Loven om Tiltrækning Tips for Velstand og Penge

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Loven om Tiltrækning Tips for Velstand og Penge + en Gratis guide

Lad os tale om Loven om Tiltrækning for Velstand, Penge og Overflod. Om 2 måneder træder vi ind i julesæsonen, og vi ved alle, hvor dyrt Julen kan være. Så hvorfor ikke være på forkant med nogle Penge Manifestation Tips?

Jeg lover dig, hvis du fører disse tips ud i livet; så vil du blive en Magnet for Penge Mirakler!

#1 Vid at Penge Ikke er Nøglen, Der Vil Løse Dine Problemer.

En ting, som jeg ser igen og igen er, at folk tror at penge er nøglen, der vil løse alle deres problemer. Ja, penge giver dig muligheder! Ja, penge kan åben nye døre for dig! MEN, hvis du ikke ved, hvordan du skal håndtere dine penge, og du bruger dem hurtigere end de kommer ind. Intet vil forandres. Du vil altid mangle penge.

Med penge og velstand kommer ansvar og andre udfordringer, som du ikke har når du mangler penge. Vidste du, at nogle af de rigeste mennesker på Jorden, lider STADIGVÆK fra depression, skilsmisser, infertilitet, sygdomme, mv.?

#2 Gør Plads for at Pengene Kan Komme Ind i Dit Liv.

Præcis som du rydder op i din garderobe for, at gøre plads til nyt tøj, så er du også nødt til at gøre plads for penge.

 • Fjern gamle kvitteringer (og andet rod) fra din taske og pung.
 • Glat krøllet pengesedler ud.
 • Opbevar dine mønter i en lille skål i køkkenet, og spar op til noget sjovt med din familie. Som en is-dag, eller en dag i en forlystelsespark.
 • Har du gæld? Kontakt din kreditor for at få en betalingsplan. Kreditorer er overraskende lette at have med at gøre, hvis du er villig til at betale, hvad du skylder dem. Hvilket kun er fair, eftersom du allerede har fået gavn af deres vare. Bed dem en betalingsplan, og fortæl dem, hvad du har råd til at betale om måneden. Det vil altid tjene din fordel.
 • Undersøg mulighederne for Passiv Indkomst Kilder.

#3 Hvad Kan Du Tilbyde Verden?

Så, du ønsker flere penge, men hvad har du at give som betaling? Dette er den Universelle Lov om Give og Modtage og Loven om Udveksling af Energi. Penge er, lige som alt andet, Energi. Denne type energi hedder “Udvekslings Energi,” og bruges til at balance værdien mellem to parter.

Andre Udvekslings Energier er:

 • Yin og Yang
 • Feminin og Maskulin
 • Dag og Nat
 • Varmt og Koldt.

Den mest almindelige form for penge, der fungere som Udvekslings Energi er i arbejdsforhold. Du går på arbejde, og bliver betalt for det arbejde, som du udfører. Eller du betaler andre for deres services og produkter, som du bruger i dit liv og/eller business.

De fleste jobs betaler dig en timeløn – med andre ord, du sælger din tid.

Hvis du ønsker at være velhavende, altså millionær-velhavende, timeløn vil ikke fungere! Medmindre du selvfølgelig forhandler dig frem til en meget høj løn.

Som en Lysarbejder har du en mission, og du er her for at hjælpe nogen bestemt mennesker. Du kan gøre det, ved at omdanne dine talenter, egenskaber, viden, og gaver til evergreen services og produkter, og tilbyde dem på internettet. Tænk ud-af-boksen og lav nogle passiv indkomst kilder for dine evergreen services og produkter.

#4 Sigt Efter at Være Økonomisk Uafhængig, Ikke $$$

En ting er at have penge, noget andet er at være Økonomisk Uafhængig. Disse to ting går nødvendigvis ikke hånd-i-hånd. Mange multi-milliadærer er på en endeløs økonomisk rutsjebane; først, er de fallit, så super-rige, fallit igen, så super-rig, fallit, rig, fallit, rig, mv. Donald Trump er et klasse eksempel på dette mønster. Jeg ved ikke med dig, men jeg vil være super frustreret og stresset, hvis det var mig, der var i sådan en rutsjebane!

Jeg lærer mine Penge Manifestation Studerende at skabe Økonomisk Frihed og Økonomisk Uafhængighed i stedet for at manifestere tal. Her er hvorfor; hvis dit mål er at manifestere, lad os sige 1.000.000 DKK, så vil dit mål være nået lige så snart du har 1.000.000 DKK på din bank konto. Hvad så derefter? Jeg regner med, at du har tænkt dig at bruge pengene?

