Manifestation: 3 Tips til at Få Succes med Manifestation.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Manifestation: 3 Tips to Get Success with Manifestation

Manifestation er et emne som tiltrækker mange mennesker. Ideen om, at kunne tiltrække eller skabe ens største ønsker, uanset hvad det er, er meget tiltalende. Det er en af grundende til, at The Secret, og mange andre bøger og udgivelser om manifestation og loven om tiltrækning, har været så populær de seneste 10 år.

Selvom der er mange, som er fascineret af ideen om at få deres drømme til at gå i opfyldelse, så er der stadig mange som oplever udfordringer i forsøget på at manifestere deres drømme. Der er udgivet rigtig meget materiale i bøger og på nettet om manifestation og loven om tiltrækning. Det faktum at du læser denne artikel bidrager til chancen for, at du har googlet manifestation eller loven om tiltrækning.

Jeg bliver ofte overrasket over mængden af dårligt materiale som folk deler om manifestation og loven om tiltrækning. Eller det faktum, at der er nogen som kopier andres indhold og tager credit for arbejdet. Jeg har studeret manifestation og metafysik i over 20 år, og det såre mig virkelig når jeg ser folk tro på noget, som ikke er sandt eller ikke vil kunne give dem, de vedvarende resultater som de ønsker.

3 Tips til at Få Succes med Manifestation.

Hvis du følger mit arbejde, så ved du måske at jeg ikke er tilhænger af smutveje eller hurtige fix-it-løsninger. Det virker cirka lige så godt, som at tisse i bukserne for at holde varmen i en snestorm… og mens vi er ved det; der findes heller ikke en virker-for-alle løsning. Så hvis du ønsker at manifestere fantastiske ting, så må du gøre det der skal til, for at få det til at ske.

#1 Du kan have alting…

… hvis du er villig til at gøre det der skal til. Som nævnt før, der findes ingen smutveje til succesfulde og vedvarende manifestationer.

Mit formål er, at hjælpe dig med at leve et High Vibe liv, fyldt med frihed, fred, glæde, kærlighed og indsigt. Så jeg har ingen interesse i at være lyseslukker! Men jeg har en interesse i ikke at gøre dig en bjørnetjeneste ved, at fortælle dig, hvad du gerne vil hører, i stedet for at fortælle dig sandheden.

Der er en grund til, at du er i den situation som du er i, uanset om den er god eller dårlig. Hele dit liv er en stor manifestation af dine mest dominerende tanker, følelser og handlinger og dit livsformål, inklusiv karmisk gæld og karmiske lektioner fra tidligere liv. Hvis du ikke bryder dig om, hvad du ser i dit liv lige nu, så er det op til dig at sørger for at lave de nødvendige ændringer i dit liv, og endnu vigtigere, i dit mindset, så du kan begynde at skabe og leve det liv, som du drømmer om.

#2 Hvad er det, du virkelig, virkelig ønsker dig?

Hvorfor vil du gerne finde din soul mate?

Hvorfor vil du gerne have økonomisk frihed?

Hvorfor vil du gerne have dit drømmejob?

Hvorfor vil du gerne blive helbredt fra dine fysiske symptomer?

Hvorfor vil du gerne overvinde din depression?

Listen fortsætter, men det store spørgsmål er ”HVORFOR?”

Det er ikke pengene, romantikken, succesen, osv. Det er dit sande ønske, selvom det måske føles sådan… Dit sande ønske er, hvordan du tror disse ting får dig til at føle, når du har dem.

Så jeg spørger igen: “Hvad er det, du virkelig, virkelig ønsker?”

Det er tid til at lave de nødvendige ændringer, så du kan have disse følelser hver dag. Du vil begynde at tiltrække dine fysiske ønsker ind i dit liv, før du ved af det.

#3 Let Go and Let God.

Jeg er ikke religiøs, og jeg er ikke tilhænger af nogen religion. For mig, betyder Gud, Kærlighedens Kraft eller Kærlighedens Kilde, men du kan bruge, hvad du tror på. ”Let Go and Let God” er et meget kraftfuldt mantra, som virker uanset hvilken trosretning eller religion du har. ”Let Go and Let God” betyder simpelthen, at du overdrager dine ønsker til Universet og lader Gud tage over.

Det betyder, at du dropper alt kontrol, besættelse, manipulation, utålmodighed, mv. Du er nødt til at have tillid til Universet, og have tillid til at dine ønsker vil gå i opfyldelse. Kontrol, tvangstanker, manipulation og utålmodighed er alle tegn på frygt og mangel på tillid. Når sandheden skal frem, den vej du tror er den rigtige, er ikke altid den rigtige.

Selvom jeg har være psychic hele mit liv, så er jeg også blevet fanget i mit eget ego og frygt og gået retninger, som jeg troede vil fører mig til mit ønske. Det viste sig i stedet at fører mig til en masse smerte og problemer, fordi jeg var stædig nok til at fortsætte, og ignorere alle advarslerne. I dag overgiver jeg gerne mine ønsker til Universet, og følger den vejledning jeg modtager hver dag. Jeg manifester fantastiske ting hver dag, ved at lade alting ske i dets eget tempo, bidrage til processen hver dag, og arbejde på mit mindset.

Manifestation er 80% mindset og 20% handling. Arbejd på dit mindset, og følge den vejledning du modtager fra Universet. – Det er nøglen til en succesfuld manifestation.

Sørg for at tilmelde dig min mailing liste, hvis du ønsker at omdanne din frygt til kærlighed, så du kan leve et High Vibe liv på en frekvens der matcher dine drømmes vibrationer.

You may also like...