Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold.

Reading Time: 6 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Her er 7 Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold + en GRATIS liste med Affirmationer for Relationer & Forhold.

Over den sidste måned, har jeg delt mange tips i en Loven om Tiltrækning serie. Vi startede med Velstand & Penge, dernæst Arbejde, Karriere & Business, i sidste uge Sundhed & Velvære, og i denne uge Relationer & Forhold.

 • Velstand & Penge
 • Arbejde, Karriere & Business
 • Sundhed & Velvære
 • Relationer & Forhold

… er de mest efterspurgte emner indenfor for Manifestation & Loven om Tiltrækning OG Personlig & Spirituel Udvikling.

Brugen af Loven om Tiltrækning for Relationer & Forhold er nok det eneste område, hvor det kommer med en advarsel. Der er desværre rigtig mange mennesker, som tror, at de kan bruge Loven om Tiltrækning til at Manifestere en bestemt person, som f.eks. et crush, en kendt person, en eks, mv. til at have et romantisk forhold til dem. 

Du vil aldrig blive lykkelig, hvis du gør din lykke afhængig af en bestemt person. Click To Tweet

#1 Arbejd på Din Selvkærlighed og Dit Selvværd.

Det er meget svært at manifestere kærlige, støttende, og sunde relationer og forhold, hvis du ikke elsker dig selv, eller har brug for at andre bekræfter dig. Som jeg har sagt mange gange før på min blog; du manifestere ikke hvad du gerne vil have – du manifestere blot mere af det, som du allerede er. Du er din Energifrekvens, som er summen af dine Mest Dominerende Tanker og Mest Dominerende Emotionelle Følelser.

Den bedste måde, at løfte din Energifrekvens, uanset hvad du ønsker at manifestere, er at arbejde på dit selvværd og selvrespekt. Du bør aldrig være afhængig af andre, for at have det godt og have et lykkeligt liv. Din lykke skal være en naturlig virkning af din oprigtige indre glæde.

Her er 7 Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold + en GRATIS liste med Affirmationer for Relationer & Forhold.

#2 Sæt Sunde Grænser.

Nogle mennesker ønsker dig det bedste, andre gør ikke. Men uanset hvor gode intentioner andre har, så er du den eneste der ved, hvad der det bedste for dig.

Giftige og usunde relationer og forhold er ofte resultatet af mangel på grænser. Dit behov for at være elsket er blevet mere vigtigt end dit helbred og lykke. Du vil ikke bliver lykkelige, når alle andre er lykkelige. Det er en bundløs hul! Du gør dig også sårbar ved at være afhængig af andre lykke, for selv at føle dig elsket og lykkelig.

Det er ikke dit job at fikse andre mennesker, eller gøre andre mennesker lykkelig. Dit job, som en Lysarbejdere og som en Jord Engel, er at inspirere og hjælpe menneske til at være KÆRLIGHED. Du kan ikke gøre det for dem. Du kan kun inspirere og motivere.

Du har brug for sunde grænser, så du kan forblive sund, mentalt og fysisk, for altid.

#3 Acceptere Kun Kærlige og Støttende Mennesker i Dit Liv.

Du kan ikke kontrollere andre mennesker – du kan kun kontrollere, hvordan du vælger at reagere. Den måde, folk taler om andre mennesker giver dig en god indikator på, hvordan de taler om dig til andre.

Du har ikke brug for tusindvis af mennesker i dit liv, for at være lykkelig. Hvad du har brug for, er mennesker som du kan stole på.

Studier har vist, at vi bliver som de 5 mennesker vi bruger mest tid sammen med. Vi begynder at tænke, tale, og opfører os som disse mennesker. Jeg kigger ikke kun på, hvordan folk taler til mig og behandler mig – jeg kigger også på, hvordan de taler og opfører sig generelt.

Det er okay, at være selektiv med hvem du brugere tid sammen med, for deres Energifrekvens vil påvirke din.

