Manifestation: 3 Smarte Måder til at Gøre Din Manifestations Rutine Mere Simpel.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Manifestation og særligt Loven om Tiltrækning har været et populært emne for det sidste årti. Succesen fra The Secret bragte Manifestation foran verdens øjne, og folk blev forført af ideen om, at skabe deres eget liv, og få det de drømte om. Men det betyder ikke, at folk har lyst til at gøre det hårde arbejde, der ligger bagved enhver succes. Folk er altid på udkig efter den hurtigste og letteste måde, til at få det de gerne vil have.

Jeg er ikke særlig stor tilhænger af smutveje, simpelthen fordi de ikke virker i det lange løb. Det er lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen… men jeg er stor fortaler for at gøre tingene mere simpel og lettere. Det er ikke Manifestation og Loven om Tiltrækning, der er svært. Det er forandringerne, det indre arbejde, og de nye chancer vi alle er nødt til at tage, for at opnå vores ønsket resultat. Det er den svære del! Vores sind er skruet sammen af en masse vaner, og er blevet programmeret til at fungere på en bestemt måde i løbet af hele dit liv. Vores indre programmering er det, som manifesteres ind i vores liv, uanset om det er godt eller dårligt. Det er derfor, at vi har det fulde ansvar for det liv som vi lever. Når vi er villig til at leve op til det ansvar, og villig til at omprogrammere vores indre programmering, så vil vi begynde at tiltrække vores hjertes sande ønske.

Lyder kompliceret? Lad mig give dig 3 Måder til at Gøre Din Manifestations Rutine Mere Simpel.

#1 Lad Være med at Fokusere på det “Strålende Objekt.”

Det er her, hvor de fleste mennesker laver den største fejl. Forførelsen af endelig at blive millionær, endelig have dit drømmearbejde, endelig have din drømmebil, endelig blive gift med din soul mate, endelig have sunde relationer, mv. overvinder os.

Vi lever i en materialistisk verden, og på et eller andet tidspunkt i historien begyndte menneskerne at tro på ideen om, at ting vil gøre dem mere lykkelig. 99,9% af alle reklamer og annonceringer lover dig lykke, succes, og kærlighed, hvis du køber deres produkt. Hele samfundet lærer os, at vi skal lede udenfor os selv for at finde den lykke, succes, kærlighed, frihed, fred, mv. vi, inderst inde, alle søger.

Problemet er bare, at der er INTET udenfor dig selv, som vil give dig dit hjertes sande ønske. Lykke… Fred… Frihed… Kærlighed… Succes… Tilfredsstillelse… Måske for en kort stykke tid, men på et eller andet tidspunkt, vil du være nødt til at skulle købe en ny iPhone, fordi den gamle ikke længere er den seneste nye. Du vil være nødt til at købe en ny drømmebil, fordi den gamle drømmebil ikke længere er din drømmebil. Du vil være nødt til at finde en ny partner, fordi du ikke længere er lykkelig i dit forhold efter den første forelskelse begyndte at blive til hverdag. Eller hvad med teenager og unge menneskers konstante jagt efter nye følgere, likes og kommentarer på deres sociale medier, fordi de baserer deres selvværd på de tal, der står på deres sociale medier?

#2 Det Handler Kun om Din Emotionelle Følelser.

Problemet, når det kommer til Manifestation og Loven om Tiltrækning, er vores overbevisning om at materielle ting eller ydre påvirkning er nøglen, der vil gøre os virkelig lykkelig. Løsningen er at grave lidt længere ned. Du vil gerne have alle disse ting, fordi du gerne vil være lykkelig. Du vil gerne være succesfuld. Du vil gerne mærke kærlighed i dit liv. Du vil gerne modtage hengivenhed. Du vil gerne være respekteret. Du vil gerne have frihed. Du vil gerne have fred.

