High Vibe Life: Sådan har du et High Vibe Liv, når Livet Udfordre Dig.

Reading Time: 5 minutes

OPDATERING:

Denne artikel var udgivet på min gamle webside SabrinaJensen.dk. Alle gamle artikler er fra i dag, den 24. September 2022 flyttet til Boglund.com, og SabrinaJensen.dk-websiden vil lukke meget snart!

Sidste uge var rigtig hård for mange sensitive sjæle. Der var fuldmåne i Vædderens tegn. Som det første tegn i stjernetegnene, så handler Vædderen om initiativ, og bevæge sig fremad uden at kigge sig tilbage. Fuldmånen beder os om at stoppe op og reflektere, hvilket er meget det modsatte af Vædderens natur. Så når fuldmånen sker i Vædderen så kan vi reagere på situationer i en meget emotionel (tæt på en tur til crazy-town) måde uden at have alle faktaene. Det er nemt at sige eller gøre noget vi fortryder, når vi er i følelsernes vold, som kan medføre ubalance i vores liv. Mange Lightworkers har oplevet ”the Dark Nights of the Soul” eller mini depressioner i sidste uge på grund af dette.

Det fik mig til at tænke på, hvordan kan vi vedligeholde et High Vibe Liv, når de ydre omstændigheder begynder at f**ke med vores emotionelle system? Det er jo vores emotionelle system, som i sidste instans fastlægger vores energifrekvens, og derved hvad vi manifesterer ind i vores liv.

Faktum er, at vi ikke kan kontrollere de ydre omstændigheder. Vi kan ikke kontrollere månens cyklus. Vi kan ikke kontrollere planternes cyklus rundt blandt de forskellige stjernetegn. Vi kan ikke kontrollere hvad andre gør og siger, eller hvilke situationer der pludselig opstår. Alt vi kan kontrollere, er hvordan vi vælger at reagere på det, og hvor hurtigt vi rejser os efter at have været nede at ligge.

Hemmelighed #1. I stedet for at kontrollere, TILGIV

Vi er nødt til at acceptere, at ting bare sker og vi kan ikke være i kontrol over alting. Alligevel så har vi 100% ansvarlighed overfor vores eget liv! Så selvom at nogen siger eller gør noget som frustrerer dig, så er det dit fulde ansvar at håndtere situationen på en måde, så du stadig er i en tilstand af High Vibe energi.

Det første skridt er at øve dig på at tilgive og ikke tage det personligt! Folk er kun i stand til at handle ud fra deres egen opfattelsesevne. Vi er alle hinandens spejle, så når nogen behandler dig dårligt, så vid at det aldrig handler om dig, men derimod om det som du reflekterer tilbage til personen.

Når det kommer til Universelle påvirkninger, som månefaser, Saturn-return, Merkur Retrograde, Universelle års numre, Universelle månedsnumre, energier i lokalet, mv. så er du stadig ansvarlig for, hvordan du reagerer på det – og om du tillader at det kommer til crazy-town. Her er det vigtigt, at du vender tilgivelsen mod dig selv. Tilgiv dig selv for at have det skidt. Tilgiv dig selv for at være på en emotionel rutsjebane. Tilgiv dig selv for at begrave dig i dine dyner og bare sove dig igennem det. Hvis du har brug for at trække stikket, og bare gå i seng, så giv dig selv lov til det. Søvn er en meget spirituel og helbredende praksis! Alle ønsker at du skal have det godt, og hvis du har brug for lige at trække dig et par dage for at komme igennem det emotionelle virvar, så gør det. Det er bedre at tage det up-front end at undertrykke det, og det ender med pludselig at kommer med fuld styrke.

Be Grateful For Every Difficult Moment, Failure And Challenge. They’ll Shape You More Than Any Win Or Effortless Encounter. #thesecret #manifestation #spiritjunkie #theuniversehasyourback Click To Tweet

Hemmelighed #2: Bed om Hjælp.