Her er 7 Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold + en GRATIS liste med Affirmationer for Relationer & Forhold.

#4 Tilgivelse Sætter Dig Fri.

Der er to dele af Tilgivelse.

Tilgivelse som svar på en undskyldning, og Tilgivelse for at sætte dig selv fri.

Det er meget vigtigt at huske: ALLE GØR DET ABSOLUT BEDSTE DE KAN MED DEN VIDEN OG ERFARING, SOM DE HAR PÅ DET AKTUELLE TIDSPUNKT.

Uanset hvor forfærdelig nogen har behandlet dig, så har de gjort det, fordi de ikke vidste bedste. Også, når nogen gør skrækkelige ting, så er det en refleksion af deres egen indre frygt, angst, og smerte.

Igen, du kan ikke kontrollere eller ændre andres handlinger. Alt du kan gøre er at overdrage og give slip på det der skete. Som overlever af børnemishandling, så ved jeg at det er svært at overdrage og give slip på rædselsfulde ting. Jeg ved også, hvor svært det er at tilgive nogen som virkelig har gjort dig fortræd.

Du behøver ikke at tilgive hvad de gjorde, eller hvad du selv gjorde! Men du er NØDT til at tilgive personen velvidende at de kunne ikke gøre noget anderledes på det tidspunkt. Du er nødt til at tilgive dem, for at sætte dig selv fri. Jo længere du holder fast i smerte fra fortiden, jo mere bærer du det med ind i din nutid og fremtid – OG den smerte vil manifestere sig selv i dine fremtidige forhold og relationer.

#5 Giv Slip På Usunde Relationer & Forhold.

Afsked er noget at det sværeste at gøre, men de er nødvendige hvis du ønsker lykke i dit liv. Når du giver slip på usunde, giftige og ensidige relationer og forhold, så laver du pludselig plads til nye og bedre relationer. Det er som at gå ud med skraldet og smide gammel og rådden mad ud. Det giver plads til nye og bedre ting.

Usunde forhold og relationer er:  

 • Ensidig
 • Voldelige (verbalt, fysisk, eller/og mentalt)
 • Hvor du er den der giver hele tiden.
 • Hvor du aldrig giver noget igen.
 • Kontant afbrydelse.
 • Konstant rettelse.
 • Når nogen hele tiden fortæller dig, at de er bedre og dygtigere end dig. Uanset hvad du gør, så finder de altid en måde at nedgøre dig og får dem selv til at fremstå bedre.
 • Klæbrige og opmærksomhedskrævende mennesker.
 • Stalking
 • Folk, der får dig til at føle skyldig, selvom du ikke har gjort noget forkert.
 • Folk, der manipulere og prøver at kontrollere dig
 • Folk, der ikke respektere dig og dine grænser.
 • Folk, der ikke selv har nogle grænser.
 • Folk, der er en tikkende bombe af vrede, som du aldrig ved hvornår vil eksplodere.
 • Upålidelige mennesker.
 • Folk, der stikker deres næse i ting der ikke vedrører dem.
 • Gnavne mennesker.
 • Anklagende mennesker
 • Offermentalitet
 • Folk, der fjoller rundt, og er fuldstændig ude af stand til at tage noget som helst seriøst.
 • Folk, der er konstant højrøstet.
 • Stofmisbruger og alkoholmisbruger.
 • Mudderkastning
 • Uforskammethed.
 • Forræderi og svigt.
 • Sladre om andre.
 • Drama Queens
 • Udnytter andre
 • Krænker andre
 • Taler non-stop og lader aldrig andre komme til orde.
 • Folk, der prøver at fikse andre.
 • People-Pleasing – Behagesyge

Hvis du har nogle af disse væremåder, så er det nu til at få det ordnet, så du kan tiltrække kærlige og støttende mennesker ind i dit liv – og ikke skubbe dem væk.

Hvis du har mennesker i dit liv, som har disse væremåder, så er det tid til at forlade dem og finde nogle nye relationer og forhold.

