Kærlighed: 5 Tips til at Manifestere en Specifik Person

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

I løbet af de sidste par uger, har jeg modtaget en del spørgsmål omkring at bruge Loven om Tiltrækning til at manifestere en specifik person. Det er et følsomt emne! Når du kommer til det punkt, hvor du ønsker at manifestere en specifik person, så har du udviklet en form for tilknytning til dem. Her tænker jeg ikke kun på romantiske forhold; men også venskaber, familie, bekendte, kolleger, forretningspartner, mv.

Jeg vil dele 5 tips til at have en harmonisk forhold, og hvad du er nødt til at overveje, når det kommet til at manifestere en specifik person.

#1 Loven om Fri Vilje.

Først og fremmest, er du nødt til at kende Loven om Fri Vilje. Loven om Fri Vilje er en Universel Lov som går hånd i hånd med Loven om Tiltrækning.

Loven om Fri Vilje fortæller ”Du kan ikke interagere mod en persons frie vilje”

Du er nødt til at respektere personens frie vilje, og hvis du virkelig elsker den person, så vil du. Hvis du prøver at kontrollere eller manipulere nogen til at kunne lide dig, så leger du med ilden. Du er den, som bliver såret i den sidste ende. Det er ikke kærlighed at forcere nogen til, at kunne lide dig. Heller ikke at bruge manifestationsteknikker til at manifestere et forhold. Det er en handling styret af frygt.

Spørg dig selv; Ville du have lyst til at være i et forhold med en, som har forceret eller kontrolleret dig til at kunne lide dem? Helt afgjort, NEJ! Respekt personen, og forsøg ikke at forcere eller kontrollere noget som helst.

#2 Hvorfor den person?

Hvorfor føler du dig tiltrukket af den person? Hvad er det ved den person, som gør at du vil have et forhold til dem? Hvorfor dem?

Andre fungerer som et spejl, der reflekterer noget indeni os selv. Så, det vi søger i andre, er ofte noget vi søger i os selv. Uanset hvor fantastisk og vidunderlig den anden person er, så er der ingen der kan fuldende dig, udover dig selv. Du har nøglen til din lykke, ikke nogen andre.

Når du arbejder på, at omfavne de dele af dig, som du føler dig tiltrukket til hos den anden person (selvværd, succes, livsglæde, lykke, humor, spiritualitet, mv.) så vil du begynde at nå et match i vibrationer, og derved kan manifestere en person der har samme match ind i dit liv.

#3 Frigøre Dig Fra Udfaldet.

Vi er virkelig nødt til at tage vores skyklapper af og droppe vores tunnelsyn. Uanset, hvor meget vi ønsker noget eller nogen, så har vi kun et begrænset perspektiv. Der findes ingen krystalkugle, tarot kort, numerologisk forudsigelse eller astrologisk forudsigelse, som kan forudsige om en person er den rigtige person for dig, eller om du vil være lykkelig med den specifikke person i det lange løb. Du er virkelig nødt til at give slip, og lade Universet gøre hendes ting.

I Let Go Of My Need To Control And Allow The Universe To Do Her Thing. #thesecret #lawofattraction #spiritjunkie #theuniversehasyourback Click To Tweet

Når du er alt for tilknyttet til udfaldet, så indtræder du i en tilstand af kontrollerende adfærd og du bliver utålmodig. Jo længere det tager at manifestere, jo mere forvirrende og smertefuld bliver det. Det skaber en energi af frygt – og frygt vil altid frastøde kærlighed.

Husk på at dit sind ikke kender forskellen mellem fantasi og virkelighed. Hvis du er besat af tanken omkring noget, så kan du manipulere dit eget sind til at tro at det er virkelighed. Når så den virkelige verden ikke reflektere den virkelighed tilbage, så bliver det først og fremmest smertefuldt.

Jeg elsker dette citat fra A Course in Miracles

”Dem der er bevidste om udfaldet kan tillade sig til at vente, og vente uden angst!”

Hvor smukt er det?

Men hvad er udfaldet? Vær ærlig overfor dig selv! Er det den specifikke person ELLER er det et kærligt og harmonisk forhold med respekt og ærlighed?

#4 Definere Dit ønske i et forhold.

Uden at sætte et ansigt på:

  • Hvad ønsker du i det forhold du søger?
  • Hvad er formålet bag det? (Kærlighed, venskab, karriere, sex, mv.)
  • Hvordan ønsker du at føle i det forhold?

Du skal passe på, at du ikke bliver forelsket i fantasien eller potentialet af en anden person, men at du i stedet ser dem, for den de i virkeligheden er.

Jeg vil anbefalede at du ser denne video. Den er på engelsk, men hvis du først klikker på  og derefter det lille tandhjul og vælger dansk, så får du danske undertekster på.

Vær dog opmærksom på at de er autogenereret så der kan sagtens være grammatiske fejl i.

#5 Tag Et Skridt Af Gangen.

Hvis det er en person, som du ikke rigtig kender, og de ikke rigtig kender dig, så er du nødt til at tage det med ro. Start med at lærer hinanden at kende – de mest succesfulde forhold er startet som venskaber. Hvem vil ikke gerne have et kærlighedsforhold eller joint venture med ens bedste ven?

Vær okay med at personen dater en anden eller være sammen med andre end dig. Ingen jalousi og ingen kontrol. Ingen forventninger. Ingen ingenting. Bare en åben nysgerrighed og interesse i at lærer hinanden at kende. Lad tid og Universet vejlede forholdet, et skridt ad gangen. Du må også være okay med scenariet af, at personen ikke ønsker et forhold eller venskab med dig. Altid husk at respektere deres frie vilje, og ikke tage det personligt!

Hvis det er en person, som du allerede kender og de kender dig, så start hvor I er lige nu. I har allerede en forbindelse, så tage det fra der. Igen, et skridt ad gangen og ingen forcering. Tænk over det forhold, som I allereder har; Er det muligt at tale om noget på et dybere niveau? Eller noget der er business relateret, hvis du ønsker et joint venture? Kan du starte sådan en samtale på en tryg måde for jer begge to? Vil det være okay for dig, at forblive venner?

Hvis du ikke er okay med at se din specifikke person date eller være sammen med andre, så er det måske tid at have noget tid hver for sig. Igen, din specifikke person har hans/hendes frie vilje, og du har ingen ret til at interagere med den. Sæt dig selv og din specifikke person fri fra dine forventninger og respektere hinandens valg. Hvis det er bestemt til at være, så vil det ske – hvis ikke, så må du også være okay med det udfald.

Let Go. Be Guided. Expect Miracles. #thesecret #lawofattraction #acim #spiritjunkie #theuniversehasyourback Click To Tweet

You may also like...