High Vibe Life: 3 Trin Til At Leve Et High Vibe Liv.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

I går aftes da jeg var gået i seng, der lå jeg og tænkte på hvor privilegeret jeg egentlig er. De sidste par år, hvor jeg har været sygemeldt med stress og angst, har i den grad lært mig nogle meget vigtige lektier. Både om mig selv, men i særdeleshed også omkring det at leve et High Vibe Life. Hvis du er ny til mit arbejde – VELKOMMEN TIL! – så betyder et High Vibe Life, et liv på den allerhøjeste energifrekvens menneskeligt muligt. Det vil sige et liv, hvor Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed og Oplysning er de mest dominerende energier. Når man lever et High Vibe Life, så lever man i Kærlighedens Kraft og dermed har skabt “Heaven on Earth.”

Nu tænker du sikkert, “Det lyder meget godt Sabby, men det er ikke muligt for mig, fordi [indsæt selv]!” Sagen er bare den, at hvis du ikke selv tror på at det er muligt, og du ikke er indstillet på at fortage de nødvendige ændringer i dit liv, så vil du blive bekræftet i at det er umuligt. Hvis du derimod beslutter dig for, at du vil gøre krav på din fødselsret, hvilket er at leve et High Vibe Life, og at du er fastbesluttet på at gøre det til en realitet, så vil du blive overrasket over, hvad der venter dig lige rundt om hjørnet.

#1 Du Skaber Selv Din Virkelighed.

Du er den, der er nødt til at foretage arbejdet! Jeg og alle andre spiritual teachers, life coaches, terapeuter, mv. kan kun guide og holde din hånd undervejs. Og det er netop nøgleordet, GUIDE! En af de største forklaringer på, hvorfor folk ikke kommer i gang med at realisere deres mål og drømme er, “Jeg ved ikke hvordan?! Jeg ved ikke hvor jeg skal starte?!” Hvis du vidste alting i forvejen, så havde du med ret stor sandsynlighed, allerede realiseret dine mål og drømme, ikke? Der findes vejledere og undervisere indenfor alting, så det er bare om at komme i gang. Tænk hvis alle 5-6-årige sagde “Jeg ved ikke hvordan man læser og regner, så derfor er det umuligt for mig færdiggør skolen!” første skoledag. Min gamle danselærer Brøgger, som desværre ikke længere er iblandt os mere, sagde engang til mig; “Sab, du kan alting! Det er bare et spørgsmål om at lærer det!” Hver gang jeg står overfor noget nyt, eller noget jeg ikke ved hvordan jeg skal løse, så hører jeg Brøggers vise ord lige så klart og tydeligt, som den lørdag morning på danseskolen på Frederiksallé i Aarhus tilbage i midt 90’erne.

Universet er faktisk utrolig simpelt og nemt at forstå… det er bare i vores menneskelige sind, hvor det bliver ret kompliceret. Simpelthen fordi vi har et ego, som er den frygtbaseret del af vores sind. Universet er simpelt fordi den giver dig altid det som er en direkte refleksion af den energi du sender ud. Universet kan simpelthen ikke andet end at spejle dine energier, og sende mere af det ind i dit liv. ALT, UDEN UNDTAGELSE, der er i dit liv er en direkte refleksion af den energi du sender ud i Universet. For nogen er det lidt af en kamel at sluge – og jeg er vant til at folk bliver sure på mig, når jeg fortæller dem, at de selv har skabt den elendighed, smerte og udfordringer som de befinder dem i. Med mindre du er et barn, eller er mental retarderet, så er der ingen undskyldninger. Du har det fulde ansvar for den virkelighed du ser omkring dig. Det er simpelthen Universets Lov.

#2 Du Har Altid Et Valg.

Nu skal det ikke være Debbie-Downer det hele. Jeg har jo lovet dig at give dig nogle tips til, hvordan du kan leve et High Vibe Life. Der er bare intet af det som jeg underviser i, eller det mine kollegaer underviser i, som kan hjælpe dig, hvis du ikke indser hvor meget power og indflydelse du har på dit eget liv. Ikke engang Dr. Wayne Dyer kan hjælpe dig!