Når du søger udenfor dig selv for at realisere disse emotionelle følelser, så vil du komme til at søge resten af dit liv. Du er nødt til at håndtere det den anden vej rundt, hvis du ønsker succes med Manifestation og Loven om Tiltrækning.

Det er dine emotionelle følelser, som tiltrækker den fysiske og materielle udfald som du oplever i dit liv. Hvis dine emotionelle følelser er baseret på frygt, smerte, angst, depression, jalousi, mv. så har Universet ikke andet valg, end at manifestere et liv, der bekræfter de emotionelle følelser overfor dig. Så, hvis du gerne vil have Lykke, Kærlighed, Succes, Hengivenhed, Frihed, Fred, Spirituelt Oplysning, mv. i dit liv, så er du nødt til at skifte ind til disse emotionelle følelser INDEN du kan manifestere et tilfredsstillende resultat.

Pengene vil aldrig gøre dig lykkelig, hvis du ikke allerede er lykkelig, uafhængigt af din økonomiske situation. Et andet menneske vil aldrig få dig til at føle dig elsket og hengiven, hvis du ikke allerede føler dig elsket og hengiven, uafhængigt af dine relationer. Det er nødt til at komme indefra.

Den konstante fokus på, hvad vi gerne vil have frakobler os fra vores hjertes sande ønske. Vores hjertes sande ønske er at blive gendannet med “Himlen”, hvilket er tilstedeværelsen i oprigtigt, ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning.

#3 Kom Ud af Dit Hoved.

Har du nogensinde oplevet at, når du giver slip på noget eller ikke tænker over det i et stykke tid, så har det med at dukke op i dit liv? Hvis du gerne vil fremskynde enhver Manifestationsproces, så er du nødt til at kunne give slip. Give slip er en psykisk vane, og det er derfor det er så svært. Vi elsker at være i kontrol, og vi foretrækker at vide, hvordan noget kommer til at ske. Universet er bare uforudsigeligt på mange måder, og du kan ikke forudsige, hvordan din Manifestation kommer til at ske.

Når du bruger visualisering i din Manifestationspraksis, så er du nødt til at sikre dig, at du gør det i de rigtige situationer; som hvis du spiller i en sportskamp, laver koreografi, øver dig på et foredrag, laver en slags kunst, eller på anden måde skal levere en performance. Hvis du bruger visualisering til at manifestere penge, karriere, relationer, mv. kan du sætte dig selv op for en gigantisk nederlag. Når du går over en situation igen, og igen, og igen, så begynder du at blive emotionelt tilknyttet til det som du prøver at manifestere, og det vil låse dig fast på et bestemt udfald. Universet har altid en plan der er langt større, end hvad du overhovedet er i stand til at forstille dig. Så når du er låst fast på noget, så blokere du for at Manifestationen kan ske, og du ser ikke Universets vejledning.

Tænk på det som, at du og Universet taler to forskellige sprog, og du forstår ikke, hvad Universet fortæller dig. Det vil være som, hvis jeg skrev denne artikel på engelsk og forventede at du kunne forstå det. Hvis du er på min danske webside, så forventer jeg ikke, at du forstår engelsk. Så, fordi at jeg taler begge sprog, så har jeg besluttet at have en engelsk og dansk webside, med præcis det samme indhold… blot på forskellige sprog. Universet taler ikke dansk… eller engelsk for den sags skyld… det taler Energi!

Når du bliver ved med at visualisere og prøver at komme op med løsninger til at få de resultater du søger, så udsender du en energi af frygt og mistillid til Universet. Så kom ud af dit hoved, og begynd at fokusere på at nyde, hvad der er lige her og nu. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt dine Manifestationer vil begynde at ske, når du ikke længere står i vejen for dig selv.

Sørg for at være tilmeldt min High Vibe Lysarbejder Tribe under denne artikel, for i morgen vil jeg udsende en email med Min Super Nemme Hemmelighed til at Booste Din Manifestation.

You may also like...