Økonomisk Frihed: 3 Hemmeligheder til Økonomisk Frihed, som Kun Ægte Lightworkers Kender.

Reading Time: 4 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

 

Visualisering og positiv tanker er en god begyndelse til at tiltrække mere velstand og økonomisk frihed ind i dit liv. Men det er langt fra den gyldne nøgle der åbner sluserne for vedvarende velstand.

Når jeg vælger emner til artikler, så er det meget intuitivt og inspireret de situationer og spørgsmål jeg møder til hverdag. Lige nu er der to emner, som er super topaktuelle på verdensplan; Økonomisk Frihed og Angst. Jeg har været meget i tvivl om, hvilket emne jeg skulle skrive om i dag, og derfor valgte jeg at slå det sammen.

Angst er frygteligt, og alle som har oplevet angst, ved hvor opslidende og ødelæggende det kan være. I min angstbehandling er jeg i den grad blevet bevidst omkring, hvor meget angsten fylder. Den kan virkelig snige sig ind, og få indflydelse på områder, som slet ikke har noget at gøre med den egentlige angst. Det gælder også vores økonomi.

#1 Penge er INTET…

… kun Energi.

Jeg har nævnt det før, og jeg kommer helt sikkert til at nævne det igen. Penge er intet andet end energi. Det er hverken godt eller skidt – det er bare neutralt! Det er vores egne overbevisninger, som fastsætter hvad vi synes om penge. Det bedste du kan gøre, er at få et helt neutralt forhold til penge, hvor du samtidig respektere den energi som penge symbolisere.

Rent kvantefysik, er penge en udvekslingsenergi som bruges til at balancere energien mellem giver og modtager, så begge parter altid har den samme værdi af energi til rådighed. Det er derfor, at det er meget svært at få penge ved at glo ud i luften. Du er nødt til at bidrage med noget, som har en værdi der er tilsvarende til det beløb du ønsker at modtage. Samtidig skal du også være villig til at modtage pengene, og respektere dig selv og din indsats nok til, ikke at bruge alle pengene på en gang. Det handler hele tiden om at finde og opretholde en sund balance.

The More I Value Myself The Better My Relationship With Money Becomes. #thesecret #lawofattraction #theuniversehasyourback #spiritjunkie Click To Tweet

#2 Mangelmentalitet vil fuldstændig ødelægge dine chancer for at få succes med Økonomisk Frihed.

Mangelmentalitet og offermentalitet er de to absolut mest skadelige frekvenser du kan vibrere på. Hvis du er overbevist om, at der aldrig er nok, så vil du i enhver sammenhæng udsende et signal om mangel. Når du udsender et signal om mangel, så vil Universet reflektere det tilbage til dig, og du vil opleve flere situationer, hvor du ikke har nok. Hvis du føler at du er offer i en situation, så vil Universet reflektere det tilbage til dig, og du vil opleve flere situationer, hvor du vil føle dig som et offer for omstændighederne.

Vi har alle sammen været hårde ting igennem, og jeg kan i den grad tale med om, at blive uretfærdigt behandlet og måtte kæmpe ekstra hårdt. Livet er ikke en konkurrence om, hvem der har det sværest eller hårdest, og hvem der kommer igennem livet uden nogen udfordringer (afsløring: INGEN kommer igennem livet uden nogen udfordringer). Det er på tide, at vi kommer ud af vores eget ego, som elsker at dyrke offerrollen og mangelmentaliteten. Egoets yndlingsbeskæftigelse er at separere os fra hinanden, ved at gøre os til specielle eller særlige. Det er en frygtbaseret handling at dømme andre og dømme os selv.

Det er dit liv og det er din økonomi, og derfor har du det fulde ansvar til at sørger for, at dit liv og din økonomi imødekommer og bidrager til det liv, du gerne vil leve. Hvis der er noget, som du er utilfreds med, så er det dit ansvar alene, at sørger for ændret situationen, så du kan have det liv, du drømmer om.

En ting er 100% sikkert, du vil aldrig kunne opnå økonomisk frihed… eller frihed på andre områder af livet, hvis du fokuserer på alt det, du ikke har – og hvor synd alting er for dig.

Money Doesn’t Motivate Me, Freedom Does. #thesecret #lawofattraction #theuniversehasyourback #spiritjunkie Click To Tweet

#3 Du er nødt til at være villige til at investere.

Økonomisk Frihed handler om balance. Hvis du gerne vil etablere økonomisk frihed, så må du også være villig til at investere i dig selv og din fremtid. Det vil sige, at tage uddannelser, kurser, læse bøger, få coaching, mv. som hjælper dig til at blive økonomisk bevidst.

Økonomisk Frihed handler ikke om, at manifestere en million på 40 dage. Derimod handler det om, at skabe et stabilt og vedvarende økonomisk flow igennem indkomst kilder, der er sjove, inspirerende og motiverende. Du skal have ja-hatten på, og turde kaste dig ud i nogle chancer og projekter, som du aldrig har prøvet før. Der er aldrig garanti for ting lykkes, når du kaster dig ud i nye ting, men det er den eneste måde at ændre din nuværende situation til en bedre.

Når jeg taler om investeringer, så taler jeg ikke nødvendigvis om aktier og værdipapirer. Investeringer er også tid, energi, ressourcer, og indsats. De største og vigtigste investeringer jeg har lavet i min økonomiske frihed er 1:1 sessions med mine clairvoyante rådgivere, tage uddannelser og kurser, og sætte mig ned for at udvikle et system, som sikre mig økonomisk frihed resten af mit liv.

You may also like...