Lær misforståelserne om at være en Sensitiv Lysarbejder og Empatisk Person. Omfavn din Sensitivitet, forvandl den til en Superpower og beskyt din energi effektivt
Self-Love, Mental Health & Well-Being Stress, Anxiety, Burnout & Depression

Hvad (Næsten) Alle Lysarbejdere Misforstår ved at Være Sensitiv og Have Empatiske Evner

Lysarbejdere er tit sensitive og empatiske. Det er én af vores superpowers fordi det hjælper os til at forstå hvor og hvornår der er behov for vores hjælp. Vi kan fornemme når nogen har brug for vores hjælp, og ret ofte så vil vi også vide, hvordan vi kan hjælpe dem bedst muligt. Aldrig undervurdere denne evne!

Vores sensitivitet og empati er noget som for det meste kan være en skjult velsignelse. Du er måske blevet drillet eller endda mobbet i skolen, blevet kaldet for tudeprins(esse), eller nogen har sagt: “Lad være med at være sådan en baby!” Du er måske endda nået til et punkt, hvor det er lettere bare at gemme dig væk i en bog som du kan flygte ind i, når verdenen omkring dig bliver for overvældende. Eller måske flygte ind i alternative verdener igennem dans, musik, teater, computerspil, sport, osv.

Det er ikke nemt at være sensitiv, og være en person med empatiske evner, i denne verden fordi energierne i dette rige er utrolig intense, og helt ærligt, på en ekstrem lav frekvens. Energierne på Jorden er fortæret af frygt, smerte, lidelser, angst og stress, Det er, selvfølgelig, noget ALLE sensitive og empatiske personer vil opfange.

En ting, som jeg tit ser hos sensitive og empatiske personer, uanset om de er Lysarbejdere eller ej, er hvordan de nogle gange kan ødelægge deres selvagtelse. Det skyldes ofte mange års mobning og hån, og fordi de føler sig så overvældet af alt det, som foregår rundt om i verdenen. I denne guide vil jeg dele 3 ting, som de fleste misforstår ved at være sensitiv og være en person med empatiske evner.

Empatisk Fejl #1 – Du Tror at Der er Noget Galt Med Dig.

Det gør mig ked af det, når nogen tror, at der er noget galt med dem – uanset hvad årsagen er.

Lad mig lige gøre det helt klart, en gang for alle; medmindre du er fuldstændig rablende vanvittig, mentalt ustabil, lider af vrangforestillinger, er narcissistisk, psykopatisk, sociopatisk, eller mordere, mv.  – så er der intet galt med dig!

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + Content Upgrade: Omfavn Din Sensitivitet og Empatiske Evner.]

Empatisk Fejl #2 – Du Fokusere Kun på Begrænsninger.

En anden ting, som jeg også tit hører fra sensitive og empatiske personer er, hvor stor belastning det er for dem. Det kan meget hurtigt blive en undskyldning for at gøre noget, du ikke rigtig har lyst til, eller endnu værre… forvandle sig til angst.

Begrænsninger er ikke formålet ved sensitivitet eller empati. Det er ikke meningen, at det skal forhindre dig i at leve det liv, som du gerne vil leve. Meningen er, at du skal bruge din sensitivitet og empati som et redskab og gave, som giver dig mere bevidsthed om hvad der foregår omkring dig.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + Content Upgrade: Omfavn Din Sensitivitet og Empatiske Evner.]

Empatisk Fejl #3 – Du Glemmer at Afskærme Dig Selv.

Jeg har denne her ting med, altid at lokalisere hvor toilettet er, når jeg et nyt sted. Hvorfor? Da jeg gik i skole, så udviklede jeg en “overlevelses”-teknik til at kunne flygte ud på toilettet, hvis jeg havde brug for en pause fra alting. Som regel skal jeg ikke tisse… jeg har bare brug for 5 minutter alene i fred og ro, til at centrere mig selv, hvis jeg føler mig overvældet. Vi ved alle, at hvis der er ét sted, hvor vi kan være i fred, så er det på toilettet. Sørg bare for ikke at være der ude alt for længe, så folk ikke begynder at stille spørgsmål 😉

Der er mange måder at afskærme dig på:

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + Content Upgrade: Omfavn Din Sensitivitet og Empatiske Evner.]

Få adgang til den fulde potentiale af min guide med den fuldstændige PDF udgave + Content Upgrade: Omfavn Din Sensitivitet og Empatiske Evner! Få eksklusiv adgang til alle de værdifulde indblik og informationer som jeg har sat sammen. Invester i dig selv og støt min blog ved at klikke på linket for at købe den fulde guide nu.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Få adgang til den fulde guide og omfavne din Sensitivitet og Empatiske Evner som Superpowers. Opgrader nu og modtag Content Upgrade "Omfavne din Sensitivitet og Empatiske Evner" med 3 styrkende tips. Maksimer dit potentiale i dag!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...