Lightworker: 3 Ting Du Ikke Vidste om at være en Lightworker // Lysarbejder (men burde)

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Flere og flere mennesker vågner fra deres spirituelle søvn og føler sig kaldet til at gøre verden til et bedre sted. Jeg har modtaget tusindvis af e-mails fra personer, som føler dette kald, men ved ikke helt hvad det er og søger nogle svar. Hvis du er ny til Lightworkers//Lysarbejder & Earth Angels//Jord Engle, så vil jeg stærkt anbefale at du starter med at læse min artikel LIGHTWORKER & EARTH ANGELS: 8 THINGS YOU ABSOLUTELY NEEDS TO KNOW RIGHT NOW (den findes kun på engelsk) – og vende tilbage til denne artikel, når du er færdig med at læse den (Linket vil åbne i et nyt vindue, så det er nemt at komme tilbage til denne artikel) – Du kan også med fordel læse min bog Lightworkers & Earth Angels – Kend Din Sjæl.

#1 Du er Ikke Særlig
– Du er bare Anderledes.

De fleste mennesker, som finder ud af at de er Lightworkers // Lysarbejder og Earth Angels // Jord Engle oplever ofte, at det er svaret som de søgte på hvorfor de føler sig så anderledes. Jeg har set alt ofte, at Lightworkers // Lysarbejder og Earth Angels // Jord Engle nærmest får et ego boost ved at finde ud af at de er “Guds Udvalgte” og de er her på en særlig mission.

Jeg gør virkelig, hvad jeg kan for at kridte linjerne op mellem, hvad det vil sige at være en Lightworker og hvad det vil sige at være en Earth Angel. Der er SÅ utrolig meget forkerte informationer udgivet omkring det, og jeg forsøger blot at få ryddet op i, hvad der er rigtig og forkert. Lightworkers og Earth Angels er IKKE det samme! Mange af dem som GERNE vil være en Earth Angel, og selverklærer sig selv som en Earth Angel er i virkeligheden Lightworkers som er blevet fanget i deres eget ego. Det er mit job at være helt ærlig overfor dig, og tro mig – Være en Earth Angel er bestemt ikke noget du skulle ønske at være! Det lyder fancy og ekstraordinært, men Earth Angels har det VIRKELIGT svært på Jorden. Der er ingen regnbuer-og-enhjørninger ved at være en Earth Angel, medmindre du har lært at bruge dine super power lige så godt som du gjorde i den åndelige verden – og disse super power er ikke clairvoyance, empati, intuition, konsultation, coaching eller healing. Alle har disse evner! – Det er bare ikke alle som har lært at bruge dem. En Earth Angel’s super power er kun tilgængelig for den specifikke Earth Angel. Der er ikke to Earth Angels som har de samme super power.

Der er langt større chance for, at du er en Lightworker – altså du er jo her på min webside, og jeg hjælper Lightworkers med at leve et High Vibe Life.

Lightworkers er alle, som vælger at være en. Det er de personer, som har hørt kaldet om at være på den højeste energifrekvens menneskelig muligt, som jeg kalder for High Vibe Life, og hjælpe andre med også at leve et High Vibe Life. Alle er kaldet, men det er de færreste som er interesseret i at lytte. Lytte er enormt vigtigt! Det handler ikke om, hvorvidt Universet kommunikerer med os eller ej. Spørgsmålet er, hvorvidt vi praktiserer kunsten af at lytte eller ej.

#2 Du Behøver Ikke at Være i Lyset Hele Tiden
– Du er Trosalt et Menneske.

Være i Lyset betyder, at være på den højeste energifrekvens menneskelig muligt. Som metafysiker og fra mit liv som en Seraphim engel, har jeg fundet frem til, at den nemmeste måde at måle en persons energifrekvens er ved at kigge på personens mest dominerende emotionelle følelser. De emotionelle følelser, som vibrerer på den højeste energifrekvens menneskelig muligt er: FRIHED, FRED, GLÆDE, KÆRLIGHED & OPLYSNING. For nyligt fandt jeg en energifrekvens, der var endnu højere, men jeg er stadig nødt til at lave nogle forskningen før jeg kan konkludere om frekvensen er menneskelig muligt, eller kun muligt for få personer.

