Dit Sande Autentiske Selv – Vær Den Du Virkelig Er

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Dæmper du dit Lys, din personlighed, din glæde, mv. fordi du er bange for, hvad andre vil tænke om dig?

Tør du overhovedet at være dig selv? Jeg mener, dit sande autentiske jeg?

Vi lever i et samfund, som er virkelig god til at diktere alt i vores hverdag. Vi er påvirket af modeindustrien, skønhedsindustrien, de seneste sundhedstrends, en ny vægttabstrend, hele vejen tilbage til de mennesker, som er i vores hverdag.

Der var engang en som spurgte mig “Sab, hvis liv lever du? Dit eller en andens?” – Det fik mig virkelig til at tænke! Det, som vi tror er vores individuelle livsstil er ikke så individuel, når det kommer til stykket. Faktisk er den absolut største procent af vores liv påvirket af, hvordan alle andre fortæller os at vi skal leve for, at være succesfulde, sunde, være i god form, have en dansers krop, have økonomisk frihed, mv. Selv vores egne familie og venner påvirker vores liv, ved at fortælle os hvad der er det rigtige for os.

Du kan lige så godt vænne dig til, at folk fortæller, hvad der er det rigtige for dig – men lad være med at lytte! Der er kun en person, som ved, hvad der er det bedste for dig, og det er den person du ser, når du kigger i spejlet. Ingen andre.

Vær Dig Selv, Alle Andre Er Taget.

Enig, det er en kliché! Men det er også sandt! Jeg tror at mange Lysarbejdere og Jord Engle rundt om kloden skjuler deres sande farver, og i sidste instans, deres Guddommelig Lys, som er selve årsagen til at de inkarnerede i denne livstid. Formålet med dit liv er at stråle med DIT Lys, og ved at gøre det, vil du bringe Kærlighed, Fred, Frihed, Glæde & Oplysning tilbage til Jorden.

Et High Vibe Life betyder ikke kun at skabe et liv for dig selv med Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning som dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser og handlinger. Du kan ikke leve et High Vibe Life og være en Lysarbejdere, hvis du kun tænker på dig selv, og hvordan du kan få alt, hvad du gerne vil have. Det er selvisk, og langt fra High Vibe.

Hvis du ønsker et High Vibe Life med Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning, så må du finde en måde, hvorved du kan bidrage med de samme energier til verdenen. Det er det Lys du er her for at dele. Det er dit Guddommelig Livsformål. Det er dit Lys Arbejde.

Du Er Den Eneste, Der Kan Stråle Dit Lys.

Den eneste måde, du kan stråle dit Lys og udfører dit Lys Arbejde er ved, at være autentisk og tro overfor den du egentlig er. Jeg snakker ikke om at få en Sjæle Rige Læsning for at finde ud af, hvorvidt om du er en Jord Engel eller ej, og hvis du er, hvilket rige du så er fra. Jeg snakker heller ikke om, at få dit astrologiske chart eller numerologiske chart læst. Det kan hjælpe dig et stykke, men det er ikke nødvendigt for at være autentisk. Disse redskaber kan bekræfte dig i noget, som du allerede godt ved, og sætte brikkerne på plads i puslespillet. Men det kan ikke fortælle, hvem dit autentiske jeg er. Det ved jeg, siden jeg er uddannet i astrologi og numerologi, samt en hel masse andet. Som du kunne se i min artikel fra sidste uge, så laver jeg også Sjæle Rige Læsninger. Men alle disse ting betyder ikke rigtig noget, hvis du er usikker og har lavt selvværd. Der er ikke en magisk tryllestav, som pludselig gør dig super selvsikker og klar til at være en Rockstar. Der er et tidspunkt for alting, men disse redskaber er ikke svaret til at finde dit sande autentiske jeg.

I den e-mail jeg sender ud i morgen, vil jeg dele nogle tips til at finde dit sande autentiske jeg, så sørg for at du er på min e-mailing liste. Du kan tilmelde dig under denne artikel.

