ØKONOMISK FRIHED: Sådan Tiltrækker Du Flere Penge.

Reading Time: 3 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Penge virker til at være et populært emne, når det kommer til manifestation. Penge er, sammen med sundhed, drømmejob/karriere, forhold og lykke, de mest efterspurgte ønske for manifestation.

Da jeg startede som spiritual teacher og manifestation teacher tilbage i 2009, blev jeg ofte kritiseret for at arbejde med penge manifestationer. Jeg var mødt med ”penge er ikke spirituelle” eller ”penge er onde” overbevisninger, hver gang jeg forsøgte at dele min indsigt omkring penge manifestationer. Før du kan manifestere noget som helst, så er du nødt til at give slip på begrænsede overbevisninger og ideen om at noget er dårligt eller ondt.

Penge er Energi.

Universets sandhed er, at penge er intet andet end energi. Det er en neutral kraft af energi, som er skabt til at balancere udvekslingen mellem giver og modtager. Den energi kan tage form på mange måder; som tjenester mellem venner, udveksling af ting, penge, mv.

For at tiltrække flere penge og have økonomisk frihed, så må du være på linje med flowet af udvekslingsenergi, og være villig til at betale og modtage. Ikke kun den ene af dem. Mangelmentalitet vil blokere dit flow omgående.

Hvis du ikke er villig til at betale for, hvad du gerne vil have, hvordan kan du så forvente at andre skal betale dig, eller forvente at tiltrække penge ind i dit liv? Universet arbejder ofte igennem mennesker, så du må være villig til at samarbejde, for at modtage dit ønsket resultat. På den anden side, hvis du ikke er villig til at modtage, når nogen tilbyder at betale dig, hjælpe dig, eller at acceptere en bonus fra din chef, så sender du et signal til Universet, at du ikke er i stand til at modtage. Lige som alle andre, som bliver ved med at tilbyde at hjælpe dig, vil Universet på et tidspunkt, ”Hun ønsker ikke at modtage vores hjælp alligevel, så lad os hjælpe nogle andre i stedet for.”

I’m Not Obsessed With Money, I’m Obsessed With Freedom. #thesecret #lawofattraction #spiritjunkie Click To Tweet

Penge er ikke målet.

Du bør spørger dig selv, HVORFOR ønsker du pengene? HVORFOR ønsker du at købe de ting med pengene? HVORFOR vil du rejse for pengene?

Det vil altid falde tilbage på, hvordan du ønsker at føle. Følelserne bag det…

Frihed…

Lykke…

Glæde…

Fred…

Kærlighed…

Når du fokusere på, hvordan du ønsker at føle, og lever i tilstedeværelsen af disse følelser i dette øjeblik, så vil du helt naturligt begynde at tiltrække, hvad end der vil holde dig i disse følelser, inklusiv penge. Der er ikke noget mere utiltrækkende end desperation, så opnå fred med din økonomi, og lev i glæde.

It’s not about the amount of money, but how you handle your money! #thesecret #lawofattraction #spiritjunkie Click To Tweet

Start hvor du er.

Hvis du ønsker økonomisk frihed, så må du begynde med at skabe økonomisk frihed præcis, hvor du er lige nu. Det betyder intet om du er i gæld, på overførselsindkomst, eller du tjener 60,000 kr./md. Du kan start præcis, hvor du er lige nu. Det starter med at blive økonomisk bevidst!

Lav et budget, så du ved hvad du har hver måned, og derefter track alt der kommer ind og går ud af din bankkonto. På den måde kan du frasortere alle de udgifter du ikke behøver mere, eller abonnementer du ikke bruger mere.

Uanset hvor meget du tjener om måneden, så vil det også være en god idé at sætte min. 25% ind på din opsparingskonto.

Vigtigst af alt; hvis du har gæld, så sørg for at betale den ud. Jo længere tid du tager om at få den betalt, eller ignorere den, jo dyrere bliver det, og du kan ende med en inkassosag. Det er alt andet end frihed, fred og glæde. Kontakt din bank, eller dem du skylder penge og lav en månedlig afbetalingsplan.

Først når du har styr på din nuværende økonomi, og føler frihed og fred når du kigger på din bank konto, først der, kan du begynde at tiltrække endnu mere økonomisk frihed og økonomisk flow ind i dit liv.

You may also like...