Loven om Tiltrækning: Ønsker du at din manifestation skal gå hurtigere?

Reading Time: 3 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Der er et specifikt spørgsmål, som folk igen og igen har spurgt mig om, igennem de over 20 år, hvor jeg har studeret og arbejdet med metafysik og manifestation. ”Hvordan kan jeg få min manifestation til at gå hurtigere?”

I min kommende bog vil jeg gå meget mere i detaljer om, at få hurtigere manifestationer. I denne artikel vil jeg dele et par indsigter, som kan hjælpe dig med at få en hurtigere manifestation ved hjælp af Loven om Tiltrækning.

Omgående Manifestation.

Selvom det vil være meget lettere, hvis vores ønskede udfald manifestere sig omgående, så må du i de fleste tilfælde være forberedt på leveringstid. Omgående manifestationer sker, men for at kunne opnå omgående manifestationer hver gang, så kræver det en masse træning og erfaring. Omgående manifestationer er ikke noget man kan lærer, ved at læse en bog eller tage et online kursus. Jeg vil gå så vidt at sige, at omgående manifestationer er ikke noget man kan blive undervist i, men derimod er en evne som man kan udvikle over tid og med hjælp fra en, som kender Universets Hemmeligheder. Kunsten at kunne udføre Omgående Manifestationer er i den grad en af Universets Hemmeligheder, og derfor kun tilgængelig for de indviet.

Time Is An Illusion. Manifestation Will Come As Soon, As Your Frequency Matches Your Desire. #thesecret #lawofattraction #spiritjunkie Click To Tweet

Frigøre Dig Fra Udfaldet.

En af hemmelighederne bag manifestation er, at give slip på tilknytningen til udfaldet. Jeg har modtaget en masse emails fra mine skønne læsere, hvor de spørger om, hvordan de skal give slip på tilknytningen

Når der er noget vi virkelig gerne vil have, så kan det være svært at give slip. Hvis du har læst nogle af de mange bøger og artikler, der er udgivet om Loven om Tiltrækning og manifestation, så har du også lært at visualisering er et vigtigt redskab. Den måde jeg bruger visualisering, er til at forstille mig, hvordan mit mål vil se ud, når det er manifesteret, og hvordan det føles at være i energien af det mål… og derefter giver jeg slip på det. Hvis vi fokusere for meget på, hvordan vi synes det ”skal” være, og prøver at finde frem til den præcis måde, noget skulle manifestere, så blokere vi vores manifestation. Energien bad en ”skal” mentalitet er kontrollerende og manipulerende, og så langt væk fra Kærlighedens Kraft, som det overhovedet er muligt.

Mennesker har en begrænset synsvinkel, og derfor er det umuligt for nogen (uanset hvor psychic de er) at kunne forudse hvordan det præcis udfald vil manifester sig. Universet har uendelige måder at manifestere vores ønsket resultat, og det kommer ofte på måder, vi ikke kan forstille os.

Hvis du ønsker at dine manifestationer skal gå hurtigere, så må du lærer at stole på Universet og være åben overfor dens vejledning. Du må give slip enhver form for tilknytning til udfaldet, og fokusere din intention på at gøre noget hver dag, som vil skabe den energi, som vil matche dit ønsket resultat.

The Only Reason To We Don’t Have What We Want Is Because We Basically Push The Manifestation Away. #thesecret #lawofattraction #spiritjunkie Click To Tweet

Vær Tilstede i Nuet.

De fleste mennesker lever enten i deres fortid, hvor de holder fast i hvad der skete i deres fortid, eller de prøver at leve i fremtiden. Leve i fremtiden er, at forsøge at forudsige hvad der sker som det næste, ”prøvekøre” så mange situationer som overhovedet muligt, nærmest til det punkt, hvor de har skrevet et usynligt manuskript, som andre skal følge. Det kan være fint at bruge visualisering til at få klarhed over dit ønsket resultat, så skal du passe på med ikke at blive for fokuseret på ”Hvordan”… for ikke at nævne andres indflydelse og adfærd. Det er både kontrollerende og manipulerende.

Mennesker har et lineært tankemønster. Vi elsker at sammenligne fortid, nutid og fremtid i stort set alt, hvad vi foretager os. De fleste Angel Tarot Card Readings og Psychic Reading jeg har lavet igennem tiden, har også været omkring indsigt i fremtiden. Jeg er også astrolog og numerolog, og i begge dele har også en stor popularitet i at forudsige fremtiden.

Men hvorfor kan vi ikke bare nyde dette øjeblik? Måske, i vores forsøg på, at finde ud af hvad vores fremtid bringer, så overser vi manifestationen af noget, som vi sendte ud i Universet i sidste måned.

På den anden side, hvis du holder fast i fortiden, og hvordan du blev behandlet da du var yngre, så bringer du den energi af frygt og smerte med ind i din nutid, og din fremtid vil forme sig fra den. Jeg har været udsat for familievold og virkelig voldsom mobning, så VED jeg hvor ondt livet kan være! Men det er fortid nu, så hvorfor blive ved med at torturere dig selv ved at holde fast i den energi? Det er på tide at give slip, og blive den person du altid har drømt om at være.

You may also like...