Alle, der har opnået store resultater i deres liv. Alle, der har oplevet store livsforandringer. Alle, der har inspirerende og motiverende succeshistorier. Alle har startet med det samme valg. Enten at fortsætte som de hele tiden har gjort – og derved få de samme resultater som de altid har fået. Eller gøre noget nyt – og derved få nye resultater.

Galskab: Gøre den samme ting igen og igen, og forvente forskellige resultater. - Albert Einstein Click To Tweet

Du kan vælge at fastholde dig i overbevisning om, at det er umuligt at tage dit liv fra hvor det er i dag og gøre det til et High Vibe Life. Eller du kan vælge at beslutte dig for, at tiden er inde til at gøre noget nyt, så du kan få det liv som du fortjener. Hvis du vælger at fastholde dig i beslutningen om, at det er umuligt for dig at have et High Vibe Life, så er det din beslutning, og så er du ikke berettigede til at brokke dig over dine omstændigheder. Hvis du derimod vælger at starte en ny rejse, og skabe et High Vibe Life, så er det mit kald at hjælpe dig med at få succes. YAY!!!

#3 Gør Et High Vibe Life Til En Prioritet.

Et High Vibe Life kommer ikke af sig selv, desværre! Vores samfund er ikke der endnu, og der kommer sikkert til at gå en del år før at alle mennesker har valgt Kærlighed over frygt. Selvom det er din fødselsret at leve et High Vibe Life, så kræver det en indsats at opretholde et High Vibe Life i den verden vi lever i dag. Du vil konstant blive udfordret! Hvert eneste minut blive stillet overfor at skulle vælge mellem frygt og Kærlighed. Det er ikke fordi, at du er et dårligt menneske eller at “Gud forsøger at straffe dig” – den sidste kan du godt slå fuldstændig ud af dit hoved.

Der er ingen som forsøger at straffe dig… udover dit eget ego – og så er det fuldstændig underordnet, hvad du har lavet eller ikke lavet. Hvis du har lavet noget kriminelt, og du har udstået din straf fra domstolen, så er du i princippet okay. Universet, Englene, Gud//Kærlighedens Kilde, Jesus, mv. tilgiver dig med det samme, fordi de ser Kærlighedens Lys i dig. Det giver dig ikke et fripas til at opføre dig som en idiot eller bryde loven, slet ikke! Vi skal behandle hinanden pænt, og vi skal have respekt for hinandens ejendele.  Personligt, så går jeg ikke op i, hvorvidt mine studerende, eller Lightworkers generelt, har en plettet straffeattest. Jeg går heller ikke op i, hvad det har lavet og ikke lavet i deres fortid. Jeg dømmer ingen, og jeg tilgiver også hurtigere end du kan nå at sige “amen” i kirken. Det er helt naturligt for mig – selv da jeg var udsat for daglig vold og mobning, så tilgav jeg hele tiden. Det eneste jeg går op i, når vi snakker “lort i fortiden” er hvorvidt du har valgt at lægge det på hylden og starte en ny tilværelse, eller ej!

Jeg kan kun hjælpe dig, hvis du, fra det inderste af dit hjerte, er villig til at lægge alt der hedder fortid bag dig, og starte på en frisk. Ikke bare at starte på et nyt kapitel i livet. Jeg mener, at starte på en hel ny bog. I de fleste tilfælde så føles transformationen fra det “regulære” liv til et High Vibe Life som en genfødsel. Det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Det kræver dedikation, arbejdsindsats og viljestyrke. Du skal være villig til at prioritere at leve et High Vibe Life. Det vil sige, at hver dag, hver time, hvert minut, hvert sekund, vælge Kærlighed over frygt! Jeg ved, det er lettere sagt end gjort, men med tiden vil du opleve at du gør det mere og mere automatisk.

Hvad er du nødt til at tilgive dig selv for, så du kan blive sat fri til at leve et High Vibe Life?

Du kan enten skrive svaret i din dagbog, eller du kan dele det med mig på min Facebook-side, eller på Instagram//Twitter @SabrinaJensenDK

You may also like...