Valentines Day nærmer sig - hvis du er single, så kan det være en træls påmindelse om manglen på romantik i dit liv. Men det behøver ikke at være på den måde. Prøv nogle af disse ting…
Relationships Self-Love, Mental Health & Well-Being

Valentines Special: Dates Du Kan Lave Alene.

Denne uges guide er en smule anderledes eftersom det snart er Valentines Day.

I Danmark er Valentines Day ikke ret meget mere end en kommerciel “helligdag”. Valentines Days modpart “Bøf og Blowjob Dag” er stadig noget den mandlige del af samfundet prøver at få indført i vores kultur… uden betydelig held 🤣🤣 Men jeg vil ELSKE at se, hvordan supermarkederne og butikkerne vil forsøge at lave “Bøf og Blowjob Dag” til en kommerciel “helligdag” 🤣🤣

Valentines Special: Dates Du Kan Lave Alene. Valentines Day nærmer sig - hvis du er single, så kan det være en træls påmindelse om manglen på romantik i dit liv. Men det behøver ikke at være på den måde. Prøv nogle af disse ting… date, forhold, kærlighed valentines day, relationer, romantik, single, valentines, venner

Personligt så forstår jeg ikke Valentines Day – jeg synes det er chessy og corny, og vigtigst af alt, så mener jeg at man bør fejre kærlighed hver dag – og ikke kun én dag! Det er det samme med Jul… hvorfor indsnævre det til én dag eller én måned, når vi alle vil være meget lykkeligere hvis vi fejrede kærligheden hver dag?

Siden der er så mange, som læser mine guides om at Manifestere en Bestemt Person, så tænkte jeg, at jeg vil dele nogle ideer til dates du kan lave alene. Eftersom der stadig er nogle restriktioner pga. COVID, så er ideerne jeg vil dele med dig, noget du kan lave selv hvis der kommer en fuld lockdown igen.

Det Vigtigste Forhold i Dit Liv er Det Forhold Du Har til Dig Selv.

En anden person vil aldrig være i stand til at fuldende dig, især ikke hvis du ikke har et godt forhold til dig selv. Husk; den Universelle Lov om Tiltrækning giver dig ikke det som du gerne vil have… det giver dig mere af det, som du allerede er/har. Så medmindre du har et godt forhold til dig selv, så kan det være rigtigt svært at tiltrække sand kærlighed ind i dit liv. Mest af alt, fordi du ikke føler at du virkelig fortjener sand kærlighed når den dukker op i dit liv.

Idé #1 – Spa Dag // Hjemmespa.

Hjemmespa er en af mine yndlingsting at gøre på en søndag, og derefter bruge resten af dagen i min badekåbe, ligge i sengen for at læse eller se en film, serie eller dokumentar. På de seneste har jeg været interesseret i dokumentarer om dansk historie, især de danske dronninger.

Valentines Day lander på en mandag i år, så en Hjemmespa er måske ikke muligt pga. en travl kalender. Men så kan du gøre det på søndag.

Hvis spaerne er åbne, så kan du spørger en ven om han/hun vil tage med dig, og have en spa dag sammen. Have det sjovt, få en massage og bliv forkælet.

Idé #2 – Hyggelig Middag med Dine Venner.

Der er ingen der siger, at du behøver at være alene på Valentines Day bare fordi du er single. Invitere nogle venner over, lav en lækker middag, og hyg jer.

Vi har alle så travlt og er ikke altid lige gode til at holde kontakten til vore venner. Det er derfor at holde en Valentines Middag med nogle venner vil være den perfekte mulighed for at se hinanden igen.

Idé #3 Forkæl Dig Selv med en Forlænget Weekend Getaway.

Du kan gøre dette alene eller sammen med en ven!

Den idé kan være begrænset af mulige COVID-restriktioner, men i år er mange af grænserne åbne igen, så længe du har et gyldig Coronapas, en ny negativ test, og tager din maske på.

Men du behøver ikke at rejse udlands. Alle lande har fantastiske steder og oplevelser, som er perfekte for en god weekend getaway.

Nogle mennesker nyder faktisk at tage på ferier og getaways alene. Jeg tror den første gang er den sværeste – mest på grund af frygten indeni vores hoveder, vi er bange for at blive dømt af andre, hvis vi rejser alene. Selvom at der 100% vil være nogen mennesker som vil dømme og tale, så lever den frygt inde i vores hoved. Vi kan ikke kontrollere hvad andre mennesker gør! Det er blot et faktum! Når det så er sagt, så fortæller det meget mere om de mennesker som dømmer og taler om dig, end det gør om dig. Det udstiller deres usikkerhed af dem selv, og ikke din!

Så hvis du vil tage på en getaway og du ikke har nogen til at tage med, så rejs selv! Hvem ved, måske møder du din sande kærlighed på din tur 😉

Idé #4 – Dyk Ned i en Spirituel Praksis.

Dette er én af mine yndlingsting at gøre for at udvikle et bedre forhold til mig selv.

Jeg mediterer ikke, så derfor beder jeg heller ikke andre om at meditere. Mine ord og handlinger stemmer altid overens med hinanden. Det betyder dog ikke, at du heller ikke bør meditere. Hvis det virker for dig, så gør det! Jeg synes bare meditation er utrolig kedeligt – og jeg gør ikke kedeligt!

En Spirituel Praksis for mig er at læse bøger om personlig udvikling og selvudvikling, og tage informationerne og lave det om til praktiske trin som jeg kan implementere i mit liv. Det er også at kommunikere med det Spirituelle rige og bruge mine psychic evner.

Hvis jeg har rigtig god tid, så kan jeg også finde på at lave en dybdegående psychic reading for mig selv og min aktuelle situation.

Du behøver ikke at være psychic for at lave readings for dig selv. Du kan nemt bruge tarot kort, orakel kort eller engle kort; træk tre kort for Fortid – Nutid – Fremtid, og læs beskrivelsen af kortet i den lille bog som følger med i kassen.

Nogle gange er den mest effektive Spirituelle Praktisk at sove! Sig en bøn, bed om at connecte med englene for at få noget vejledning om noget, og så fald i søvn. Når du vågner, så er der stor sandsynlighed for at du har modtaget noget vejledning, selvom du måske ikke er fuld bevidst om det. Men over de næste par dage vil vejledningen blive mere og mere klar i din bevidsthed. Nogle gange så tager det lidt tid før din bevidsthed forstår den information som er lageret i din ubevidste og underbevidste sind.

Valentines Day nærmer sig - hvis du er single, så kan det være en træls påmindelse om manglen på romantik i dit liv. Men det behøver ikke at være på den måde. Prøv nogle af disse ting…

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...