Manifestation: Manifesterer Som En Lightworker.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Lad os tale om Manifestation og Loven om Tiltrækning. Der er tonsvis af bøger og materiale på nettet om Loven om Tiltrækning og Manifestation, og jeg har også min anpart i den mængde. Jeg tror, at min tilgang til manifestation og Loven om Tiltrækning er ret anderledes end mange andres. Vi har alle vores egen måde at fortolke informationerne, og jeg konkurrere ikke med nogen. Dog deler jeg det, som jeg ved er sandt; ikke ved at læse det i en bog eller tage et online kursus, men ved at fortælle dig, hvad Kærlighedens Kilde (Gud) fortæller mig og igennem hvad jeg modtager når jeg besøger the Sacred Records of All Knowledge. Der er simpelthen ikke nogen måde, at jeg kunne finde på noget af den undervisning og viden, som kommer fra the Sacred Records. Det er derfor, at jeg stensikker i det jeg deler med dig. Jeg ved, fra det inderste del af mit væsen, at det jeg deler, er sandt. Men jeg er også helt okay med, at du måske har en anden tilgang, og det jeg deler ikke resonere med dig. Det er helt okay! Du er nødt til at gå med det, som er sandt for dig – ikke hvad alle andre fortæller dig, at du skal tro på!

Manifestation og Loven om Tiltrækning er blevet populariseret igennem forførelsen af at have alt du overhovedet kunne drømme om. For mange mennesker betyder det materielle ting, ekstrem succes og milliarder af kroner på din bankkonto. Tro mig, der er intet forkert i det – det eneste spørgsmål er; kommer disse ønsker fra dit ego eller dit Højere Selv?

Lad os kigge på forskellen mellem Magi og Manifesterer som en Lightworker.

Kend Forskellen mellem Magi og Manifesterer som en Lightworker.

Der er vores job, som Lightworkers, at være Kærlighedens Lys. Vi arbejder som en forlængelse af Kærlighedens Kilde (Gud), og derfor skal vi stræbe efter at gøre alting med Guddommelig Kærlighed.

Den Universelle Lov for Manifestation: Magi er når du fortæller Universet, hvad du vil have. Manifesterer som en Lightworker er når du spørg Universet, hvordan du kan tjene Universet. Bevidsthed er altid et valg. Det er valg om at bringe din bevidsthed ind i dette øjeblik. Beslutningen om at se og prioritere, hvad der er virkelig vigtigt, hvad der oprigtig ære og forøger værdien af dit liv.

De fleste mennesker har en skør idé om, at de ved hvad der er bedst for dem. De tror, at når de har den succes de længes efter, så vil de være lykkelige. Når de har milliarder af kroner på deres bankkonto, så vil de have frihed. Når de er gift med deres soul mate, den eneste ene, så vil kærlighed være tilstede i deres liv. Når de har deres drømmejob, så vil de have livsglæde. Når de er i stand til at kontrollere udfaldet af enhver situation, så vil de have fred. Når de har en eller anden form for spirituel eller religiøs praksis, så vil de finde oplysning.

Jeg er ked af at sige det, men det er ikke sådan at Universet fungere. Det er den måde, det menneskelige ego fungerer!

Jeg har sagt det mange gange før; VI KAN IKKE KONTROLLERE ELLER MANIPULERE UNIVERSET TIL AT GIVE OS ET BESTEMT UDFALD PÅ ET BESTEMT TIDSPUNKT! Så snart du accepterer det som Guddommelig Sandhed, så snart kan du begynde at manifesterer som en Lightworker.

Men hey! Du kan prøve at blive med at fortælle Universet, hvad du vil have, men du vil aldrig finde vedvarende frihed, fred, glæde, kærlighed og oplysning på den måde. Det er skruen uden ende, hvor din lykke afhænger af hvad du har, i stedet for hvad du er.

Fysikken bag Manifestation.

