Manifestation og Loven om Tiltrækning Hemmeligheder kun ÆGTE Lysarbejdere Kender.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Manifestation og Loven om Tiltrækning (The Secret) er blevet en af de mest populære emner indenfor spiritualitet, new age, holistik, healing, og personlig udvikling i løbet af det sidste årti, Med internettet, Amazon, og ideen om ‘hvis jeg læser bøger om et emne, så bliver jeg en ekspert’ har medført en masse mangelfuldt information og materiale. Jeg er overhovedet ikke overrasket, når jeg læser frustrerende posts i Facebook Grupper eller på Quora fra folk, som bare ikke kan få Manifestation til at fungere for dem. Jeg har enormt sympati for dem, og jeg er ked af at de er blevet introduceret til kraften af Manifestation og Loven om Tiltrækning uden de rigtige informationer og materiale som de fortjener og har brug for, så de kan have en succesfuld oplevelse.

I jagten på materiel vinding og ‘få hvad du vil have’ er der en tendens til at glemme det faktum, at Manifestation er videnskab. For at forstå Manifestation, så må du først forstå kvantefysik, metafysik, psykologi, og spiritualitet… og ja! Den spirituelle verden kan videnskabelig bevises! Lige som alt andet videnskab, Manifestation kan ikke læres ved at læse en bog eller tage et online kursus, for slet ikke tale om en YouTube video. Du kan få viden, men viden er kun værdifuldt hvis du sætter en handling bag og øver dig i dit håndværk…

Jeg har lavet en mini serie med 8 Hemmeligheder om Manifestation og Loven om Tiltrækning. Du vil finde de første tre hemmeligheder i denne artikel. I morgen, Onsdag den 12. Juni, 2019 vil jeg sende en email til High Vibe Lysarbejder Tribet med Hemmelighederne 4-6, og i næste uge vil jeg sende de sidste to hemmeligheder til Tribet. Hvis du ikke er tilmeldt Tribet endnu, så kan du gøre det lige her. Det er gratis!

#1 Bliv Ikke Forført af Den ‘Gyldne Ting’!

Hvis du kun skulle tage én ting med fra denne artikel, så skal det være dette! Bliv ikke forført af den ‘Gyldne Ting’!

‘Gyldne Ting’ er:

Det er stort set alt, du tror vil gøre dit liv bedre, når du endelig har det.

Jeg har undervist i Manifestation og Loven om Tiltrækning siden jeg var 18, så jeg har mødt mange mennesker, som siger, at deres lykke afhænger af noget udenfor dem selv – ikke direkte, men mellem linjerne.

Hvis du kunne have alt i verden, hvad ville du så have?

De fleste mennesker ville svare:

  • Penge
  • Succes
  • Romantisk Partner
  • Brad Pitt
  • Bedre Venskaber
  • Bedre Helbred
  • Realisere Dit Livsformål
  • mv.

Igen, disse ting er ‘Gyldne Ting’ eftersom det som du virkelig, virkelig gerne vil have er VÆRE LYKKELIG. Det er alt! Og hvis du tror, at ‘Gyldende Ting’ er nøglen til din lykke, og du kun kan være lykkelig hvis du har de ‘Gyldne Ting’, vil du aldrig blive lykkelig. I stedet, vil livet blive til en lang kamp med frustrationer, smerter, frygt, og fiaskoer.

#2 Du Får Ikke Det Du Vil Have – Du Får Mere af Hvad Du Allerede Er.

En af de største misforståelser om Manifestation og Loven om Tiltrækning er overbevisningen om, at Universet bare giver dig, hvad du ønsker. Det er en meget kraftfuld salgs’- og marketing taktik at få dig til at tro, at hvis du følger nogens råd, så vil du lærer hemmeligheden til at have alt du kan drømme om, og mere til. Hvor meget tror du folk er villig til at betale for en magisk tryllestav, der rent faktisk virker? Mennesker er på en konstant jagt for den hurtigste, letteste og mest ubesværet måde til at få, hvad de vil have. – og som vi har snakket om før; vi ønsker ting som vi tror vil gøre os lykkelige når vi har dem.

