Manifestation og Loven om Tiltrækning Koncepter Kun Succesfulde Manifestorer Forstår.

Reading Time: 3 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Manifestation og Loven om Tiltrækning Koncepter Kun Succesfulde Manifestorer Forstår.

Der er masser af misforståelser omkring Manifestation og Loven om Tiltrækning, The Secret, udgivet på nettet. Det er min intention med denne artikel, at hjælpe dig med at undgå de største fejltagelser de fleste laver. 

#1 Manifestation Handler IKKE Kun om Loven om Tiltrækning. 

Der er en opfattelse ude i verden, at Manifestation og Loven om Tiltrækning er den samme ting. Det er det IKKE! Manifestation er den fysiske resultat, der sker, når dine Mest Dominerende Tanker, Mest Dominerende Emotionelle Følelser og Mest Dominerende Action Steps kommer ind på række. 

Dine Mest Dominerende Tanker og Mest Dominerende Emotionelle Følelser skaber din Energifrekvens, som du sender ud i Universet. Du tiltrækker, igennem Loven om Tiltrækning, mere ind i dit liv, som vibrerer på den præcis samme Energifrekvens som dig. 

Det er ikke noget spirituelt woo-woo. Det er helt enkel og simpel videnskab. For at Manifestationen kan ske, så er du NØDT til at handle på det, som du tiltrækker ind i dit liv. Hvis du ignorere de vil manifestationen forsvinde. 

#2 Din Prioritet Bør Være Oprigtig Lykke. 

Eftersom at du manifesterer fra din Energifrekvens, og ikke fra dine drømme og ønsker; så bør du virkelig kigge på, hvordan du føler. Snakken om, hvad der kommer først; tanken eller den emotionelle følelse; er næsten den samme som hønen og ægget. Det betyder ikke rigtig noget, fordi Lykke er et valg du træffer! Når du beslutter dig for at være Lykkelig, og du er villig til at gøre, hvad der skal til for at være oprigtig lykkelig, så vil du begynde at se miraklerne ske. Virkelige mirakler ikke dem du ser i Disney film; MIRAKLER ER EN LØFT I OPFATTELSE. 

Virkelige mirakler ikke dem du ser i Disney film; MIRAKLER ER EN LØFT I OPFATTELSE. Click To Tweet

Når du gør Lykke til din prioritet, så vil Universet begynde at sende ting, personer, events, oplevelser, mv. ind i dit liv, som vil bidrage til din Lykke. Det vil muligvis tage en anden form end du havde forstillet dig. Men hvis du følger din mavefornemmelse og stoler på Universet, så vil det bringe dit tættere på dit Ønsket Udfald. Husk; Livet er en rejse, ikke end destination. 

#3 Giv Fuldstændig Slip På Udfaldet. 

En af de største udfordringer, og alligevel den største nøgle til enhver manifestation, er at give fuldstændig slip på udfaldet. Det er et spørgsmål om mindset, eftersom at de fleste mennesker vil gerne kende hvert skridt på vejen til et succesfuldt udfald. Vi elsker planlægning. Vi elsker at have et visuelt overblik over, hvordan vi skal komme fra A til B. MEN! Universet er SÅ STORT, at det er fuldstændigt umuligt for nogen, at kunne være i stand til at kende alle vendinger og drejninger. Den menneskelige hjerne har ikke kapaciteten. Ikke engang den mest intelligente og begavet person i verdenshistorien vil nogensinde være i stand til at forstå, hvordan Universet fungere. 

I stedet for at tage en tur til crazy-town; irriterer folk undervejs ved at være kontrollerende og manipulerende; og sabotere din egen manifestation ved at ryge for meget ind i dit ego; så er det meget bedre at give slip. Har du nogensinde oplevet, at det øjeblik du holder op med at lede efter noget, som er blevet væk, så dukker det pludseligt op lige for næsen af dig? Det er fordi, at det ikke længere var på din radar og Universet endelig havde plads til at hjælpe dig med at finde det. Jeg oplever, at hvis jeg ikke bekymre mig om min økonomi, fordi jeg ved at alting er i perfekt orden og i systemer, pengene strømmer let og ubesværet ind i mit liv. Men det sekund, jeg begynder at bekymre mig eller bliver frustreret over pengesager, så bliver pengestrømmen blokeret indtil jeg slår fred med penge igen. 

Manifestation kan ske hurtigt, nemt, og ubesværet, hvis du kender de Guddommelige Hemmeligheder til Succesfuld Manifestation. 

Hvis du kan lide denne artikel og ønsker endnu 4 koncepter, så udfyld formularen herunder med dit navn og e-mail adresse, og så vil jeg sende dig en printvenlig Content Upgrade med alle 7 Manifestation og Loven om Tiltrækning Koncepter Kun Succesfulde Manifestorer Forstår. 

You may also like...