Økonomisk Frihed og Spiritualitet.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Økonomisk Frihed og Spiritualitet – det er et emne, som på en eller anden måde er blevet meget tæt på mit hjerte. Ikke at jeg på nogen måde er materialistisk, men jeg er imod når folk tilbyder spirituelle tjenester udelukkende for pengenes skyld.

Da jeg startede i denne i business niche i 2008, så blev folk virkelig defensiv, når de blev bedt om at betale for de spirituelle servicer, som de bad om… sådan var det i hvert fald i Danmark på det tidspunkt. Jeg ved, at lande som USA og Storbritannien er meget mere åben for, at betale for spirituelle ydelser. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet skældt ud på Facebook eller i min indbakke af fremmede, som ønskede min hjælp, men ikke ville betale for det, fordi “penge er uspirituelle” og “du har fået dine gaver gratis af Gud, så derfor skal du give dem gratis til folk, som har brug for dine gaver.” B-f**king-S! Det kan virkelig pisse mig af! Folk der kender mig, ved at der skal rigtig meget til, før at jeg bliver vred. Faktisk, er jeg som regel den sidste, der bliver vred i stort set alting, fordi jeg altid ser Kærlighedens Lys i alle, og er naturligt meget tilgivende. Så, hvis jeg bliver vred, så er der en rigtig god grund!

Det er så respektløst og så selvisk, at sige den slags. Du går jo hellere ikke til frisøren, og forventer at blive klippet gratis, vel? Hvad hvis der er en, som er blevet beriget med en fantastisk sangstemme, som f.eks. Whitney Houston, tror du at hun vil optræde gratis bare fordi at alle sagde hun skulle eftersom Gud har givet hende den stemme?

Hemmeligheden bag Penge.

Jeg begyndte at studere den metafysiske side af penge mens jeg gik på handelsgymnasiet. Jeg har altid været fascineret af ressourcen og hvor meget penge påvirker vores liv.

Først og fremmest, Penge er intet andet end energi. Penge er den fysiske manifestation af den udveksling af energi, som sker, når to mennesker udveksler noget af værdi. Menneskerne skabte penge i Oldtiden, for at gøre det lettere at udveksle varer og servicer. Det er der absolut intet forkert i. Det er kun et redskab.

For det andet, prisen af noget er baseret på værdien af varen eller servicen. Jo højere værdi -> jo højere pris. Hvis du ikke er villig til at betale prisen, så værdsætter du underbevidst ikke varen eller servicen så meget, som udbyderen gør – så hvorfor skulle du så have det?

For det tredje, jo højere pris vi har betalt for noget, jo større sandsynlighed er der for at vi bruger det. Vores niveau af taknemmelighed vokser også i takt med jo højere pris vi betaler. Igen, jo højere pris, jo højere værdi! Det er sådan vores sind fungerer.

For det fjerde, når det kommer til servicer, af enhver slags, inklusiv spirituelle tjenester, så er værdien baseret på tid, energi, arbejde, uddannelse, erfaring og udbyderens selvværd. Så når du ikke vil betale en healer, clairvoyant, tarot læser, mv. for deres service, så fortæller du dem (mellem linjerne) at du ikke værdsætter deres tid, energi, uddannelse, erfaring, deres arbejde og dem, men du vil stadig gerne have dem til at hjælpe dig. Er det ikke selvisk og respektløst?

#1 Blokering for Økonomisk Frihed.

Hvis du tror penge og økonomi kun handler om investeringer og kolde kontanter, så tager du helt fejl. Det er kun toppen af isbjerget.

Universet er fuldstændig ligeglad med, hvor dygtig du er til dit arbejde, hvor mange timer du lægger i det, din uddannelse, erfaringer, mv. Hvis dit mindset vedrørende penge og økonomi er lavt vibrerende, så vil din økonomiske situation uden tvivl være træls.

Lad os tage Trump som et eksempel. Jeg tog ham egentlig ud af min undervisning som case, da han startede sin præsident kampagne, for jeg ikke ønskede at sende energi i hans retning. Jeg kan simpelthen ikke lide den mand. Men, han er et fantastisk eksempel på, hvordan man manifestere hurtigt, kraftfuldt, og gøre det, som andre tror er umuligt. Han har være milliardær, gået konkurs, blevet milliardær igen, gået konkurs igen, osv.… og pludselig blev han præsident mod alle forventninger. Hvorfor tror du?

Ja der er konspirationsteorier omkring manipulation og fifleri, og vi kan også diskutere hans psykiske tilstand, MEN han tror på ham selv. Han lytter ikke, når andre går imod ham eller fortæller ham at noget er umuligt. Han vil finde en eller anden måde, at få det han vil have.

Det hele handler om mindset, selvværd, selvsikkerhed, og turde tage nogle risikoer.

Økonomisk Frihed er Ikke Hvor Meget Du Tjener.

Det betyder i virkeligheden ikke noget, hvor meget der står på din bankkonto. Det, som betyder noget, er din evne til helt oprigtigt at føle Frihed i din nuværende økonomiske tilstand. Du vil ikke blive lykkeligere, hvis du tjente flere penge. Blive millionær vil ikke give dig den Frihed, du inderst inde søger. Det vil måske gøre nogle ting lettere, med det vil ikke helbrede dine problemer.

Kig f.eks. på alle lottomillionærene, indenfor et par år er alle pengene væk igen, og lottomillionærene er pludselig i langt større gæld, end de var før det vandt. Det skyldes, at deres mindset ikke stemmer overens med at have millioner af kroner. De lider stadig under mangelmentalitet. Så når de endelig får alle de penge, så bruger de dem, så hurtigt som muligt, fordi deres underbevidsthed ikke er tryg ved at være velhavende.

Når jeg underviser i penge manifestationer, så vil jeg aldrig lærer dig at vinde i lotto eller lave “hurtige penge.” Jeg har set, hvor galt det kan gå, og jeg vil ikke gøre dig nogen bjørnetjeneste. Jeg lærer dig derimod at brygge vedvarende indkomstkilder, som forøger din kapital i et fredeligt tempo, samt have et sundt mindset vedrørende penge, så du ikke sabotere din egen velstand.

Det betyder virkelig ikke noget, hvor meget du tjener. Det som betyder noget, er hvordan du behandler penge, og din evne til at skabe Frihed og Fred i din nuværende økonomiske situation. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt din pengestrøm vil forøges, når du slår fred med dine penge, og begynder, at behandle dem med respekt.

I morgen, 30. jan – sender jeg en brugervenlig økonomisk planlægger til mit High Vibe Lysarbejder Tribe. Hvis du ikke er på listen, så kan du tilmelde dig lige under denne artikel.

You may also like...