Her er 7 Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold + en GRATIS liste med Affirmationer for Relationer & Forhold.

#6 Drop Ideen om at Manifestere en Specifik Person.

Dette er et spørgsmål jeg hører rigtig tit. Det er ikke kun meget svært at manifestere en specifik person, det er også meget kontrollerende og manipulerende. Du tager DIN vilje og DINE behov og trækker det ned over hovedet på en anden. Højst sandsynlig en som du elsker. Det er helt enkelt egoistisk og en handling fra dit ego! Det er ikke særlig cute, og det vil skubbe personen væk med lynets hast.

Når du prøver, at manifestere en specifik person, så har du gjort den person til en idol eller et ‘shiny object’ for dit ønsket udfald. Du er overbevist om, at det kun via denne person, at du kan blive lykkelig. Det er ikke sandt!

Ja, personen kan være din soul mate, men du kan have utallige soul mates! Du har ikke kun én!

Det vil tjene dig meget bedre, hvis du fokusere din manifestation på de kvaliteter, evner, kompetencer, interesser, og måske udseende, du leder efter hos en potentiel romantisk partner, venskab, arbejdsrelation, mv.

#7 Acceptere og Respektere Andres Frie Vilje.

Prøv at vende det rundt for et øjeblik; Hvordan vil du have det med at være sammen med én, som ikke accepterede eller respekterede din Frie Vilje? Som konstant forsøgte, at kontrollere og manipulere dig til at gøre det, som de ville have?

Det er underordnet om det er et kærlighedsforhold, et venskab, en arbejdsrelation, eller bare en du møder i bussen.

Mit bud er, at du ikke har lyst til at være der i ret lang tid, ikke?

Det er præcis det samme, som andre mennesker føler når du trækker din vilje ned over hovedet på andre.

Jeg kan godt lide, at bruge denne meget afslørende øvelse til at lokalisere, hvorfor manifestationer måske bliver blokeret.

“Hvis nogen talte og tænkte om dig på samme måde, som du taler og tænker om [INDSÆT DET DU PRØVER AT MANIFESTERE] – ville du så have lyst til at være sammen med den person?”

Næste spørgsmål…

“Hvis nogen behandlede dig på samme måde, som du behandler [INDSÆT DET DU PRØVER AT MANIFESTERE] – ville du så have lyst til at være sammen med den person?”

Det du siger, tænker, føler og gør, vedrørende hvad som helst i dit liv, påvirker din evne til at manifestere noget indenfor det område. Det er derfor, at det er vigtigt, at behandle andre med respekt og accept, og anerkende deres Frie Vilje – hvis du ønsker at blive mødt med den samme respekt og accept.

Her er 7 Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold + en GRATIS liste med Affirmationer for Relationer & Forhold.

Konklusion:

Det var den sidste artikel med Loven om Tiltrækning Tips for denne omgang. I løbet af September har jeg kørt en serie med Loven om Tiltrækning Tips her på bloggen.

og denne artikel

 • Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer og Forhold.

JEG VIL VÆRE MEGET TAKNEMMELIG, HVIS DU VILLE DELE DENNE ARTIKEL MED DINE VENNER OG PÅ DE SOCIALE MEDIER SÅ DEN KAN HJÆLPE ENDNU FLERE MENNESKER. SHARING IS CARING.

Her er 7 Loven om Tiltrækning Tips for Kærlige og Støttende Relationer & Forhold + en GRATIS liste med Affirmationer for Relationer & Forhold.

Ugens Gave: 82 Powerfulde Affirmationer for Relationer & Forhold.

Denne uges gave er en liste med 82 Powerfulde Affirmationer for Relationer & Forhold.

Heriblandt:

 • Romantiske Forhold
 • Venskaber
 • Familie.
 • Arbejdsrelationer
 • Selvkærlighed.
 • Tilgivelse.

You may also like...