Jeg Er Hvem Jeg Er…

Det tog lang tid, før jeg var klar til at offentliggøre at jeg er en Inkarneret Seraphim Engel. Altså, der var måske folk, der ville blive stødt, andre ville måske tro at jeg havde tabt småkagerne, og nogen fra min fortid vil måske sige “JEG VIDSTE hun var tosset!”

Men jeg er efterhånden ret ligeglad. Det er ikke min opgave at overbevise nogen som helst om noget som helst. Jeg vil ikke forcere nogen til kunne lide mig, eller være en people pleaser. Jeg er blevet mobbet, kaldt de mest smertefulde og frygtelige ting. Jeg er blevet svigtet, tæsket, og ydmyget. Jeg er blevet udnyttet igennem rigtig mange år af rigtig mange mennesker, som aldrig har givet tilbage… og efterlod mig alene, da jeg havde allermest brug for en ven.

Jo mere jeg hviler i at være den, jeg virkelig er, jo mere jeg fokusere på at sikre at mit liv, og alt jeg skaber, laver og siger kommer fra Kærlighed, jo mere er jeg efterhånden ligeglad med, hvad andre har at sige. Hvis du ikke vil danse med mig, så find en anden at danse med, men jeg vil ikke lade dig fjerne mit Lys og Kærlighed.

Jeg kunne sagtens udføre mit arbejde, uden at nævne hele Inkarneret Seraphim Engel tingen. Det har ikke indflydelse på, hvordan jeg viser mit autentiske sande jeg. Jeg kan bare godt lide at være ærlig og lige til, og jeg bliver utilpas, når jeg er nødt til at skjule noget, fordi jeg er bange for, hvad andre vil tænke.

Hvad Kan Man Dele, og Hvad Skal Man Ikke Dele.

Der er en fin linje imellem hvornår og hvad man kan dele. Jeg deler f.eks. ikke mit privat liv på de sociale medier, eller nogen andre steder for den sags skyld. Jeg har lært det meget tidligt i mit liv; Jeg voksede op i et socialt miljø, med kendte mennesker, og jeg har stadig kendte mennesker i mit private netværk.

Berømmelse gør ikke indtryk på mig, og jeg har aldrig været star-struck. Det er så nemt for mig at se lige igennem alt det, og fokusere på personen “bag masken.” Sådan jeg ser det er, at presse, medier, og offentlig person er en del af deres job. Men jeg erkender, at de er i søgelyset, og at nogle mennesker ønsker at vide “alting om dem.” Jeg behandler dem altid som mine venner, uanset hvor tætte vi er, og jeg vil altid have deres ryg, selv hvis vi ikke taler sammen mere. Jeg er opdraget med reglen “Hvad der bliver sagt og gjort ved spisebordet, bliver ved spisebordet!” Jeg behandler kendte mennesker som almindelige mennesker, og jeg respekterer fuldt ud deres privatliv, så jeg holder min mund. Det kommer virkelig ikke nogen ved, hvad jeg ved om andre mennesker, kendt eller ej. Jeg har tavshedspligt, fordi jeg har det arbejde jeg har – hvilket jeg også praktisere i mine relationer. Jeg vil heller ikke bruge mine relationer til kendte mennesker i min branding eller arbejde, fordi jeg vil ikke lukrere på andres berømmelse eller popularitet.

Hvis du ikke kan skabe succes af dig selv, så gør du ikke dit arbejde godt nok. #motivationalmonday #thesecret Click To Tweet

En anden linje er: Selvværdsboost vs. Bringe Værdi til Andre. Selvværd skulle komme indefra, ikke fra ydre påvirkninger – det gælder også dit udseende. Hvis du vil have tips til at finde dit sande autentiske jeg, og til hvordan du kan dele dit Lys ved bringe værdi til andre, så sørg for at tilmelde dig min emailing liste her under lige nu. Tipsende vil være i den e-mail som jeg sender ud i morgen, 16. Januar. Den vil kun blive sendt ud denne ene gang, hvor jeg trykker på “send” knappen.

You may also like...