Ønsker Du at Have Frihed til at Gøre Hvad Du Har Lyst Til?

Reading Time: 3 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Det lyder nærmest for godt til at være sandt, ikke? Alligevel er frihed det ultimative mål for mange mennesker. Men hvad er frihed egentligt? Hvad betragter du som frihed? – og hvorfor kan du ikke have det lige nu?

Frihed er for mig:

Leve et liv, som jeg ikke behøver ferie fra.

Kan gøre, være, og opleve hvad jeg vil, når jeg vil.

Sætte mit eget program hver dag.

Have folk i mit liv, som oprigtig inspirere mig til at være den bedste version af mig selv.

Være selektiv med hvem og hvad jeg bruger min tid og energi på.

Økonomisk frihed

Sted uafhængighed.

Gøre de ting jeg virkelig elsker og er passioneret omkring, hver dag.

Gøre en forskel, og samtidig kunne leve af det.

Respektere mig selv, min tid, og mine kompetencer.

Realisere mit fulde potentiale hver dag.

Leve i Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning hele tiden.

Rejse rundt i verden med fantastiske mennesker.

Være mig selv uden at gemme mig.

Løfte alle negative eller lavt vibrerende situationer ind i Kærlighed & Lys, så hurtigt som muligt.

Give slip på alt og alle, der bringer mig ned eller suger min energi.

Ser alting som en mulighed for at lærer, vokse, opnå ny visdom, og får nye erfaringer som jeg kan dele.

Auto-planlægning funktionen på mine websider, email lister, og sociale medier. Det er en sand tidsbespare.

Ikke bekymre mig om, hvad alle andre tænker.

“Vågne op” efter at have overvundet nogle af de mest vanskelige indre blokeringer.

… og listen bliver ved og ved…

8-16 arbejde Giver Mig en Allergisk Reaktion… tæt på…

Jeg tror 100% på, at realisere dit fulde potentiale og bygge et liv, som giver dig frihed til at leve det liv, du elsker. Men 8-16 arbejde giver mig nærmest en allergisk reaktion. Der har altid være så mange talenter og kompetencer, der aldrig er blevet indfriet til det ypperste, fordi folk har begrænset dem til deres 8-16 arbejde i århundreder.

For at være ærlig…

Det er et kæmpe spild af fantastiske talenter og kompetencer! – og det fodrer “lavt selvværd” monster inde i os.

Det gør mig trist at se, hvor mange mennesker, som ikke realisere deres fulde potentiale. Hvor mange folk, som hver dag slår sig til rette med et liv, som lige præcis betaler deres regninger, og lader deres drømme, talenter, og storhed… bare være en drøm. Det vil helt sikkert ikke gøre verden til et bedre sted! Hvordan vil det kunne det, når folk ikke føler sig lykkelige, og er utilfreds med deres liv?

Selvfølgelig er et 8-16 job den sikreste måde, at kunne betale dine regninger og husleje. Men gør det dig lykkelig? Føler du, at du realisere dit fulde potentiale?

Der er kun en person Universet, som kan giver dig den frihed og lykke du søger. Dig! Ingen andre kan gøre det for dig. Ikke engang Universet eller Gud. Det kan de ikke, for ingen kan interager med din frie vilje.

Hvis du ønsker frihed til at gøre, hvad du har lyst til, så er det op til dig, at sørger for at skabe et liv, som støtter den vision.

Men hvor skal du starte?

Jeg forstår fuldt ud, at det er svært at finde ud af, hvor du skal starte, og hvor du skal finde redskaberne, ressourcerne, metoderne, og den professionelle coaching, som du har brug for, hvis du vil have et succesfuldt resultat.

Det er uden tvivl en jungle!

Så slog det mig…

Hvorfor ikke lavet et Online Kursus for Lysarbejdere, der gerne vil leve et High Vibe Liv i Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning?

Men jeg har også modtaget en masse emails fra Lysarbejdere, som gerne vil lærer at være High Vibe Lysarbejdere, og virkelig booste deres superpowers.

Så, jeg har brug for din hjælp til at beslutte, hvilket Online Kursus du mener, vil give dig mest frihed i dit liv, High Vibe Life online kursus eller High Vibe Lightworker online kursus?

Du kan stemme herunder. Afstemningen lukker Søndag, 3. marts.

[forminator_poll id=”4614″]

Frihed er ikke en drøm. Det er et mål for dagen. Click To Tweet

Her er 3 trin til at få mere frihed i dag.

1 Vid hvad du vil have.

2 Kend dit værd.

3 Respekt din tid, talenter, kompetencer, og allervigtigst – DIG!

Hvis noget ikke støtter de 3 ting, så er du fri til at sige “Nej!”

You may also like...