Loven om Tiltrækning Giver Dig Ikke, Hvad Du Gerne Vil Have, Men Mere Af Det Du Er.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

En af de største udfordringer folk oplever, når de forsørgere at få Loven om Tiltrækning til at, er at det virker som om, at de ikke rigtig kan få den til at virke. Nogle oplever, at der ikke sker noget som helst, mens andre oplever, at der sker mere af de ting som de er trætte af. Bottom line – de får ikke de resultater som de ønsker, inden for den mængde tid de har tålmodighed til… Nogle bliver ved med at forsøge, og søger hele tiden ny viden for at blive bedre til at mestre Loven om Tiltrækning, mens andre opgiver og konkludere at det ikke virker.

Ved at du læser min blog går jeg ud fra, at du hører til dem, som søger ny viden.

Siden jeg var ganske lille, har jeg været fascineret af Manifestation og De Universelle Love. Det er ført til et livslangt studie, hvor der hele tiden dukker ny viden op. Universet er uendeligt og der vil altid være noget som vi ikke ved, fordi vores menneskelige sind endnu ikke er parat til at forstå og imødekomme den viden. Vi udvikler os hele tiden. Alle mennesker er på en åndelig udviklingsrejse igennem hele deres liv. Selv de mennesker som ikke tror på det spirituelle, eller ikke kan forholde sig til det.

Loven om Tiltrækning.

Loven om Tiltrækning er kun en lille del af manifestationskonceptet. Hvis du har læst min bog Sandheden eller Manifestation 101, så er du blevet præsenteret overfor 12 Universelle Love, som virker afhængigt af hinanden. Loven om Tiltrækning er blot en af dem. Hvis du forstår og mestre alle 12 love, vil du opleve en ændring i den måde du manifestere på. For lad os være ærlig… Du har manifesteret siden din sjæl blev skabt, hvilket er mange millioner af år før du inkarnerede ned i dette liv. Manifestation er ikke en kunstart, det er vores medfødte skaberevne. Det er din sjæls åndedrag til at danne fundamentet for, at du lever formålet med dit liv. Enten arbejder du imod eller med dette flow. Hvis du arbejder imod dit livs formål, så er det netop at du oplever modgang eller problemer med manifestationer. Hvis du af arbejder med dit livs formål, så vil det for det første ikke føles som arbejde og dernæst vil alting flyde lettere.

Selvfølgelig er det ikke bevidst at du arbejder imod dit livs formål. For der er vel ingen, som bevidst destruere deres mulighed for et meningsfuld og fantastisk liv? Der vel ingen som bevidst ødelægger det, som vil gøre dem lykkelige? Det nægter jeg simpelthen at tro på!

Til gengæld så tror jeg nærmere (og videnskaben støtter dette) at vi agerer ud fra hvilke mønstre vi har i vores liv; den måde vi tænker på; den måde handler; hvordan vores miljø og samfund fungerer; og hvordan vi TRO vi skal være for at blive accepteret. Der er ikke noget menneske, som er et offer… Det er en fallit erklæring af de helt store! Medmindre du er under 10 år gammel, så er du ikke et offer! Du har bare en masse du skal lærer, og hvis du tager udfordringen op og søger vejledning hos personer som kan bidrage positivt til din udvikling, så vil du få adgang til den helt store guldgruppe indenfor din egen personlige udvikling.

I bund og grund ønsker alle mennesker at være lykkelige og have et meningsfuldt liv. Definitionen er forskelligt fra person til person. Det er også forskelligt, hvad vi mener der vil bidrage til et lykkeligt og meningsfuldt liv.

Det er Tid til at Kigge Indad.

I virkeligheden handler det ikke om dyre biler, strandvejsvillaer og millioner på kontoen… Det er ikke det som gør dig lykkelig, eller giver dig et meningsfuldt liv. Det som det i virkeligheden handler om, er at finde ud af, hvad du virkelig ønsker at føle i dit liv. Hvilke emotionelle følelser skal være de mest dominerende i dit liv? Ved at det er en emotionel følelse, så har du altid adgang til den, uanset hvordan din omverden ser ud. Den ligger inden i dig. Når du har fat i følelsen, så lav et løfte overfor dig selv, at være opmærksom på, hvilke aktiviteter, personer, oplevelser, mv. som vil bidrage positivt til at opretholde den følelse. Det er ikke den materielle verden der bidrager! Det er hvad du selv kan gøre lige nu, og de valg du træffer.

Hvis du ønsker indre ro, så gør indre ro til din første prioritet, og hold dig væk fra mennesker, situationer, aktiviteter, steder, begivenheder, mv. som stresser dig eller dræner din energi.

Hvis du ønsker lykke, så find ud af hvad du har brug for at føle for at være lykkelig, og så gør det til din første prioritet. Acceptere kun ting i dit liv, som gør dig glad, får dig til at grine, være dig selv, mv.

Loven om Tiltrækning reagerer ikke på dit ønske om, hvad du godt kunne tænke dig – den giver dig mere af det, som vil bidrage til at du opretholder din mest dominerende emotionelle følelse. Det skal du tage det fulde ansvar for, og bevidst vælge hvilken følelse der skal være mest dominerende (tip: hold dig til kun én følelse, for vi er kun i stand til at kunne føle en kernefølelse ad gangen.) Ellers vælger følelserne dig baseret på, hvad der sker i dit liv lige nu.

Tryllestaven er Din Bevidsthed.

Hvis du bevidst vælger indre ro som din mest dominerende emotionel følelse, og holder fast i den følelse ved at bevidst træffe valg som understøtter den følelse, så er der intet i din omverden som kan vælte dig. Loven om Tiltrækning vil også automatisk begynde at sende ting, personer, omstændigheder, muligheder mv. ind i dit liv som også vil bidrage til din indre ro.

Jeg ved, at det kan være svært at vælge den rigtige emotionelle følelse. I mit High Vibe Life – projekt hjælper jeg mine deltagere til at leve på den Højeste Energifrekvens Menneskeligt Muligt. Det er summen af Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning. Hvis du gerne ville have min hjælp, tricks og vejledning, så tilmeld dig min email liste under denne artikel. Så vil du være den første der får besked, når jeg åbner for ny undervisning.

You may also like...