High Vibe Life: Sådan skifter du til High Vibe Tanker, når du går igennem en svær tid.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Lad mig først slå det helt klart; UANSET hvor længe du har praktiseret en spirituel og holistisk tilgang til livet, UANSET hvor længe du har været i gang med en personlig udviklingsforløb, UANSET hvor mange selvhjælpsbøger du har læst, så vil der være tidspunkter hvor du dykker og tingene bliver svære. Det er en del af livet, for det er kun igennem prøvelser og udfordringer at vi kan vokse. Hvis alting altid var la-la-land og super duper hele tiden, så ville der ikke rigtig være nogen grund til at vi ville være her på Jorden.

Det som vi kender som ‘Himlen’ og ‘Helved’ i bibelsk forstand eksisterer ikke, som noget der kommer efter døden. Døden er en overgang fra det fysiske rige til det åndelige rige, hvor alting bare er. Hvis I ønsker en artikel om, hvad der sker efter døden, så giv mig lige et præg på Facebook. Som en inkarneret Seraphim, så ved jeg hvad der sker efter livet, men det er et kontroversielt emne, som muligvis vil udfordre den etableret opfattelse i samfundet. Jeg tilhører ikke nogen religion, og min opgave er blot at videregive de beskeder og viden, som er sande i Universets og i Kildens (Guds) øjne.

Himlen og Helved er ikke noget, som sker efter døden, men derimod i vores hverdagsliv. Hver dag har vi valget om, hvorvidt vi ønsker at være i Himlen eller Helved. Sådan er det i hvert fald set med Universets briller, fordi vi alle har fået gaven om Fri Vilje – hvilket betyder, at intet kan ske for os eller med os mod vores frie vilje. Så alt der er i dit liv, alt der er sket i dit liv, er der fordi du har tilladt det.

Tilværelsen i Helved.

Jeg ved godt, at det statement kan virke enormt provokerende og din forsvarsmekanisme råber nærmest, at du bestemt ikke har valgt at blive behandlet dårligt, at du ikke har valgt at have økonomiske vanskeligheder, at du ikke har valgt at være arbejdsløs, at du ikke har valgt at være syg, eller hvad din situation er. Når jeg fortæller dette her, så vil jeg bede dig at have i mente, at jeg var udsat for fysisk og psykisk vold de første 15 år af mit liv. Okay? Godt, så går vi i gang!

Helved er når vores mest dominerende tanker, følelser og handlinger er styret af angst, frygt, smerte, depression, had og vrede. Du ved selv, hvis du er ramt af angst eller depression, så har du det af helved til, ikke? Hvorfor mon? Det er fordi du er i Helved! Igen, Helved er ikke et sted vi måske kommer til efter døden. Det er en tilstand af væren!

Fordi at der er intet der kan interagere mod din egen frie vilje, så må du på et eller andet tidspunkt have valgt frygt over Kærlighed. Valgt at lytte til dit ego frem for dit Højere Jeg. Valgt at gå med lidenhed frem for at bede om hjælp fra Universet. Alting sker som en effekt af vores mest dominerende tanker, følelser og handlinger. Så alle oplevelser, relationer, omstændigheder, helbredsmæssige tilstande, mv. er noget vi selv har manifesteret. Det er vores ansvar! Ikke alle mulige andres! Det er dit ego og frygtbaseret sind, som har behov for at give andre skylden.

Tilværelsen i Himlen.

Når du indser, hvordan din angst, frygt, smerte, depression, mv. holder dig i Helved, så håber jeg, at du bliver endnu mere motiveret til at praktisere en High Vibe Livsstil. Men som jeg indledte med at sige; der er absolut ingen som forventer, at du skal leve 100% i positive tanker og følelser hele tiden. Det er praktisktalt menneskelig umuligt! For vi har ALLE et ego. Vi har ALLE udfordringer vi skal overvinde. Vi har ALLE områder, hvor angst og frygt afholder os fra at realisere vores drømme og ønsker. Men det er vores ansvar at sørger for at angst, frygt, smerte, depressive tanker, og andre negative følelser ikke bliver dominerende.

