Lightworker: Dette Skal Du Vide om Kaldet i Dit Liv.

Reading Time: 6 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

“Hvad er mit kald i livet?”

“Hvad er mit formål i livet?”

“Hvorfor er jeg sendt på Jorden i denne tid?”

“Hvad er meningen med mit liv?”

Disse spørgsmål har jeg fået RIGTIG mange gange siden jeg sprang ud som Spiritual Teacher tilbage i 2008, hvor jeg blandt andet lavede Angel Tarot Card Readings for klienter i hele verden. Der særligt 4-5 emner, som alle gerne vil have indsigt og vejledning i.

  1. Livsformål
  2. Karriere
  3. Kærlighed
  4. Helbred
  5. (Økonomi)

Jeg sætter økonomi i parentes, for der er stadig folk, der mener at penge er uspirituelt og generelt har en negativ holdning omkring penge… ironisk nok, så er det ofte de selv samme mennesker, som aldrig har penge eller råd til at gøre det, som de gerne ville ? Det er ikke penge og økonomi, det skal handle om i dag, men derimod livsformål og kaldet i dit liv.

Dit livsformål, meningen med dit liv, er det samme som kaldet i dit liv. I langt de fleste tilfælde, så er en persons introduktion til det spirituelle afledt af deres søgen på svar. Søgen på mening. Søgen på at finde ud af, hvad der er mellem himmel og jord, end man umiddelbart kan se.

En simpel misforståelse.

Af en eller anden grund, så tror mange mennesker at de skal lede efter svarende på deres spørgsmål rundt omkring i deres omverden. Et klassisk eksempel, som jeg har oplevet rigtig ofte det sidste årti, hvor jeg har arbejdet professionelt som Spiritual Teacher, er at folk tyer til astrologi, numerologi, englekort, tarotkort, enneagram, mv. for at finde de svar de søger i deres liv, blandt andet hvad formålet er i deres liv. Det er egoets brug af spirituelle indsigtsredskaber! Bare fordi noget er spirituelt, så er det ikke ens betydning med, at det er Guddommeligt og i forlængelse af Kærlighedens Kilde. Astrologi, numerologi, englekort, tarotkort, mv. er alle sammen indsigtsredskaber – og de virker! Men lige som alt andet i denne verden, så er de neutrale indtil at vi (mennesket) tillægger dem en bestemt betydning, og i sidste instans, tror at de er kilden til de svar vi søger. Du har til enhver tid din egen frie vilje, og du kan vælge at tro og gøre som du har lyst til.

Spirituelle indsigtsredskaber er ikke skabt til at fortælle dig, hvad du gerne vil vide eller bekræfte dig i, hvad end det er du søger bekræftelse i – som f.eks. “Vil [indsæt en persons navn] og jeg blive kærester?” eller “Hvornår vil jeg blive millionær?” Den slags spørgsmål kommer fra dit ego og er drevet af din frygt og usikkerhed. Det er ikke Guddommeligt eller Kærlighedens Kraft.

Du leder det forkerte sted.

Langt de fleste mennesker tror, at de skal finde meningen med deres liv, deres kald, igennem deres arbejde, deres gøremål, og i deres omverden. Det er det forkerte sted at starte. Jeg er ikke overrasket over denne tendens, for vi lever i en fysisk verden, ikke?  Ikke helt! Vi er ikke fysiske væsner, som har en spirituel oplevelse – vi er derimod spirituelle væsner, som har en fysisk oplevelse. Vores fysiske krop kan dø. Alle vores materielle ting kan tages væk fra os. Vores venners, families, bekendtes, partners, mv. krop kan dø. Alt der er fysisk og materialistisk kan ødelægges og fjernes for altid og evighed.

Vi er ikke fysiske væsner, som har en spirituel oplevelse – vi er derimod spirituelle væsner, som har en fysisk oplevelse.

Hvis du søger efter dit kald i den fysiske verden, igennem dit arbejde og igennem dine gøremål, så vil du måske finde det. Men det vil ikke være et solidt fundament, fordi fundamentet vil baseret på et fysisk grundlag – som til enhver tid kan falde fra hinanden. Har du nogensinde oplevet, at du troede at du havde fundet kaldet i dit liv, og så skete der et eller andet udefra, som gjorde at det viste sig ikke at være dit kald alligevel?

Dit Kald i Livet er…

Dit kald kan som sagt ikke findes i den ydre verden. Det er ikke det, du gør eller siger. Du skal ikke finde dit kald, livsformål eller meningen med dit liv. Du vil lede forgæves, for der er ikke noget at finde. Dit kald, livsformål og meningen med dit liv er, at VÆRE en forlængelse af Kærlighedens Kilde! Dit kald er at være den kvinde/mand som Kærlighedens Kilde ønsker, at du skal være i ethvert øjeblik. Ved at VÆRE Kærlighedens Lys, så vil du blive vejledet præcis derhen det er meningen du skal være. Du vil blive vejledt til at sige præcis det, som der er meningen du skal sige. Du vil blive vejledt til at gøre præcis det, som er meningen du skal gøre. Hvordan ved du det? – Fordi du er der! Fordi du siger det! Fordi du gør det! Der er ikke noget andet kald, formål eller mening!

Der er en smuk bøn i A Course in Miracles der lyder:

“Kære Gud. Hvad ønsker Du, at jeg skal gøre? Hvor ønsker Du at jeg skal være? Hvad ønsker Du, at jeg skal sige, og til hvem?”