Denne her er vigtig, meget vigtigt! Når du holder dine emotionelle følelser for dig selv, så kan de nemt blive mere og mere betændte. Tankerne begynder at kører rundt, som en hamster i et hamsterhjul, og du er ved at blive drevet til vanvid. Det kører, og kører, og kører… og før du ved af det, så er du landet i crazy-town, hvor du begynder at sige og gøre ting, som du normalt aldrig ville gøre. Den eneste måde, hvor du kan få stoppet dette cirkus er ved at snakke med nogen om det! Det kan være en god ven, din mor, din partner, din mentor, eller måske i en privat Facebook-gruppe (Facebook kalder dem for ”Lukket Gruppe”, fordi det er kun dem som er medlem af gruppen der kan se, hvad der bliver delt derinde.) I min Facebook-video fra i søndags inviterede jeg mine følgere til at sende mig en e-mail (selv kl. 22 om aftenen), hvis de har et emotionelt break-down, fordi det er vigtigt for mig at dem der følger mit arbejde, føler at de har et sikkerhedsnet hos mig. Meget af den tumult kan afhjælpes blot ved at tale med nogen om det, og være åben for at blive hjulpet.

Jeg har altid haft svært ved at lukke nogen ind i mit emotionelle liv, eller bare bede om hjælp. Det kommer sig af, at der aldrig har været nogen til at hjælpe mig, når jeg har haft mest brug for det. Mine behov og følelser har aldrig blevet medregnet af nogen. Det har altid handlet om den anden person. Som tiden gik, så fik jeg den overbevisning, at mine behov og føler ikke betyder noget, så jeg kunne lige så godt undertrygge dem med det sammen, så jeg ikke blev såret sener hen. Jeg ønsker ikke, at der en eneste person som er i mit netværk, uanset hvor tæt eller fjernt i mit netværk, som vil sige at jeg ikke er der for dem, når de har brug for min støtte. Jeg betragter bestemt også mine følgere som et delt af mit netværk!

Hemmelighed #3: Kom Op På Hesten Igen

Noget af det mest fundamentale, når det kommer til metafysik, er evnen til at kunne omdanne negative situationer til noget positivt. Når vi oplever udfordringer i livet, som tager os i knæ, så er det vigtigt at komme tilbage på hesten så hurtigt som overhovedet muligt. Da jeg lærte at ride da jeg var 6 år, var en af de første ting min ride lærer sagde; ”Hvis du falder af, så skal du op på hesten med det samme, uanset hvor ondt det gør. Jo længere tid der går fra du falder af, til du kommer tilbage på hesten, jo større sandsynlighed er der for du udvikler angst og derved aldrig kommer tilbage på hesten.” Den lektion har jeg taget med mig i alle livets områder lige siden. Angsten og frygten begynder at gøre sit indtog, når sindet kan huske at det sidste der skete, var skidt. Men hvis du formoder at omdanne det dårlige til noget positivt, så vil du have samme effekt, som at komme tilbage på hesten og have en succesoplevelse for denne gang blev du på, og bestemte selv hvornår du steg af.

Jeg kan ikke holde ud at være i de negative følelser mere en få minutter ad gangen, fordi mine emotionelle følelser er super intense. En del af min angst er at mærke mine emotionelle følelser (positive og negative) fuldt ud, fordi de er så intense. Jeg er bange for intensiteten! Så jeg er blevet verdensmester i at omdanne energierne i hvilken som helst situation, så det bliver positivt frem for negativt. I sidste uge, hvor der var fuldmåne i Vædderen, var det en situation vedrørende relationer til andre mennesker, som jeg blev konfronteret med og skulle opnå afklaring omkring. Det var ikke sjovt at være fanget i den emotionelle rutsjebane, men jeg vidste at det var midlertidigt, og jeg vidste at der var en viden og erfaring jeg skulle tage med. Efter jeg fik klarhed over relationen, følte jeg mig mere fri end jeg havde gjort i mange år. Få dage efter skrev jeg et helt kapitel på 30 sider på knap 3 timer, og lavede en video på min Facebook side… og nu sidder jeg og skriver denne artikel for at hjælpe dig.

Lad mig hører på min Facebook-side, hvordan du lever et High Vibe liv når livet udfordrede dig.

Being Positive In A Negative Situation Is Not Naive. It’s Leadership. #thesecret #manipultation #lawofattraction #theuniversehasyourback #spiritjunkie Click To Tweet

You may also like...