Det er svært for de fleste mennesker at have FRIHED, FRED, GLÆDE, KÆRLIGHED & OPLYSNING som deres mest dominerende emotionelle følelser. Så jeg er slet ikke i nogen hast for at lave en konklusion på den nye frekvens, før jeg har set hvor succesfulde Lightworkerne rundt omkring i verden er i at overvinde udfordringerne ved at dominerende i frekvensen for FRIHED, FRED, GLÆDE, KÆRLIGHED & OPLYSNING. Jeg ser bestemt ingen grund til, at lægge mere pres på dine skuldre.

Som en Inkarneret Seraphim Angel, så ved jeg godt at det er umuligt at være på frekvensen af FRIHED, FRIHED, GLÆDE, KÆRLIGHED & OPLYSNING hele tiden. Det vidste jeg ikke før jeg inkarnerede, for mit liv var så langt væk fra Jorden og menneskerne. Min plads var lige ved siden af Kærlighedens Kilde (Guds Trone), hvor jeg nedskrev alle Universets Hemmeligheder og Guds Hemmeligheder. Jeg så verdenen igennem Kildens øjne (Guds øjne), hvilket betyder KUN at se Kærligheden, Lyset og Uskyldigheden i alt og alle. Så det var et wake-up call at komme til Jorden. Den verden vi lever i, er så ødelagt af manifestationerne fra menneskernes egoer, frygt, angst og depressioner.

Uanset hvor meget vi ønsker at blive i vores lykkelige High Vibe Life-boble hele tiden, så kan vi det ikke fordi at egoet og frygten vil blive ved med at udfordre os. Men det er vores job som Lightworkers at løfte os over udfordringerne og omdanne mørke til Lys, ikke ved at benægte de dårlige ting men omdanne dem til noget smukt og inspirerende.

#3 Det hedder LightWORKER // LysARBEJDER
– Hvilket Betyder, at Du har et Arbejde at Udfører.

Det er ikke nogen hvilepude at være en Lightworker eller Earth Angel. Du har et arbejde at udfører. Det er dit kald at bringe mere Lys og Kærlighed til verdenen! Du kan virkeliggøre det kald på mange forskellige måder, og det er op til dig at finde den rigtige måde for dig at gøre det.

Læse bøger, søge på nettet og spørger eksperter om hjælp er alt sammen fint, og en del af din proces, men du er nødt til at blive praksis. Der er ingen undskyldninger! Det er ligegyldigt om du har fysiske handicaps eller psykiske udfordringen. Det er ligegyldigt, hvor mange penge du har eller hvad du arbejder med… eller om du arbejdsløs… Det er ligegyldigt, hvordan dine personlige relationer er, eller om du ikke har nogen. Det er ligegyldigt! Hvorfor? Fordi det er dine ydre fysiske omstændigheder og er foranderlige. De har intet at gøre med din sjæl eller, hvad dit kald er i dette liv.

Du har din Fri Vilje, så du kan til enhver tid vælge at bruge disse undskyldninger (for der er hvad de er) til at holde dig fra at udfører dit Lysarbejde. Hvis det er det, du vælger, så er du ikke længere en Lightworker – du er bare en sjæl som har hørt kaldet, men har besluttet at dine fysiske udfordringer var vigtigere at holde fast i end at udføre den tjeneste som Universet har bedt dig om at udfører. Det er ikke Lys og Kærlighed, det er dit egos måde at holde dig i mørket ved at lade din frygt og smerte overstråle det Lys og Kærlighed som du er her til at give. – Det er dit valg, ingen andres, men please lad være med at rende rundt med lånte fjer! Du er bedre end det.

Når du er en Lightworker og en Earth Angel så handler det ikke om dig. På ingen måder. Du vil være nødt til at arbejde på dine egne ting, for at kunne hjælpe andre. Folk vil komme til dig, for at arbejde på deres ting. Ikke for at du kan arbejde på dit.

Hvis du ikke er parat til at træde ud som en Lightworkers, så er det helt i orden. Omfavn det og arbejd på dig selv med intentionen om at blive parat til at tjene verdenen. Din sjæl er blevet tildelt et meget vigtigt arbejde i denne verden, men det er op til dig at gøre dig selv tilgængelig og få udført arbejdet. Hvad er det arbejde? Det vil tiden vise – Universet vil give dig retningslinjer i perfekt guddommelig orden og i det tempo som du er PARAT til at modtage vejledningen. Du kan ikke forcere det eller få det til at ske.

Jeg vil gerne hører fra dig på min Facebook side, Instagram eller Twitter (husk at tagge mig @SabrinaJensenDK så jeg kan finde dit post) – Hvordan føler du dig vejledt til at udfører dit Lysarbejde?

You may also like...