Loven om Tiltrækning Tips for Arbejde, Karriere & Business

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Loven om Tiltrækning Tips for Arbejde, Karriere & Business + GRATIS Find Dit Guddommelige Livsformål Worksheet

Loven om Tiltrækning fungere også til at hjælpe dig med, at have en meningsfuldt business, arbejde og karriere. Du tiltrækker det arbejde og job, som er tilsvarende til din Energifrekvens! Så hvorfor ikke gå all in, og begynd at realisere dit Guddommelige Livsformål?

#1 Forbind Dit Guddommelig Livsformål med Dit Arbejde.

Du er en Lysarbejder, og derfor har du et Guddommeligt Livsformål som er større end dig selv. Du er her for at gøre en forskel i verden. Gøre verden til et bedre sted, selvom det lyder som en kliché.

Før du kan have ægte tilfredsstillelse i dit arbejdsliv, så må du forbinde det med dit Guddommelige Livsformål. Ellers vil det altid føles som om der er noget, der mangler.

Under denne artikel vil du finde et GRATIS Worksheet, som vil hjælpe dig med at Finde Dit Guddommelige Livsformål.

#2 Din Sjæl Inkarnerede Ind i Dette Liv Fordi Den Har Et Arbejde at Udfører.

Der er en grund til, at det hedder Lysarbejder. Du ARBEJDER med Lyset. Dit Guddommelige Livsformål ER dit Lys Arbejde – det Arbejde din sjæl har inkarneret ind i denne livstid for at udfører.

Lysarbejdere går aldrig helt på pension. Vi skifter måske karriere eller afslutter arbejde, der ikke længer stemmer overens med vores indre kald. Men Lysarbejdere arbejder til den dag de dør som menneske, og tager tilbage til Sjæleriget.

Alder, handicaps, sygdom, og andre grunde til du vil gå på pension fra et almindelig job, er ikke gyldige grunde til at pensionere dig selv fra dit Lys Arbejde. Du er blot nødt til at finde en måde, at overvinde dine fysiske begrænsninger og udfører dit Lys Arbejde uanset hvad. Ellers, vil du fortsætte med at reinkarnere med samme livsvej som nu indtil du har udført det arbejde, som du sagde ja til forud for denne nuværende inkarnation.

 

#3 Følg Din Sande Passion

Dine passioner bærer nøglen til din Guddommelige Livsformål. Det er så meget lettere, at tiltrække et arbejde, en karriere eller bygge en business indenfor dine passioner.

Du er mere:

  • Begejstret
  • Motiveret
  • Kreativ
  • Fokuseret på løsninger
  • Inspireret

Din passion gør det også lettere for dig, at komme ud af sengen om morgenen.

Nøglen er at følge din Passion og give liv til det hver dag, uanset hvilken form det tager. Hav tillid til, at livet tager dig derhen hvor du skal.

#4 Vær Ikke Bange For Succes

Mange Lysarbejder føler sig uværdige og at de ikke fortjener succes. Vores gaver og talenter kommer naturligt til os. Det er noget vi er født med. På en eller anden måde, har vi fået den idé, at det er selvisk at sigte efter succes. Så vi sabotere vores egen succes.

Succes er, ligesom penge, NEUTRAL! Det er blot en naturlig årsag af effekterne af dine mest Dominerende Tanker, Emotionelle Følelser, og Handlinger. Det eneste som afgører om successen er selvisk, er den succesfulde persons adfærd og mindset. Det er ikke succesens skyld at nogle mennesker er kæmpe klaphatte!

Hvis du er en venlig person, og du virkelig gør en indsats for at hjælpe andre; så tillad dig selv at være succesfuld.

Loven om Tiltrækning Tips for Arbejde, Karriere & Business + GRATIS Find Dit Guddommelige Livsformål Worksheet

#5 Det Er I Orden At Tjene Penge På Spirituelle Ydelser.