Du kan få præcis det du ønsker, men det skal gøres den anden vej rundt.

Manifestation er resultatet af en videnskabelig ligning: M=DAS+EF=DT+DE

Denne ligning viser, at dine mest dominerende tanker og mest dominerende emotionelle følelser skaber den energifrekvens, som du vibrere fra og derfra vælger dine mest dominerende action steps. Resultatet af din energifrekvens og dominerende action steps skaber udfaldet som manifestere sig i. Hemmeligheden er; det virker altid. Det er ikke sådan, at du ikke kan få manifestation til at virke for dig, eftersom det er fuldstændig umuligt at det ikke virker. Sagen er, at du allerede manifestere det liv du har, men du har ikke lyst til at tage ansvar for de ting, som du ikke er vilde med.

Som en overlever af børnevold; jeg ved at dårlige ting nogle gange sker og vi er ofte, men vi er stadig ansvarlige for vores eget liv. Vi kan ikke ændre hvad der er sket til os eller  hvad andre vælger at gøre, MEN, vi har 100% ansvar for hvor meget vi lader det påvirke vores liv fremadrettet. Vi kan altid vælge at ændre historien fra at være et offer til at være en overlever. Vi har altid valget om at bede om hjælp, gå vores vej, og gøre det nødvendige arbejde for at vi kan heale. Men det starter med din helhjertet beslutning om at komme videre og heal.

Du må lave en beslutning om at leve i Kærlighedens Lys. Du må vælge at være lykkelig. Gør lykkelig til din energifrekvens ved at tilrette dine mest dominerende tanker og mest dominerende emotionelle følelser med lykke, og tage dedikeret action steps hver dag.

#3 Brug Ikke Loven om Tiltrækning For Egen Vinding.

Det overrasker mig tit hvor ofte folk glemmer den første regel alle lærer når de bliver introduceret til spirituel undervisning ‘Udfør Ikke Sort Magi!’

Sort Magi er ikke kun at arbejde med onde ånder eller for onde formål. Sort Magi er når du bruger Universets energier for din egen vinding, ofte fra dit eget ego, hovmod, frygt, smerte, og selviskhed.

Det er derfor, du er nødt til at blive ved med at spørger dig selv HVORFOR du ønsker dine ‘Gyldne Ting.’

Jeg har set det gå grufuld galt for personer, som jeg holder af. Jeg kender personer, som lider smertefuldt i dag fordi de påkaldte Universet for selviske og ego baseret formål for 25 år siden. De lever i helved, og de holder dem selv fanget i helved fordi de simpelthen ikke kan se, at de har gjort noget forkert. Det er som en hovedløs høne som bliver ved med at løbe ind i muren, bortset fra at hønen vil dø efter et par minutter, men mennesker kan gå igennem en livstid på denne måde… og hvis de ikke løser problemet i dette liv, så vil lektionen blive karmisk og følge dem til evighed indtil de har brudt deres selvpåført ‘forbandelse.’

Loven om Tiltrækning kan kun give dig mere af det, som vibrere på samme energifrekvens som dig selv, så det er meget bedre at fokusere din intention på at være i Lyset, og på hvordan du kan udfører dit Lys Arbejde. Universet vil belønne dig umådeligt når du gør dit Lys Arbejde.

Bliv en Del af High Vibe Lysarbejder Tribet

Hvis du ønsker de sidste 5 Manifestation og Loven om Tiltrækning Hemmeligheder Kun ÆGTE Lysarbejdere Kender, så sørg for at være en del af High Vibe Lysarbejder Tribet.

Jeg deler hemmelighederne #4-6 i den email jeg sender ud i morgen, onsdag 12. Juni 2019 kl. 18:00 Dansk tid // 12:00 EST (New York) // 09:00 PST (Los Angeles)

Hemmelighederne #7-8 vil være i den email jeg sender ud onsdag 19. Juni, 2019 kl. 18:00 Dansk tid // 12:00 EST (New York) // 09:00 PST (Los Angeles)

Du kan tilmelde dig GRATIS lige under denne artikel.

HVIS du læser denne artikel efter emails’ne er sendt ud; KLIK HER for at få den Udvidet Guide.

You may also like...