Loven om Tiltrækning Tips for Sundhed & Velvære.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Loven om Tiltrækning Tips for Helbred & Velvære + GRATIS Affirmationer

Sundhed og Velvære er et meget bredt område. Der kan være tusindvis af grunde til, hvorfor du er interesseret i Loven om Tiltrækning Tips for Sundhed & Velvære. Højst sandsynlig, leder du efter tips til at manifestere noget meget specifik indenfor dette område. Jeg har prøvet, at holde denne artikel så generel som muligt. Så jeg har valgt nogle tips, som virker i alle helbredsområder.

Husk at snuppe Ugens GRATIS gave; Powerfulde Affirmationer for Sundhed & Velvære HER. Click To Tweet

Husk også at snuppe Ugens GRATIS gave; Powerfulde Affirmationer for Sundhed & Velvære – under denne artikel.

#1 Hav Et Positivt Mindset.

Det er ikke nok, at tænke positive tanker, hvis du vil manifestere noget ind i dit liv! Du er nødt til at sørger for, at dine tanker, emotionelle følelser, og handlinger er på samme frekvens som dit ønsket udfald.

Når det kommer til Sundhed og Velvære, så betyder det, at du må tænke, føle, tale og handle som en sund person. Uanset hvordan dine nuværende omstændigheder er.

Det betyder IKKE, at du skal ignorere smerter og ubehag. For det er din krops måde at fortælle dig, at der er noget i vejen. Problemet opstår, hvis du gør din smerte og ubehag til en undskyldning for ikke, at leve det bedste liv du overhovedet kan.

Loven om Tiltrækning Tips for Helbred & Velvære + Gratis Affirmationer

#2 Bed om Hjælp.

Jeg tror, at vi alle er nødt til at være bedre til at bede om hjælp. I særdeleshed sensitive Lysarbejdere & Jord Engle, som ikke ønsker at være til besvær.

Du kan bede om hjælp på mange måder. Bøn er en god måde, at bede det Guddommelige om hjælp. Vær dog opmærksom på, at det Guddommelige ofte arbejder gennem mennesker, så Englene og Gud vil højst sandsynlig vejlede dig i retningen af mennesker, som kan hjælpe dig.

Den Universelle Lov om Fri Vilje siger at INGEN ELLER INTET KAN GRIBE IND MOD NOGEN ELLER NOGETS FRIE VILJE!

På grund af denne Lov, så er du nødt til at bede om hjælp, før du kan modtage den. Uanset om det er det Guddommelige eller andre mennesker. Selv de mennesker, Englene og Gud leder dig til, er du nødt til at bede om at hjælpe dig.

Husk, at ingen er forpligtet til at hjælpe dig. Andre mennesker har frihed til at sige nej. Tag det ikke personligt! Du skal bare fortsætte til den næste person, der måske kan hjælpe dig.

#3 Bevæg Din Krop.

Din krop er et levende organ, og den har brug for at blive holdt i gang. Hvis du ikke bevæger din krop, så bliver dine led stive, dine muskler bliver slappe, og du bliver endnu mere træt.

Kroppen er ikke designet til at sidde på en stol eller ligge i sengen hele dagen. Hvis du, ligesom jeg, har nogle helbredsmæssige tilstande, som gør at motion og træning ikke er en mulighed; så er du nødt til at finde et alternativ. Jeg går en tur på en times tid rundt i mit nabolag hver dag, i almindelig gå tempo.

Find ud af, hvad du kan gøre, og så gør det!

Loven om Tiltrækning Tips for Helbred & Velvære + Gratis Affirmationer

#4 Erkend Når Noget er Galt – og Gøre Noget Ved Det.

Jeg anbefaler altid, at du skal gå til din egen læge for at få smerter og ubehag tjekket. Bare for at være sikker på, at det ikke kræver lægelig behandling. Og hvis det gør, så følg din læges anvisninger og supplere med din spirituelle praksis.

Spiritualitet og healing er ikke magi. Det kan bruges til at fjerne nogle energimæssige blokeringer og energier, der sidder fast. Men hvis du har en brækket arm, lungebetændelse, eller cancer, eller andre helbredsproblemer – så er du nødt til at følge en lægelig behandling!

Først lægelig behandling – og dernæst spirituel behandling.

Husk altid at bede Ærkeenglen Raphael og hans healing engle om hjælp til, at finde den rigtige behandler og behandling. Raphael vil vejlede dig i retningen af dem, som kan hjælpe dig, hvis du er villig til at lytte og bestille en tid.

#5 Lev Dit Liv som et Eksempel.

Loven om Tiltrækning giver dig mere af, hvad du allerede er – ikke hvad du gerne vil have eller drømmer om. Så for at bruge Loven om Tiltrækning for Sundhed & Velvære, så er du nødt til, at begynde at leve dit liv på en sund måde lige nu.

