Manifestation Gjort Nemt.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Træk vejret dybt, Sabby. Træk vejret helt ned i maven. Tæl til 10 og pust langsomt ud igen.

Kender du det der, hvor du har en dybdegående viden omkring noget, og så ser du folk på Facebook pludselig fører sig frem som eksperter og vildleder nybegynder i en helt forkert retning?

Det hænder ret ofte for mig, og af en eller anden grund så genere det mig ret voldsomt. Det er ikke så meget, at det er andre som rådgiver og vejleder folk. For himlens skyld, jo flere der kan dedikere sig til at hjælpe og vejlede folk, desto bedre – det er trosalt vores job som Lightworkers. Men jeg har et problem med, at folk der har læst et par bøger om Loven om Tiltrækning, ofte The Secret, har set nogle videoer på YouTube, og måske læst nogle artikler på nettet mener at de er kvalificeret til at vejlede andre, og særligt nybegynder i Manifestation og Loven om Tiltrækning. Forstår de ikke at de leger med folks psyke, den mest hellige part af mennesket?

Lige som alt andre, så er bevidst og målrettet Manifestation en kunstart, som kræver mange års træning og øvelse at kunne mestre 100%. Selv dem som har dedikeret hele deres liv til at mestre Manifestation er stadig på skolebænken hver dag.

I denne artikel, vil jeg ikke give dig en trin-for-trin guide, for dem er der rigeligt af. Du kan gå tilbage i mine gamle artikler og finde guides til Manifestation af næsten alting.

I stedet for, vil jeg give dig en powerfuld indsigt i Manifestation. Hvis du mestre dette, så har du mestret kunsten i at Manifestere. Jeg kan i princippet gøre mig selv arbejdsløs, ved at dele denne hemmelighed med dig.

Alle mennesker har individuelle Manifestationsmønstre.

Helt kort betyder det, at alle de Manifestationsteknikker du har læst om eller har hørt om, muligvis ikke kan overføres til dit liv. Jeg har sagt det før, og du kommer helt sikkert til at hører mig sige det igen; “Hvad der virker for mig, virker nødvendigvis ikke for dig, og hvad der virker for dig, virker nødvendigvis ikke for mig.”

Når folk på nettet, Life Coaches, Spiritual Teachers, mv. kommer med “Opskriften på en Succesfuld Manifestation”, så er det virkeligheden det de har fundet frem til, der virker for dem. Godt for dem! Det er ikke en garanti for at det virker for dig.

Du er simpelthen nødt til at dykke ned i din egen psyke og virkelig arbejde på, at finde frem til, hvad der virker helt præcis for dig. Det kan du ikke gøre ved at læse en bog! Det kræver selvindsigt og refleksion på den helt store klinge, og kyndig vejledning fra en, som kan åbne de døre i din psyke som kan hjælpe dig til at manifestere det, som du gerne vil have.

Der findes ingen hurtige Fix-It Løsninger.

Mange søger hjælp hos Loven om Tiltrækning, når der er noget de gerne vil have i deres liv. Penge. Den helt Store Kærlighed. Arbejde. Helbred. mv. Hvilket egentlig er fint nok, for deres søgen har ledet dem til en Kraft meget større end de regner med, som netop kan give dem det liv de sørger.

Vi har alle en travl hverdag, hvor vi konstant leder efter den hurtigste og nemmeste løsning til vores problemer. Fastfood, Take-away, Shoppe på nettet og modtage pakken næste dag, vores smartphones kan alt muligt – seriøst, så sent som for 30 minutter siden så sagde jeg “Hey Siri, sæt timer til 7 minutter!”, for det er så meget lettere at tale til robot-damen i min iPhone i stedet for selv at sætte timeren til de 7 minutter det tager min grønne the at trække

Men når det kommer til Manifestation og Loven om Tiltrækning, så er der ingen Siri der kan fixe tingene for dig. For Manifestation er 20% handling/fysisk og 80% mindset. Manifestation er langt mere psykologisk og neurolingvistisk end de fleste selvhjælpsbøger fortæller dig.

Manifestation sker indefra og ud.

Det materielle og fysiske er det forkerte udgangspunkt! Vi tror, at pengene, den store kærlighed, et godt helbred drømmehuset, drømmejobbet, mv. er løsningen på vores problemer… og ikke mindst er løsningen på at vi vil føle os lykkelige. Selvom disse ting helt sikkert spiller en vigtig rolle i kvaliteten af vores liv, så er de resultatet af vores mest dominerende tanker, følelser og handlinger.

Du har manifesteret siden det øjeblik din sjæl blev skabt for mange millioner år siden. Den energi du sender ud, kommer mangfoldigt tilbage. Så simpelt er det. Så du har manifesteret det liv du lever lige nu. Det er 100% dit ansvar!

Selvfølgelig er branden i Californien her i weekenden ikke ofrenes skyld! Men de har stadig ansvaret for, hvordan de vælger at reagere på situationen, og derfra Manifestere deres fremtidige situation. Shit Happens!  – men det er vores reaktion til det der sker, som er afgørende for vores liv og livskvalitet. Det bedste vi kan gøre, som High Vibe Lightworkers, er at sende High Vibe energi og bede om Universets assistance til at hjælpe ofrene i Californien.

Universet er mere eller mindre ligeglad med, hvad du gerne vil have. Det fokuserer udelukkende på at matche den energi du sender ud. Det er derfor at jeg har ændret mit arbejde fra at undervise i Manifestation, til at undervise i at leve et High Vibe Life. Husk på, at den energi du sender ud i Universet bliver sendt mangfoldigt tilbage. Din energi er summen af dine mest dominerende tanker og emotionelle følelser, og din evne til at handle på den vejledning får fra Universet. Inden du siger, at du aldrig modtager vejledning fra Universet, så er jeg nødt til at fortælle dig, at du hele tiden, 24/7/365, modtager vejledning fra Universet. Det er bare ikke altid at du lytter efter, eller har lyst til at lytte efter.

Det, som er min mission med High Vibe-projektet, er at hjælpe Lightworkers over hele verden til, at løfte deres energifrekvens til den højeste energifrekvens menneskeligt muligt. Hvis din energifrekvens er High Vibe, så vil alle dine fysiske og materielle ønsker og drømme manifestere sig let og ubesværet. – Dette er hemmeligheden bag Manifestation.

Hvis du ønsker hjælp til at løfte din energifrekvens til High Vibe-frekvensen, så sørg for at tilmelde dig min e-mail liste herunder. Så vil du være det første som får adgang til mine nye projekter.

You may also like...