Manifestation: Sådan Løfter du Frygt til Kærlighed.

Reading Time: 3 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Manifestation: How to Shift Fear to Love.

Den helt essentielle del af at leve et High Vibe liv er evnen til at ændre frygt til kærlighed, når egoet tager over og livet udfordre dig. Alle mennesker, i alle retninger af tid, som nogensinde har levet, har oplevet det. Alle kæmper deres egne kampe, uanset hvor lykkeligt og glad deres liv ellers ser ud – så døm aldrig!

Jeg er klar over, at der er nogle mennesker som erklærer, at de har overvundet deres ego og derfor ikke længere har et ego. Den udtagelse i sig selv er et tydeligt bevis på, at deres ego eksisterer i bedste velgående.

Målet er ikke at overvinde vores ego, for der er en grund til at vi har det. Målet er at ændre den frygtbaseret energi til kærlighed. Kærligheden er den frekvens du skal være på, hvis du ønsker at tiltrække og manifestere et godt, high vibe og dejligt liv (med alt, hvad det indebære).

I Am Responsible For The World I See. Today I Choose To Release All Fear And See Love Instead.

I Am Responsible For The World I See. Today I Choose To Release All Fear And See Love Instead. #thesecret #lawofattraction Click To Tweet

#1 Daglig Indsats

Det er en daglig praksis at ændre frygt til kærlighed. Vi lever i en verden, hvor energierne af frygt og egoet har været de mest dominerende igennem mange århundreder. Som en Lightworker og Earth Angel, så er det naturligt at du føler dig kaldet til at hjælpe med at løfte den globale energi fra frygt til kærlighed. Men før du kan gøre det, så er det nødvendigt at du først lærer at omdanne energierne i dit eget liv.

Du er kilden til din egen kraft; hvis du ikke er i kontakt med Kærlighedens Kraft i dit eget liv, så vil det være meget svære at bidrage til at gøre verden til et bedre sted.

Du er nødt til at starte med dig selv. Når du arbejder med dig selv; bestræber dig hverdag på at ændre din egen frygt til kærlighed, så vil du se, hvordan hele din verden begynder at stråle i Kærlighedens Lys.

#2 Fokusere på hvad du ønsker.

Universet taler ikke dansk, det taler energi! Den energi som du projicerer er, hvad du kommunikerer til Universet. Når du lever i frygt, så projicerer du automatisk energien af frygt. Universet kan ikke gøre andet end at reflektere det tilbage, som du sender ud. Tænk på Universet som et gigantisk spejl. Så, når du lever i frygt, så vil du automatisk tiltrække og manifesterer mennesker, omstændigheder, ting, mv. som vil lede til endnu mere frygt.

Hvis du føler dig utilpas ved at tjekke din bankkonto, så vil du blive ved med at tiltrække omstændigheder, der vil holde dig i ubehaget ved at tjekke din bankkonto. Men hvis du, på den anden side, tjekker din bankkonto i kærlighed, velvidende at penge strømmer til dig præcis lige så let og ubesværet som du tillader det, så vil du tiltrække omstændigheder, som vil holde dig i følelsen af kærlighed og support. Du får altid mere af det, som du sender ud.

Hvis du ønsker min hjælp til at omdanne din frygt til kærlighed, så du kan leve et High Vibe liv, så sørg for at tilmelde dig min mailingliste, så vi kan holde kontakten. Mine emails er dog på engelsk. Når du er på min mailingliste vil du også modtage eksklusive tilbud på mine online kurser, programmer, bøger, events, mv. som både bliver lanceret på dansk og engelsk.

Whatever Appears To Disturb My Peace In An Opportunity To Choose Love Instead.

Whatever Appears To Disturb My Peace In An Opportunity To Choose Love Instead. #thesecret #lawofattraction #acim Click To Tweet

You may also like...