F.eks. Hvis du gerne vil være Veganer, så begynd at spise Vegansk i dag – ikke på et tidspunkt hvor det hele passer bedre (der vil aldrig være et perfekt tidspunkt.) Når du begynder at spise Vegansk og kigger efter Veganske løsninger i din hverdagsliv, så vil du blive overrasket over, hvor mange Veganske produkter der dukker op overalt.

Det er præcis sådan Loven om Tiltrækning virker.

Du har besluttet dig for at blive Veganer, og har forpligtet dig til at leve som en Veganer, og nu bringer Loven om Tiltrækning en masse Veganske Muligheder.

Loven om Tiltrækning Tips for Helbred & Velvære + Gratis Affirmationer

#6 Helbredsproblemer er Toppen af Isbjerget.

Vidste du, at helbredsproblemer, sygdom, og selv en forkølelse, er kroppens manifestation af lavt-vibrerende tanker og emotionelle følelser?

Kroppen er fantastisk til at helbrede sig selv, så når en skade ikke helbredes, så er der nogle gamle lavt-vibrerende energier, som har manifesteret sig ind i skaden.

I Rhonda Byrnes bog ‘How The Secret Changed My Life’ som er den 4. bog i ‘The Secret’ Serien, deler jeg min historie om, hvordan tilgivelse af min mor helbredte gamle rygsmerte fra en hesteulykke. Min hesteulykke havde intet med min mor at gøre, og skete et år efter jeg forlod hende. Alligevel havde utilgivelsen af de forfærdelige ting, som min mor gjorde ved mig som barn, sat sig fast i min rygskade.

Har du fået influenza ud af det blå? Udenfor sæson? og ingen andre er syge? Tja, hvornår har du sidst holdt fri for at slappe af? Kroppen kan manifestere sygdom i din krop for, at tvinge dig til at slappe af. Hvis du har influenza, så har du ikke rigtig andet valg end at blive i sengen.

Jeg vil anbefale, at du læser ‘You Can Heal Your Life’ af Louise Hay, for at finde den underliggende grund for din helbredstilstand.

#7 Ønsketænkning Vil Ikke Føre Dig Nogen Steder.

I Guddommelige Hemmeligheder til Succesfuld Manifestation lærer jeg dig, hvordan dine Mest Dominerende Tanker og Mest Dominerende Emotionelle Følelser skaber din Energifrekvens. Din Energifrekvens er det, som aktivere Loven om Tiltrækning til at sende muligheder ind i dit liv, som er tilsvarende til din Energifrekvens. Men, din Manifestation vil KUN ske HVIS du tilføjere en Mest Dominerende Handling.

Det er ren naturvidenskab! Ikke woo-woo!

Så hvis du gerne vil være sund; så er du nødt til at tænke, føle, tale, og handle som en sund person, uanset hvordan din helbredstilstand er lige nu. Der er ikke nogen ‘en dag’, ‘på et tidspunkt’, eller ‘på mandag’ i Universet. Universet evaluere din egnethed baseret på, hvordan du lever dit liv lige nu.

Konklusion:

Sundhed kan være en udfordrende ting at manifestere, for vores sundhed er en direkte refleksion af vores Energifrekvens. Smerte og sygdom har mere indflydelse på vores livskvalitet end noget andet, og kan begrænse os fra at handle på vores mål. Alligevel er smerter, sygdom, ubehag, mv. ikke gyldige undskyldninger for ikke at gøre det der skal til, for at manifestere dine ønsker. Du er ikke noget offer!

Du er blot givet en Guddommelig Mulighed for at bruge din kreativitet, for at finde alternative måder at manifestere dine ønsker.

HUSK!!!! Månedens Planlægnings Kit bliver sendt ud på Mandag, den 30. September kl 09:00.

Vidste Du, at jeg sender en GRATIS Månedens Planlægnings Kit ud den Sidste Dag i Hver Måned?

Dette kit er designet til at hjælpe dig med, at leve et High Vibe Life og leve på den Højeste Energifrekvens Menneskelig Muligt hver måned.

Hvis du ikke er tilmeldt endnu, så KLIK HER!

Tilmeld dig i dag og få Månedens Planlægnings Kit Gratis den 30. September 2019

JEG VIL VÆRE MEGET TAKNEMMELIG, HVIS DU VILLE DELE DENNE ARTIKEL MED DINE VENNER OG PÅ DE SOCIALE MEDIER SÅ DEN KAN HJÆLPE ENDNU FLERE MENNESKER. SHARING IS CARING.

Loven om Tiltrækning Tips for Helbred & Velvære + Gratis Affirmationer

Snup Ugens Gave: Powerfulde Affirmationer for Sundhed & Velvære.

For et par uger siden, skrev jeg en artikel om Loven om Tiltrækning Tips for Velstand & Penge. I den artikel var den GRATIS Gave en liste med Powerfulde Affirmationer Velstand & Penge. Lige nu har 253 personer fra hele verden downloaded listen med Velstand & Penge Affirmationerne.

I denne uge, har jeg samlet mine yndlings affirmationer for Sundhed & Velvære. Affirmationerne er taget fra min private samling, og er dem som jeg bruger hver dag.

You may also like...