Manifestation: Derfor Vil Du Forsat Have Problemer med at Manifestere i 2019.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Julen er over os, og vi er så små gået i gang med at planlægge 2019. Et nyt år, 365 nye muligheder for at have det bedste liv nogensinde. Det er også tid til at lave nytårsforsæt, som ofte ikke holder længere end til marts.

Jeg ved, at du er i gang med at planlægge 2019, og du har helt sikkert ønsker og mål som du ønsker at manifestere i 2019. Men hvor mange af dine mål og ønsker har været på din liste i mere end ét år?

Selvom vi elsker øjeblikkelige manifestationer, og erkender at nogle ønsker og mål tager længere tid at manifestere, fordi der er flere faktorer i spil, så kan vi være den, som blokere manifestationen. Hvis det har taget mere end et år at manifestere din manifestation, og du stadig ikke har set nogle tegn på at det er på vej, som f.eks. at komme et skridt tættere på hver måned, så er det måske på tide, at du kigger dig selv i øjne og spørger dig selv, hvordan du blokere manifestationen.

#1 Du Bliver Ved Med At Holde Fast i Fortiden.

Du kender fortiden. Det er dine erfaringer, og du føler dig tryg. Tid er menneskeskabt! Der er intet andet sted i hele Universet, hvor tid eksisterer. Selvfølgelig, hele din sjæl historie, fra det sekund den blev skabt af Kærlighedens Kilde til nu, og indtil din sjæls lys brænder ud, bliver nedskrevet sekund for sekund i the Akashic Records. Men the Akashic er intet andet end et energifelt fyldt med informationer, og lige som alt andet, så er der foranderligt. Jeg kan læse the Akashics og kan finde ud af, hvor i en sjæls historie (uanset livstid), at der skete noget, og hvordan de karmiske bånd bliver ved med at hænge fast på en person, indtil båndet bliver kappet. Min klient og jeg kan derefter ændre energien af hvad der skete, så de karmiske bånd forsvinder og derved ikke længere vil have indflydelse på deres liv. Det er særligt sandt, når vi taler om karmiske forhold. Men KUN hvis klienten er 100% villig til at give slip på den gamle historie.

Jeg vil gerne have, at du bemærker ordet Energi. Alting er Energi, og Energi er alt der er. Det er kun i vores tredimensionelle fysiske verden at energi bliver forvandlet til noget fysisk, noget lineært, og noget mere håndgribeligt. Du behøver ikke at gå ind i the Akashic Records for at ændre din historie eller fortid, for at manifestere dine mål og ønsker, men du er nødt til at give slip på din fortid. Det er over, og forbi!

#2 Du Prøver at Forudsige Fremtiden.

Som Angel Tarot Card Reader, Astrolog, Numerolog, Psychic, ja selv som en Inkarneret Seraphim Engel, så ved jeg hvor almindelige spørgsmål som “Hvad vil min fremtid bringe?”, “Vil [indsæt ønske/drøm] ske?” eller “Vil jeg blive gift med [indsæt personens navn]?” er. Hvis du arbejder professionelt i det spirituelle fagområde, så får du den slags spørgsmål hele tiden. Jeg ved, at hvis jeg er til en sammenkomst og jeg fortæller, at jeg er psychic eller en Angel Tarot Card Reader som også arbejder med astrologi og numerologi – så er der mindst en person som vil spørger om en gratis reading, og stort set alle af den slags readings involvere et smugkig på fremtiden. Heldigvis, så laver jeg også en masse andre ting, og det trigger ikke spørgsmål om gratis readings, når jeg fortæller at jeg er forfatter og metafysiker.

Fremtiden er ikke skrevet i stenen. Præcis som at din fortid er lageret som energi i the Akashics, så er din fremtid skabt af den mest dominerende energi som du sender ud i Universet. Din mest dominerende energi er overordnede sum af dine mest dominerende tanker, emotionelle følelser og handlinger. Når du ændrer noget af det, så vil din dominerende energi ændre sig. Der er ligegyldigt, hvor dygtig en psychic er, hvor dygtig en tarot kort//engle kort læser er, hvor dygtig en astrolog er… vi er kun i stand til at fortælle den potentielle fremtid. Fremtiden ændrer sig hele tiden indtil, at den bliver dette øjeblik, og så er det ikke fremtiden mere, men du er stadig bekymret om fremtiden.

Hvis du gerne vil leve i Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning, så er du nødt til at droppe ideen om fortid, nutid og fremtid. Tid er en illusion, og det eksisterer ikke i Universet. Alt vi har er NU! Det eneste tidspunkt, der betyder noget, er NU! Når du kan være tilstede i dette øjeblik, og ikke bekymre dig om fortiden eller fremtiden, men bare være til stede lige nu, så vil mirakler ske ret hurtigt.

#3 Du Leder Efter Svarene Uden for Dig Selv.

For det meste, så leder folk efter svar alle mulige steder – det behøver nødvendigvis ikke at være at gå til en psychic eller få dit horoskop læst. Det kan lige så vel være selvhjælpsbøger, Google, andre mennesker, ja selv i genstande. Jeg plejer at kalde de steder vi leder efter svar for “Shiny Objects.” Vi har en overbevisning om at, når vi har en bestemt ting, et bestemt beløb på vores bankkonto, har en bestemt succes, bor et bestemt sted, eller er sammen med en bestemt person, så vil være lykkelige. Det er en skinnede genstand, for der er intet der vil gøre dig lykkelig, hvis du ikke er lykkelig indeni.

Mine studier viser, at hvis du ønsker at manifestere noget, fordi du er overbevist om, at det vil gøre dig lykkeligere, give dig mere frihed, fred, glæde, kærlighed eller oplysning, når du har den ting, eller endnu være, når du har en specifik person, så vil Universet udfordre den overbevisning. Universet ved, at den ting eller den person vil aldrig bringe dig den lykke, frihed, fred, glæde, kærlighed eller oplysning du inderst inde søger. Det kan den ikke, for der er intet eller ingen der nogensinde kan være fundamentet for din sande glæde. Du tror det måske, fordi det er sådan vores verden er skruet sammen lige nu, men det er ikke ens betydning med at det er sandt. Universet holder i stedet for dit ønske tilbage indtil at du oprigtigt har lært at finde Svarene, Lykken, Friheden, Freden, Glæden, Kærligheden og Oplysningen inden i dig selv. Når du ikke er afhængig af noget eller nogen for at mærke tilstedeværelsen af High Vibe Energi, så vil du blive en Super Tiltrækker.

Sørg for at være tilmeldt min mailing liste, for i morgen sender jeg dig en email med endnu 2 grunde til din manifestation vil blive ved med at være blokeret i 2010. Jeg sender emailen omkring middagstid.

You may also like...