Når du fokusere på at skabe Økonomisk Uafhængighed, så skaber du endeløse indkomstkilder, så du aldrig løber tør for penge selvom du bruger dem.

Når du fokusere på at skabe Økonomisk Uafhængighed, så skaber du endeløse indkomstkilder, så du aldrig løber tør for penge selvom du bruger dem. Click To Tweet

#5 Selvværd = Nettoformue.

Din Nettoformue bliver afgjort af dit Selvværd og vice versa.

Hvis du mangler selvværd eller selvsikkerhed, så er det svært for dig at bede om en højere løn, eller bede om en ordentlig honorar for dine services og produkter, hvis du har din egen business.

Det er ikke nok, at lave en hurtig research på nettet, for at finde ud af, hvad andre tjener på det samme arbejde. Hvis du ikke er tryg ved din løn eller honorar, så sker der højst sandsynlig tre ting:

 • Du vil bruge alle pengene så hurtigt, at de knap nok tilbringer natten på din bank konto.
 • Du vil give alt for høje rabatter, fordi du har dårlig samvittighed over dine priser.
 • Du vil give alt dit arbejde væk gratis.

#6 Spore Dine Penge

Jeg er KÆMPE fan af Likviditetsbudgetter!

Et likviditetsbudget er noget virksomheder bruger til at spore den månedlig omsætning og udgifter, så de kan udregne den månedlige overskud. Da jeg gik på handelsgymnasiet, spurgte jeg mig selv, “Hvorfor pokker bruger folk ikke et likviditetsbudget i deres privatøkonomi?” Så da jeg blev 18, og fik ansvaret for min egen økonomi, så brugte jeg et likviditetsbudget i min privatøkonomi, for sikre at jeg altid har flere penge end jeg bruger.

Det er næsten som et almindelig budget, bortset fra at i et almindelig budget skriver du, hvad du forventer at bruge og modtage i løbet af hver måned. Med et likviditetsbudget, skriver du de præcise tal ind, den sidste dag i hver måned.

En af de ting jeg elsker ved likviditetsbudgetter er, at du kan se hvor dine penge fosser ud. Som regel kan det være abonnementer på magasiner eller on-demand tv, som du ikke bruger. Du får også et meget klart billed af dine forbrugsvaner, og en forståelse for, hvorfor din økonomiske tilstand er som den er.

#7 Sæt Minimum 10% Ind På Din Opsparingskonto.

ALLE har råd til, at sætte minimum 10% ind på deres opsparingskonto hver måned! Jeg gjorde det, da jeg var på SU, og selv da jeg var sygemeldt.

Hvis du ikke er villig til at sætte 10% ind på din opsparingskonto hver måned, så vil du ALDRIG blive velhavende!

Velhavende handler ikke ikke om, hvad du har, men hvordan du bruger det du har. Velhavende mennesker opspare penge fordi de ved, at de aldrig vil være fattige så længe de har penge på deres opsparingskonto.

Det giver også en stor tilfredsstillelse at se opsparingskontoen vokse fra måned til måned, og langsomt blive mere og mere tryg ved, at have store tal og mange nuller på din konto.

Folk har en tendens til, at værdsætte mere de penge de har opsparet, end de penge de har fået.

Konklusion:

Loven om Tiltrækning tiltrækker dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser, og handlinger! Oftest er pengene ikke årsagen til, at folk kæmper økonomisk, men derimod deres mindset og vaner. Denne artikel fokusere primært på ting, du kan gøre, for at udvikle vaner som vil tiltrække penge og velstand ind i dit liv. Hvis du føre disse vaner ud i livet, samtidig med at du arbejder på at løfte dine Mest Dominerende Tanker og Emotionelle Følelser til det Absolutte Højeste, så vil du se Mirakler.

Hvad er din største takeaway fra denne artikel?

Fortæl mig det i kommentarfeltet.

Få Denne Uges Gave: Powerfulde Affirmationer for Velstand & Penge.

Jeg har lavet en liste med mine yndlings affirmationer for Penge, Velstand, og Overflod. Affirmationerne, som jeg deler i denne Download er SUPER Powerfulde! Gentag dem i 40 dage, og VIRKELIG MÆRK dem, vil fører til smukke Penge Mirakler.

You may also like...