeg var udsat for fysisk og psykisk vold, de første 15 år af mit liv. MEN, helbredelsesprocessen og få et nogenlunde normalt liv er 100% mit ansvar. Selvom jeg synes at normal er KEDELIGT, men så i det mindste et liv som gør mig lykkelig og som jeg elsker. Hvad jeg prøver at sige er; hvis shit sker (og det vil det for det er en del af være menneske) så er du nødt til at tage ejerskab og omdanne det indtil noget, som vil bringe dig velsignelser. Medmindre du er under 10 år, og ikke gammel nok til at vide, hvad der er rigtig og forkert, så har du ALTID et valg! Du kan altid sige “Nej!” Du kan altid gå din vej. Magtfulde mennesker er kun så magtfulde som du lader dem være. Deres magt er din frygt, så hvis du tager mod til dig, beder om Guddommelig Vejledning og er villig til at gøre, hvad det kræver, så kan du sætte dig selv fri.

Det samme med de Manifestationer, som du ønsker; Dine drømme vil ikke dukke op ud af det blå, mens du ligger i sengen og ser Netflix hele dagen. Du er nødt til at gøre din del af arbejdet. Manifestation er SAMSKABELSE mellem dig og Universet. Spørg ENHVER person som har opnået succes i hvad som helst, og de vil alle fortælle dig, at de har arbejdet hårdt og mødt mange forhindringer undervejs, før de fik det succesfulde resultat som de ønskede.

#3 Manifestation er IKKE at Gøre Drømme Til Virkelighed – Du Manifestere Allerede.

For de sidste 10 års tid har der været denne her eventyragtige idé omkring Manifestation: At Manifestation handler om at Gøre Drømme til Virkelighed, og at du kun Manifestere hvis dine Drømme Bliver til Virkelighed. Denne overbevisning er meget Lavt vibrerende og nedgørende!

Du har Manifesteret siden det sekund din sjæl var skabt. Du har faktisk manifesteret din egen fødsel, i samskabelse med Universet og dine forældre. Du manifesterede rent hår og ren krop i morges da du tog et bad. I går aftes manifesterede du et rent og opryddet køkken, da du tog opvasken. Faktisk så manifesterede du denne artikel, fordi den indeholder informationer du har brug for at vide, for at fortsætte din Manifestation Proces. Hvordan?

Du udsendte en forspørgelse til Universet (enten bevidst eller underbevidst) om hjælp til Succesfulde Manifestationer. Universet reagerede ved at bede mig om at skrive den, hvilket jeg gjorde, og udgav den. Derefter bad Universet dig om at gå online og klikke på linket, og det er sådan du havnede her.

Din Manifestation af denne artikel var kun succesfuld fordi alle involverede var enige om den samme ting, og ingen’s Frie Vilje var overtrådt. Det er derfor Manifestationer sker meget hurtigere når du glemmer, hvad du gerne vil have, eller bliver distraheret af noget andet. Dine ideer omkring HVORDAN noget skulle ske, og din jagt for et specifikt resultat vil blokere Manifestationen, hvis du er få tilknyttet til det.

Husk på; Manifestation betyder “Gøre til Virkelighed” – Hvor mange gange i løbet af i dag har du gjort dine tanker og emotionelle følelser til virkelighed? Hvor mange gange har du gjort noget, fordi du fik en idé eller tænkte at du var nødt til at gøre det? Hvis du gjorde det – så Manifesterede du!

#4 Loven om Tiltrækning og Manifestation er IKKE en Magisk Tryllestav eller en Hurtig Fiks-Det Løsning.

Det er ikke Loven om Tiltrækning eller Manifestation, som er en Magisk Tryllestav eller en Hurtig Fiks-Det Løsning. Husk på; Universet reagere til Din Energifrekvens, intet andet – så Loven om Tiltrækning giver dig mere af, hvad du allerede er, og via Manifestation, så gør du hvad du er til virkelighed. Meget simpelt, ikke?

Jeg tror ikke på Magiske Tryllestave eller Hurtige Fiks-Det Løsninger, fordi det er ofte ønsketænkning skabt i en doven persons hoved. Og jeg opfordre ikke til dovnskab eller at springe over hvor gærdet er lavest; hvilket også er grunden til at du ALDRIG vil se mig opfordre dig til at bruge LOTTO som en smutvej til at blive millionær. Det er ikke fordi det ikke kan ske, for alting er muligt, og det er kun vores egne begrænsende overbevisninger som skaber grænserne. Jeg ønsker bare ikke at se dig gøre mere skade end godt på dig selv eller andre.

Ja, du kan manifestere at vinde i LOTTO, men du kan ikke manipulere med numrene… og vinde den store jackpot i LOTTO, eller andre pengespil for den sags skyld, er virkelig en dårlig vej at gå. Selvfølgelig kan du få pengene hurtigt, men hvad kommer hurtigt, forsvinder hurtigt, og som regel vil du ende i en kæmpe stor gæld, der vil fører til stress, depression, frustration, angst, og en masse andre smertefulde ting. Simpelthen fordi du ikke har bygget en stabil fundament og kilder for at din Manifestation kan blive ved med at komme ind. Lige som penge; hvis du ikke skaber mange forskellige indkomstkilder som er uafhængige af hinanden, så er det lige meget hvor mange penge du har nu; pengene vil løbe tør.

#5 Manifestation er IKKE Noget New Age Woo-Woo – Det er Rent Faktisk Videnskab.

Den videnskabelige ligning for Manifestation er M=DAS+EF=DE+DT

M: Manifestation
DAS: Mest Dominerende Action Steps
EF: Energifrekvens
DE: Mest Dominerende Emotionelle Følelser
DT: Mest Dominerende Tanker.

Dette er ligningen: Summen af dine DT: Mest Dominerende Tanker + dine DE: Mest Dominerende Emotionelle Følelser skaber din EF: Energifrekvens, som aktivere Universet og de Universelle Love til at sende dig mere fra den samme EF: Energifrekvens. Lige som når du indstiller din radio ind på en specifik frekvens for at fange en specifik radiostation. Når du tilføjer dine DAS: Mest Dominerende Action Steps til din EF: Energifrekvens, vil der ske en M: Manifestation. 

Det er det blueprint som jeg har skabt GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULDE MANIFESTATION fra – den er skudsikker og kan umuligt fejle. Når du mestre dette blueprint, så vil du ikke kun få Succesfulde, Hurtige, og Ubesværede Manifestationer, Du vil også lærer at finde blokeringerne og hvordan du kan fjerne dem.

Hvis du tilmelder dig ventelisten nu, så får du 50% Early Bird Rabat.

You may also like...