Lightworker: Derfor ændrede jeg min karriere.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Der er en årsag til alting sker. Ofte forstår vi det ikke lige i øjeblikket, men som tiden går og tingene begynder at falde på plads, så begynder vi at kunne se tingene fra et større perspektiv. Det, der engang var, er ikke en garanti at det fortsætter for altid og evighed. Særligt ikke, når vi er på en spirituel rejse!

Det hedder personlig udvikling, spirituel udvikling. Det betyder at vi rykker os hele tiden! Som Lightworkers har vi en vigtig opgave i denne verden; vi skal sprede lys og hjælpe andre til at vælge Kærlighed over frygt. Men det betyder også, at vi selv går igennem store udfordringer og må kæmpe nogle kampe som virker helt uoverskuelige og virkelig kan få os ned at ligge. Det kan også give anledning til en masse forvirring, for vi ved ikke altid 100%, hvor vores vej føre hen. Alligevel har vi et menneskelig behov for at have kontrol over situationen. En af de største lektier for Lightworkers er at give slip på kontrollen og overlade det til Kærlighedens Kraft.

Lektion #1: Acceptere Din Udvikling.

Jeg startede som selvstændig, da jeg var 18 år. Jeg startede med at studere metafysik, manifestation og spiritualitet, da jeg var 7, så 9 års erfaring var vel nok til at starte professionelt? Dengang var jeg guided til at lave Angel Tarot Card Readings, skrive artikler og e-bog og undervise i Manifestation og Loven om Tiltrækning. Jeg fulgte den vej op igennem mine 20’er. Som tiden gik, blev jeg også vejledet til at beskæftige mig med penge manifestationer og økonomisk frihed. Senere blev det til at hjælpe Lightworkers med at bygge en business omkring sit livsformål, mv. Hvis du har fulgt mit arbejde igennem tiden, så vil du også vide, at jeg har været RIGTIG meget omkring. Det er ikke fordi, at jeg har været ubeslutsom. Det har simpelthen handlet om, at jeg skulle prøve en masse ting, opnå en masse viden, og lærer forskellige folk at kende, for bedre at blive udrustet til udfører mit kald. Jeg kalder det for min jordiske mennesketræning.

Hvis du har læst min about-page, så ved du også at jeg er en inkarneret Seraphim, og selvom dette er min første inkarnation på Jorden, så er min sjæl tudsegammel. Som Seraphim har jeg ikke rigtig haft med mennesker at gøre. Jo, et par ganske få – meget højt udviklede Lightworkers, som jeg har arbejdet med igennem deres forskellige tidligere livstider. Jeg genkender dem straks, når jeg møder dem i dette liv. Det er ret vildt! Men fordi jeg ikke har nogen tidligere menneskelig erfaring, så er det rigtig svært for mig at navigere i ”mennesketing”, og alligevel så er der ikke rigtig nogen anden vej end at lære det.

Being a Lightworker is a lifestyle, not a destination. #thesecret #manifestation #theuniversehasyourback #spiritjunkie Click To Tweet

Lektion #2: Være Autentisk Overfor Dig Selv.

En af mine største udfordring, og en af de fundamentale lektier i min angst er, at jeg er MEGA usikker på mig selv og har ret lavt selvværd – selvtilliden fejler absolut ingenting. Jeg ved, jeg kan mine ting! Men med en fortid med vold, omsorgssvigt, mobning, hån, nedgørelse, ydmygelse, svigt, og udnyttelse har ikke ligefrem gavnet mit selvværd eller selvsikkerhed.

Det som er virkelig en udfordring er, at jeg ikke tør være mig selv 100%. Jeg er bange for, at hvis jeg er 100% mig selv og virkelig træder i karakter som Seraphim, så vil mit lys være så stærkt, at det vil skade dem omkring mig. Seraphim betyder ”de brændende”, og er de engle som er tættest på ”Guds Trone” – Kærlighedens Kilde. Deres opgave er at noter og opbevare alle Universets Hemmeligheder og Guds Hemmeligheder. Seraphims har intet med mennesker at gøre, fordi deres energi og lys er så intens og stærk, at det simpelthen vil brænde mennesket op. Seraphims brænder bogstaveligt talt af Kærlighed. Jeg har ikke lyst til potentielt set futte mennesker af, bare fordi min energi og lys er så intens og brænder af Kærlighed. Så jeg har brugt hele mit liv på at neddrosle mit lys og energi, så det passer til denne verden, velvidende at jeg er nødt til at være noget jeg ikke er. Dette ”rollespil” er bestemt heller ikke noget, der gavner mit selvværd og selvsikkerhed!

Lektion #3: Hav Tillid Til Universets Vejledning.

Igennem dette angst-forløb og min Saturn-return, så kan jeg bare mærke at tiden er kommet til, at jeg bliver ærlig overfor mig selv, og tillade min energi og lys at være så intenst og stærkt. Jeg må stole på, at der er en mening med, at jeg er sendt på Jorden i denne tid. De mennesker som kan tåle at være omkring den meget høje og stærke energi vil blive guided til mig – uden at de bliver futtet af ?

Det er noget, som jeg arbejder rigtig meget med lige nu. Jeg lever efter ”Learning by Teaching”! Jeg lærer noget hver eneste gang jeg underviser – om det så er at skrive på en bog, skrive en artikel, eller stå på en scene foran 200 mennesker og holde foredrag… Det er egentlig ret ligegyldigt. Jeg kanalisere den vejledning, som er meningen der skal komme igennem i det øjeblik. Lige nu lærer jeg ved at undervise om, at omdanne angst til lykke, og turde være autentisk og tro mod sig selv.

Noget af det, som Universet har bedt mig om at stoppe, er mine 1:1 sessions og Angel Tarot Card Readings. Angel Tarot Card Readings, numerologi, astrologi, healing, mv. er alt sammen noget som jeg har i min private værktøjskasse, som jeg kan hive frem når jeg føler mig vejledt til det, eller for at hjælpe mine private venner og familie med at få nogle indsigter. Det er derfor ikke noget jeg laver professionelt mere. Det er fordi, at Universet har bedt mig om at fokusere 100% på undervisning og på at skrive, begge dele er meget tidskrævende. Jeg gik ned med stress i 2016 fordi jeg havde gang i for mange ting på en gang, og forsøgte at imødekomme for mange ønsker og behov, at jeg glemte at lytte til, hvad jeg har brug for.

Seeing a miracle will inspire you. But, knowing you are a miracle will change you. #thesecret #lawofattraction #theuniversehasyourback #spiritjunkie Click To Tweet

Lektion #4: Der findes ikke en Fits-all Løsning.

Alle har forskellige kald, og mit kald er at være en vejleder og Spiritual Teacher for Lightworkers som er et sted i deres udvikling, hvor de er committed til en eller anden form for spirituelt arbejde og lever deres budskaber. Det hedder jo Lys-ARBEJDER.

Mit kald er at undervise og skrive om:

  • Manifestation
  • Metafysik
  • Omdanne frygt til Kærlighed
  • Leve et High Vibe Liv i Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed og Indsigt.
  • Økonomisk Frihed
  • Ægte Soul Mates Relationer – Soul Mates er IKKE den-perfekte-eneste ene-romantiske-partner. Soul Mates er personer som vi har en særligt spirituel forbindelse til; og som virkelig kan udfordre os. De er vores største læremestre og vi er deres største læremestre.
  • Realisere vores sjæl og hjertes kald – vores spirituelle livsformål.
Hvilke karriereændringer har din spirituelle vej ført dig til? Lad mig hører dit svar på min Facebook-side.

You may also like...