Da jeg startede min Spirituel-Baseret Business tilbage i 2008, var det virkelig svært at tjene penge på Spirituelle Ydelser og Produkter. Folk var meget højlydte i deres meninger, og meget dømmende. Jeg var kun 18 år, og folks negative kommentar om at tage penge for spirituelle ydelser og produkter sårede mig virkelig. På en eller anden måde blev jeg traumatiseret, og fik på mystisk vis en slags psychic PTSD fra de år. Det folk sagde var i direkte konflikt fuldstændig med alt jeg nogensinde havde lært fra det Guddommelige, og jeg blev så forvirret. Så jeg begyndte at studere emnerne ‘Penge’ og ‘Spirituel-Baseret Business.’ Penge Manifestation og Økonomisk Uafhængighed blev en af mine store passioner.

Ser du, den Guddommelige Sandhed er, Penge er en udvekslings-energi, der afbalancere værdien mellem to parter. Som yin og yang, feminin og maskulin.

Penge er også et symbol på respekt og værdsættelse. Præcis som du betaler din frisør for at blive klippet, eller tandlægen for at fikse dine tænder. Lysarbejdere, som har en Spirituel-Baseret Business er præcis lige så berettiget til at blive betalt for deres spirituelle arbejde, som enhver anden service-baseret virksomhed.

Loven om Tiltrækning Tips for Arbejde, Karriere & Business + GRATIS Find Dit Guddommelige Livsformål Worksheet

ALDRIG arbejd gratis, med mindre du er oprigtig vejledt til det (ikke fordi du har det skidt med at tage penge for dit arbejde.)

#6 Hav Selvtillid Omkring Dine Spirituelle Gaver.

Alle babyer er født med Spirituelle Gaver og deres Åndelige Kommunikationsevner åbne, som clairvoyance og clairaudience. Babyer er psychic! Men på et tidspunkt, i løbet af deres opvækst, begynder de at lukke ned for deres Åndelige Kommunikationsevner og Spirituelle Gaver. Oftest på grund af kultur, religion, og ikke-støttende voksne. Når barnet bliver teenager, har de næsten glemt alting.

Nogle af os er opvokset med støttende voksne omkring os, som ikke trak religion og kultur ned over hovedet på os, men i stedet hjalp os med at udvikle vores gaver.

Jeg ved ikke, hvilken kategori du passer ind i, eller om du er et sted midt imellem. Men det jeg ved er, at hvis du er en Lysarbejder, så HAR du Spirituelle Gaver, og det er på tide at du begynder at bruge dem i dit Lys Arbejde.

#7 Del Dit Lys med Verden.

Som en Lysarbejder, så er det dit ansvar at sørger for at dele dit Lys med verden. Dele dit Lys betyder at dele dit arbejde. Dit Spirituelle Arbejde. Det arbejde din sjæl inkarnerede for at udfører.

Det betyder ikke så meget, hvordan du deler dit Arbejde og Formål med verden, bare at du gør det. Du kan inkorporere dit Lys Arbejde i dit nuværende arbejde, eller du kan finde på nye måder at udfører dit Lys Arbejde.

Loven om Tiltrækning Tips for Arbejde, Karriere & Business + GRATIS Find Dit Guddommelige Livsformål Worksheet

Konklusion:

Den hurtigste måde, at have en succesfuld og velstående karriere, arbejde eller business er at følge din Passion og implementere dit Guddommelige Livsformål. Husk; Loven om Tiltrækning giver dig ikke hvad du gerne vil have. Den giver dig mere af, hvad du allerede er. Så, fokusere først på at gøre meaningsfuldt og formålsbestemt arbejde i dag, og dagene der kommer. Før du ved af det, vil du have din drømme karriere eller business.

 

Lad mig vide i kommentarfeltet:

På hvilken måde er du vejledt til at gøre verden til et bedre sted?

JEG VIL VÆRE MEGET TAKNEMMELIG, HVIS DU VILLE DELE DENNE ARTIKEL MED DINE VENNER OG PÅ DE SOCIALE MEDIER SÅ DEN KAN HJÆLPE ENDNU FLERE MENNESKER. SHARING IS CARING.

Loven om Tiltrækning Tips for Arbejde, Karriere & Business + GRATIS Find Dit Guddommelige Livsformål Worksheet

Få Din Gave: Find Din Guddommelig Livsformål Worksheet.

Ugens Gave er et Worksheet, der er designet til at hjælpe dig med at Finde Dit Guddommelige Livsformål.

You may also like...