Du kan erstatte “Gud” med engle, Kærlighedens Kilde, eller hvad du føler dig mest tryg ved. Når du kan være tilstede i Nuet, i stilheden, i Kærlighedens Kraft, så vil du helt automatisk være til service for verden, fordi du er en forlængelse af Kærlighedens Kilde. Det er ikke din opgave at finde ud af, hvor du skal være eller hvad du skal gøre. Din opgave er at være tilstede i Nuet og følge den Guddommelige Vejledning, du modtager hver dag!

Kan Du Hører Dine Engle?

Det er næste trin; Følge den Guddommelige Vejledning som du modtager hver dag. Det er en kæmpe løgn, at man skal være særlig udvalgt eller have en særlig gave, for at kunne kommunikere med Universet og Englene. ALLE, UDEN UNDTAGELSE, har spirituelle evner – ALLE kan kommunikere med den åndelige verden! Den eneste grund til, at du tror du ikke kan, er fordi du på et tidspunkt i dit liv (sandsynligvis i din tidligere barndom) valgte at lukke ned for åndelig kommunikation. Det kan der være forskellige årsager til – og her er det vigtigt du tilgiver dig selv og alle involveret. Hvis du føler dig kaldet til at være en Lightworker og føler dig kaldet til en spirituel og holistisk livsstil, så er det vigtigt at du får åbnet for dine åndelige kommunikationskanaler. Jeg har skrevet en bog, Åndelig Kommunikation, som kan hjælpe dig med det.

Dine engle, åndelige vejledere, opstigende mestre, og Kærlighedens Kilde har talt til dig igennem hele dit liv. Hver dag, hvert øjeblik – de forsøger at vejlede dig, advare dig mod at begå fejl, og hjælpe dig… men hvis du ikke tager det usynlige vat ud af ørene og bindet for øjne af – hvordan i verden, skal de så kunne komme i kontakt med dig? Vi har alle haft ældre mennesker tæt på os, som ikke længere så så godt eller hørte så godt, og vi prøvede det bedste vi kunne for at kommunikere med dem. “Farmor, vil du have et glas vand?”“Nej Sabrina, det er for tidligt at spise glaseret and!” ??‍♀️ Det er den samme situation Universet oplever, når vi ikke kan hører dem. Det er din opgave at få åbnet for dine kommunikationskanaler igen, så du kan få den vejledning, som du søger.

Tegn

Du kan også bede Universet om at sende dig tegn.

#1 Bed Universet om at fortælle dig, hvilket tegn der er dit tegn. Den første ting, dyr, ord, blomst, mv. der popper ind i dit hoved som en tanke, et billede for dit indre øje, eller en ikke-fysisk stemmes hvisken – er dit tegn! (Hvis du fortæller Universet, hvad dit tegn skal være, så blokere du kommunikation igennem kontrol og frygt.)

#2 Bed Universet om at bekræfte at du har hørt rigtigt, og giv slip. Hvis du ser dit tegn dukke op, uafhængigt af hinanden, 3 gange indenfor de næste par timer. Bingo!

#3 Hver gang du ser dit tegn, så ved du at du er på rette vej.

En alternativ måde til at finde dit tegn, er hvis der er en bestemt ting, lyd, dyr, ord, blomst, mv. som bliver ved med at dukke op overalt i dit liv. Jeg har to tegn; Enhjørninger og Regnbuer. Mine enhjørninger er et rigtig godt eksempel på, at tegn ikke behøver at være fysiske væsner; for sandsynligheden for at en enhjørning kommer gående forbi mig er relativ lille… selvom det vil være super fedt! Men enhjørninger, lige som alle andre tegn, kan dukke op alle mulige steder… Facebook… Instagram… Twitter… Pinterest… Reklamer for legetøj… Børnetøj… Jeg var i Husum i Tyskland for en månedstid siden, og der fandt jeg julekugler med enhjørninger. Den havde jeg ikke regnet med! Jeg fik desværre ikke taget et billede af dem.

Du vil blive overrasket over, hvor mange kreative steder dit tegn vil dukke op. Det vigtigste er bare, at du ikke jagter det, eller leder efter det hele tiden. Giv slip og være åben. Dette er en af mine absolut yndlingslege med Universet, fordi jeg bliver så oprigtigt glad når jeg ser min enhjørning og regnbue – og det er, i øvrigt, et andet tegn på at det er det rigtige tegn. Den ægte, autentiske, nærmest barnlige glæde over at se noget, som ikke har anden betydning end at være dit personlige tegn.

Luk dine øjne. Træk vejret dybt. Gør dit sind stille.

“Kære Engle og Universet.
Jeg er parat til at være en forlængelse af Kærlighedens Kilde, og dele mit Lys med verden. Hjælp mig med at være en klar kanal for Guddommelig Kommunikation. Lad mig med klar høre, se, vide og føle nøjagtige og detaljeret budskaber som vil bringe velsignelser til alle involveret. Jeg beder jer våge over mit arbejde som Kærlighedens Lys, og hjælpe mig med at slappe af og nyde det. Tak og amen!”

Sid stille et øjeblik, og lad hvad der end måtte komme, komme til dig.

Hvis du har mod på det, så må du hjertens gerne dele det på min Facebook side, Instagram eller Twitter Husk at tagge mig med @SabrinaJensenDK

You may also like...