Du kan ikke ændre det, der er sket – men du har 100% ansvar for, hvordan du vælger at reagere efterfølgende. Du kan ALTID vælge Kærlighed over frygt, uanset hvor urimelig og hård din situation er. Du kan altid omdanne energien ved at skifte dit fokus fra “hvor er det synd for mig” til “lad mig se, hvor den skjulte velsignelse er” – og tro mig, uanset hvor slem situationen er, hvis du kigger længe nok og er villig til virkelig at arbejde med dig selv, så vil du finde velsignelser i ALLE situationer. Faktisk vil jeg vove at påstå, at de allerstørste velsignelser, altså de virkelige diamanter som er guld værd – dem vil du finde i de allermest smertefulde og ubehagelige områder af dit liv.

Siden jeg var ganske lille, har jeg haft denne visdom med mig. Jeg vidste ikke, hvor den kom fra, for det var længe før jeg lærte at læse – og det var før YouTube og internettet… eller internettet eksistere og vi havde faktisk en computer (tror den kostede 50.000 kr. eller sådan noget) og internet i mit barndomshjem i begyndelsen af 1990’erne. Er der nogen der kan huske modem og den forfærdelige hyletone når den koblede op på internettet? ?Og at det tog en halv dag at få det startet op? Børn i dag ville ryste på hovedet ad teknologien fra 90’erne ? Anyway, der var i hvert fald ikke nogen der havde fortalt mig denne visdom, og jeg var så lille at jeg ikke kunne have læst det. Jeg betegner det som en af de første visdomme, jeg kan huske at jeg hentede ned som Seraphim fra Optegnelserne af Kærlighedens Kilde’s (Guds) visdom.

Visdommen lyder følgende:

Den visdom har fulgt mig hele mit liv, og er hemmeligheden bag det, som andre kalder min styrke. Ja, jeg har haft spiseforstyrrelser, selvskadende adfærd, været sygemeldt med depressioner og angst, mv. Jeg har også knækket! Men jeg har altid formodet at rejse mig igen! Og den visdom er hemmeligheden til hvorfor andre har kaldt mig en Fønix fugl. Vel at mærke uden de har kendt hemmeligheden.

Så hvad er velsignelsen? Hånden på hjertet! Jeg ville på ingen måde være i stand til at gøre, hvad jeg gør i dag, være den spirituelle lærermester jeg er, skrive de bøger jeg gør, oversætte Universets og Kærlighedens Kildes (Guds) visdom til en måde, som menneskeheden kan forstå, hvis jeg IKKE var udsat for de ting i min barndom! Som Seraphim har min tilværelse udelukkende været at vogte over Kærlighedens Kilde (Guds Trone) og lave optegnelser over alle Hemmelighederne. Jeg har aldrig haft kontakt med mennesker før, med undtagelse af ganske få højt udviklet Spiritual Teachers igennem tiden. Så før jeg inkarnerede kendte jeg intet til ego, frygt, angst, smerte, mv. Det eneste jeg kendte til, var ubetinget Kærlighed af den allerhøjeste energifrekvens (uden skjulte agendaer, mv.) – hvilket også er en af grundene til at nogle oplever at jeg er ret intens i mine private relationer. Så hvilken bedre måde at lærer mig om frygt, angst og smerte end at sende mig ned i et dysfunktionel hjem med en mor der er psykopat og narcissist. På den måde har jeg lært alt, hvad jeg behøver at vide om ego, angst og smerte inden jeg bliver voksen

Igen, dette retfærdiggør ikke det der er sket! Intet barn skal mishandles! Men vi kan ikke ændre fortiden, så helbredelsen ligger i at finde velsignelsen og gaven i det – og huske på at meningen med at alting sker, er at lærer os at vælge Kærlighed over frygt, og lærer os at finde velsignelserne i de mest frygtindgydende steder af tilværelsen. Når du lærer det 100%, så vil du transit til Enlightenment og få muligheden for at vælge at blive en opstigende mester. Du kan ikke forcere det, og der er ingen short-cut. Så længe dit ego styre showet, hvilket det gør hvis du leder efter den hurtige løsning, så har du stadig meget at lærer. Der findes ingen short-cuts i personlig og spirituel udvikling.

Hvis du ønsker at leve et High Vibe liv, og vil have alle mine tips og tricks til det, så sørg for at tilmelde dig min emailing-liste, så jeg kan sende dig en email med de seneste tips.

You may also like...