Farvel

Reading Time: 2 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Efter nøje overvejelse har jeg valgt at tage denne webside ned.

SabrinaJensen.com og SabrinaJensen.dk føles ikke som det rigtige mere. Min vej går i en anden retning – i retningen af Bøglund Lightworker Institute.

Som du sikkert ved, så har jeg været sygemeldt siden oktober 2019! Det er også årsagen til, at jeg ikke har udgivet noget i over ét år.

Jeg har brugt en del tid under min helbredelsesproces på at finde ud af, hvordan jeg kan blive ved med at lave mit Lys Arbejde samtidig med at have en længerevarende sygdom. Sygdommen vil højst sandsynlig være der resten af mit liv, så jeg er nødt til at finde en løsning for at få det hele til at fungere.

Jeg tror ikke på at opfører sig som et offer. Jeg har altid nægtede at trække offer-kortet. Uanset hvad der er sket i mit liv! Det er i stedet vigtigt, at kigge på hvad du kan gøre anerledes for at kunne opnå dine drømme, mål og glæder uanset omstændighederne.

En af de ting, som virkelig har påvirket mig i en negativ grad er de sociale medier. Det er blevet for overvældende… for larmende… for proppet… bare for meget. Så jeg har trukket stikket for næsten et år.

Næste skridt var at tappe ind på, hvordan jeg kunne udfører mit Lys Arbejde bedst muligt, uden at gå på kompromis med mit helbred. Det forvandlede sig til et nyt projekt, som hedder Bøglund Lightworker Institute. Bøglund Lightworker Institute er, på mange måder, mit Corona projekt 😉

Bøglund Lightworker Institute er lokaliseret på https://boglund.com
Bøglund Lightworker Institute er kun på engelsk, og der kommer IKKE en dansk version.

Navneændring.

Jeg har ændret mit navn fra Sabrina Jensen til Sabrina Bøglund. Bøglund er et gammelt familienavn, som har været glemt i over 500 år. Jeg identificere mig ikke som Sabrina Jensen mere. Det er lukket kapitel, der hører til i fortiden. 

Tak for at du har fulgt med i alle disse år. Jeg håber at se dig over på Bøglund Lightworker Institute.

You may also like...