Lightworker: Hvad Livet Har Lært Mig som Spiritual Teacher.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Når man fødes som en Spiritual Teacher lige som jeg, så lærer man meget tidligt nogle helt fundamentale livslektioner. I morgen har jeg fødselsdag, og derfor vil jeg dele nogle af de livslektioner som jeg har lært igennem mit liv. Disse livslektioner kan forandre dit liv radikalt, hvis du formoder at implementere dem i dit liv og praktisere dem dagligt. Der findes ingen overspringshandlinger, når det kommer til personlig og spirituel udvikling! Tværtimod, hvis du prøver at springe over hvor gærdet er lavest, så vil du ofte opleve at det tager endnu længere tid at komme i mål. De livslektioner jeg har valgt ud til denne artikel, er kun en meget lille brøkdel af, hvad jeg har skulle lærer at mestre som Spiritual Teacher, eller åndelige læremester/rådgiver om du vil.

”Hvad kan jeg gøre i dag, for at være den person som jeg gerne vil være?”

Hver dag er starten på et nyt kapitel, hvor vi er forfatteren af vores eget liv. Som en Inkarneret Seraphim, så kan jeg garantere dig for, at der ikke findes en nedskrevet ”skæbne” for nogen. Alt der er sket, der sker lige nu, og som vil ske i fremtiden er et fuldstændigt resultat af dine mest dominerende tanker, følelser og handlinger. Spirituelt set, betyder det at der ikke findes nogen ofre i denne verden, for hver enkelt person har selv manifesteret den situation de befinder sig i. Nogle ting kan være karmisk, andre ting kan være livets måde at udvikle dig som sjæl og menneske, mens nogle tredje ting rent og skær er en succesfuld manifestation af dine tanker, følelser og handlinger (uanset om det er godt eller skidt). Alt der sker, har det ene formål, at lærer dig at vælge Kærlighed over frygt og dit eget ego.

Vi har alle vores eget billede af, hvordan vi gerne vil fremstå i livet; vi har mål og drømme, ambitioner, mv. hvilket er rigtig godt alt sammen. Men tanker og visioner gør ikke arbejdet alene. Du er simpelthen nødt til at koble handling på. Det kan godt være du lige nu ikke tjener 100.000 kr. om måneden, men hvis du ikke agere som en der tjener 100.000 kr./md, får styr på din økonomi, og sætter dig selv i en position hvor du er modtagelig overfor 100.000 kr./md så vil det modstride din manifestation. Som du nok ved, så elsker jeg penge manifestationer, fordi det er så dejligt målbar og økonomisk frihed, er et mål rigtig mange High Vibe Lightworkers har, så de har frihed til at fokusere på andre ting i livet. Hvis du gerne vil være succesfuld, så tænk, føl og agere som en der er succesfuld!

Et Privat Liv er et Lykkeligt Liv

Jo ældre jeg bliver, jo mere privat er jeg blevet. Egentlig havde jeg droppet alt der bare minder om sociale medier, fordi jeg ikke har noget behov for at dele min hverdag med alt og alle. Det har jeg stadig ikke! Men jeg vil også gerne være i kontakt med dem der følger mit arbejde og være tilgængelig for dem, som har lyst til at være en del af mit High Vibe Lightworker Community, så derfor er jeg vendt tilbage på min Facebook-side.

Som jeg var inde på i en tidligere artikel, så er de sociale medier virkelig skadelige for vores hjerne og samfund. Det kan godt være at verden er blevet mindre, men vi har aldrig været så langt fra hinanden, som vi er nu! Nærværet og omsorg falmer lidt, når vi lever vores liv igennem de sociale medier. Vi bliver så overeksponeret for så mange ting konstant. Om det så er TV, radioen, nettet, sociale medier, mv. hele tiden bliver vi påvirket af noget ”udefra”, hvor vi i virkeligheden har brug for at kigge indad og fokusere på nærvær og kærlighed, uden at have telefonen fremme.

Jeg har sat en grænse i mine private relationer, som hedder; at hvis folk ønsker at jeg skal vide noget om deres liv, så må de sende en sms eller ringe – for hvis vi har en privat relation, så har de også mit telefonnummer. Jeg har både navne- og adressebeskyttelse og jeg har hemmeligt nummer, så det er faktisk imod lovgivning at videregive mine kontaktoplysninger uden mit samtykke. Det er en nødvendighed pga. min familiesituation, men i virkeligheden har jeg det også rigtig fint med at alle mine oplysninger er hemmelige.

Overdrag og tilgiv alting.

Denne livslektion er en af de livslektioner, som de fleste mennesker har sværest ved. 100% tilgivelse og 100% overdragelse… uden undtagelse! Jeg tror, det er noget vi alle vil blive udfordret i igennem hele vores liv – ligeså snart vi tror at vi mestre det, så dukker der noget nyt op, som er endnu svære at tilgive eller endnu svære at overdrage. Så er det igennem proceduren en gang til.

Tilgive betyder ikke at du er okay med, hvad der er sket! Det betyder bare at du har tilgivet personen fordi at du VED at personen har gjort det bedst han/hun kunne med den viden og erfaring personen havde på det aktuelle tidspunkt. Det betyder, at du, til trods for det forfærdelige der er sket, stadig kan se Kærlighedens Lys inde i personen (selvom flammen er ganske lille) og du forstår, at handlingen kun sker fordi personen er styret af frygt, angst og smerte. Som High Vibe Lightworker er det essentielt at kunne hæve sig over skyld og bedømmelser, og være i stand til at tilgive personer som har gjort de mest skrækkelige ting – fordi vi ved, at de er skabt af Kærlighedens Kilde lige som alt andet, men disse personer er bare ædt op af frygt, angst og smerte, og derfor handler ganske forfærdeligt. Du behøver ikke at tilgive handlingen og det der er sket – men du skal lærer at kunne tilgive mennesket. 100% tilgivelse er også den sikreste måde at undgå at skabe karmiske bånd til den person. Den eneste måde at karmiske bånd kan blive opløst på, er ved at skabe fred imellem dig og den anden person – ind til da, vil I blive ved med at rende på hinanden og møde de samme udfordringer, både i dette liv men også i andre liv.

Overdragelse betyder at du giver fuldstændig slip på alle former for kontrol og manipulation. Hvordan, noget skal udfolde sig er ikke op til dig! Som jordisk menneske har du kun et meget begrænset syn, og ved derfor ikke hvad det bedste udfald ville være. Tro og vide er to meget forskellige ting – du tror du ved hvad det bedste udfald er, men sandheden er, at du ved absolut ingenting med sikkerhed. Det er først i det øjeblik, hvor du kan give fuldstændig slip velvidende at Universet har din ryg, og følger den daglige vejledning du modtager fra Universet, at du kan leve og have det liv, som du drømmer om. Når du mestre kunsten at kunne overdrage alting til Universet, så vil du meget hurtig erfare at miraklerne på mystiskvis dukker op i dit liv, på måder som du aldrig nogensinde ville være i stand til at forstille dig.

You may also like...