Du manifesterer ikke, hvad du gerne vil have. Du manifesterer mere af, hvad du allerede er. Det er derfor, der så mange mennesker, som har så svært ved at manifesterer deres ønsket resultat.

Din energi vibrerer på en bestemt frekvens, som du konstant sender ud i Universet, som svare ved at give dig præcist det som vibrerer på den samme frekvens. Hvad du ser og oplever ER din manifestation skabt igennem den energifrekvens du sender ud i Universet. Du er nødt til at tage ansvar for det! Du er meget mere powerfuld end du tror! ALT er energi og intet andet! Det er kun i vores tredimensionelle verden, at det får en fysisk form. Men hvis du kan se igennem det, og kun fokusere på energierne – så er du langt foran størstedelen af menneskeheden.

Metafysik betyder hævet over fysikken, ligesom kvantefysik arbejder vi med energier. Derfor er det vigtigt at have en form for forståelse af kvantefysik, for at kunne forstå metafysik. Metafysik arbejder med de energier, som ikke har nogen fysisk form. Selvom vi ikke kan det med vores fysiske øjne, så betyder det ikke, at der ikke er noget. Det er bare et andet domæne.

Manifesterer som en Lightworker.

Så, hvordan manifesterer en ægte Lightworker? Husk på, at Lightworkers er alle som vælger at være en. Lightworkers er dem, som har hørt kaldet om at bringe Lys og Kærlighed til Jorden. Alle er kaldet, men det er kun få som lytter.

For at manifestere som en Lightworker, så er du nødt til at komme fra Kærlighed i stedet for frygt og smålighed. Du er nødt til at komme ud af dit eget ego, og fokusere på at være en kanal for Lys og Kærlighed. Ofte din egen lykke og helbred er ligeså meget en frygtbaseret handling, som kun at fokusere på, hvordan du kan opnå mest muligt materielle og ego-boosting ting.

En Lightworker ved, at ved at sørger for dine egen behov, hvilket inkludere din økonomi, leveforhold, dit helbred, have sunde relationer og forhold, have en meningsfuld karriere, OG have oprigtig Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed og Oplysning i dit liv. Når du har styr på disse behov, så er du i en meget bedre position til at udfører din tjeneste som Lightworker. Din styrke som et menneske på Jorden kommer fra at vide, at du ikke et menneske som har en spirituel oplevelse, men derimod et spirituelt væsen som har en menneskelig oplevelse. Det er to meget forskellige ting. Være en Lightworker handler ikke om dig, men om den service som du kan bringe til andre. Hvis du ikke får dine behov mødt, og kun giver, og giver, og giver, og aldrig modtager noget tilbage, så vil du brænde ud. Derfor er det dit ansvar at søger for, at dine behov er mødt.

En ægte Lightworker ved, i modsætning til mennesker som endnu ikke er vågnet op til deres kald, at vores hjertes inderste ønske har intet at gøre med materielle ejendomme eller status i livet. Lightworkers ved, at vores hjertes inderste ønske er at leve i oprigtig Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed og Oplysning, og have dem som vores mest dominerende emotionelle følelser, selv når vi slapper af i stilhed. Lightworkers slapper af i visheden om, at vi er hvor vi skal være, gør hvad vi skal gøre, og siger hvad vi skal sige og til dem som vi skal sige det til, og lade Universet tage det derhen, hvor Universet ønsker at tage det.

Når du lever fra i oprigtig Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed og Oplysning, og har tillid til den Guddommelige Orden og følger den vejledning som du modtager, så vil du manifester alt, hvad du overhovedet kunne ønske dig… og tro mig! Du vil blive overrasket, når du ser hvad Universet har i vente til dig – det er LANGT bedre end du på nogen måde er i stand til at forestille dig.

Så fortæl mig; Manifesterer du ved at fortælle Universet, hvad du gerne vil have at den giver dig, eller spørger du Universet hvordan du kan være til tjeneste? Del dit svar på min Facebook side, Instagram @SabrinaJensenDK eller Twitter @SabrinaJensenDK

You may also like...