Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist - Toolkit hjælper overlevere af narcissistisk mishandling og vold med at bryde fri og få det liv de drømmer om.

Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist - Toolkit hjælper overlevere af narcissistisk mishandling og vold med at bryde fri og få det liv de drømmer om.

Dit Hemmelige Våben for at Bryde Fri fra en Narcissistisk Person.

Det Ultimative Toolkit for at Genvinde Din Magt Tilbage efter Narcissistisk Mishandling.

Hvis du er havnet her, er det sandsynligvis fordi, du har oplevet smerten ved at være fanget i et forhold med en narcissistisk person. Du har måske følt dig usynliggjort, manipuleret, og dine grænser er blevet overskredet. De konstante spil, ydmygelser og følelsen af magtesløshed kan være overvældende. Det har ført til en indre smerte, der har påvirket dit selvværd og din mentale velvære.

Denne smertefulde situation kan føles som en uendelig labyrint af tvivl og frustration. Du fortjener at leve et liv fyldt med kærlighed, styrke og personlig opfyldelse. Men nu kan du se, hvordan dette mønster fører til mere smerte og tomhed.

Jeg har lavet Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist – Toolkit. Dette er dit toolkit til at genopdage din indre kraft, helbrede din sjæl og designe det liv, du fortjener.

Toolkit’et Indeholder:

Jeg har lavet en omfattende samling af værktøjer, som vil hjælpe dig med at få dit liv tilbage efter Narcissistisk Mishandling og Vold.
E-Bog: Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling: Manifestere Dit Drømmeliv med Empowerment. Genvinde Din Power, Helbred Din Sjæl og Design et Liv Du Elsker. Værdi: 199 kr. Workbook:
Få Din Power Tilbage: Healing Workbook for Fremgang Efter Narcissistisk.
Værdi: 75 kr.
Du modtager den BÅDE som PDF og Google Sheet Dokument. Journal:
Emotionel Healing Journal
Værdi: 75 kr.

E-Bog: 

Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling: Manifestere Dit Drømmeliv med Empowerment. Genvinde Din Power, Helbred Din Sjæl og Design et Liv Du Elsker.

Værdi: 199 kr.

Workbook:

Få Din Power Tilbage: Healing Workbook for Fremgang Efter Narcissistisk.

Værdi: 75 kr.

Du modtager den BÅDE som PDF og Google Sheet Dokument.

Journal:

Emotionel Healing Journal

Værdi: 75 kr.

 

Affirmation Baggrunde:
48x Affirmation Baggrunde til din smartphone
Værdi: 50 kr. Affirmation Kort:
Affirmation Kort for Tage Din Power Tilbage efter Narcissistisk Mishandling.
Værdi: 50 kr.

Affirmation Baggrunde:

48x Affirmation Baggrunde til din smartphone

Værdi: 50 kr.

Affirmation Kort:

Affirmation Kort for Tage Din Power Tilbage efter Narcissistisk Mishandling.

Værdi: 50 kr.

Disse ressourcer guider dig gennem en proces med selvopdagelse, mindset coaching og praktiske øvelser, der styrker dit selvværd, selvtillid og evne til at sætte sunde grænser.

Ved at tage dette skridt og bruge mit toolkit vil du opleve en dyb lettelse, mere selvsikkerhed og øget lykke. Du vil kunne tiltrække sundere forhold og relationer og leve et liv, der er i harmoni med dine drømme og ønsker. Du er ikke alene på denne rejse mod helbredelse og empowerment. Jeg har udviklet dette toolkit med stor omhu og ekspertise for at hjælpe dig med at bryde fri fra narcissistisk mishandling og træde ind i en ny fase af dit liv.

Dit første skridt mod forandring er lige foran dig. Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod helbredelse og empowerment. Grib muligheden for at bryde fri fra smerten og begynde at skabe det liv, du fortjener.

Din rejse mod et bedre liv starter her og nu. Tag det første skridt mod transformation.


Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist – Toolkit

E-Bog: Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling: Manifestere Dit Drømmeliv med Empowerment. Genvinde Din Power, Helbred Din Sjæl og Design et Liv Du Elsker. Værdi: 199 kr.

Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling: Manifestere Dit Drømmeliv med Empowerment.

Værdi: 199 kr.

Denne E-bog vil gå i dybden med drivkraften bag narcissistisk mishandling, og give dig en indsigt i narcissisters taktikker. Vi vil også kigge på, hvad du skal være opmærksom på, så du ikke ender i nye relationer og forhold med narcissister. Sidst men ikke mindst, så vil vi kigge på din healingproces, og hvordan du kan manifestere det liv som DU gerne vil have… uden at have din mishandler i dit øre hele tiden.

Overblik over E-bogens Formål og Indhold:

Kapitel 1: Forstå Narcissistisk Mishandling.
Grundlæggende forståelse af narcissistisk mishandling, og gør det klart at mishandling ikke er din skyld, men et resultat af narcissistens psykiske problemer.
Kapitel 2: Identificere Narcissistisk Mishandling.
Afslører tegnene på narcissistisk mishandling og advarselssignalerne. Giver dig klarhed omkring forskellen mellem kærlighed og psykisk vold. Og giver dig vejledning til at beskytte dig selv mod narcissistisk mishandling.
Kapitel 3: Narcissisters Taktikker for Manipulation og Mishandling.
Forstå og genkend taktikker som narcissister brugere til at manipulere andre. Ved at kende disse taktikker, så kan du undgå at blive fanget i narcissistens greb, og bryde fri fra narcissistisk mishandling.
Jeg har samlet 23 taktikker, som jeg gennemgår i kapitlet
Kapitel 4: Eftervirkningerne af Narcissistisk Mishandling.
Her kigger vi på de forskellige psykologiske, emotionelle og fysiske eftervirkninger. Vi kigger også på Narcissistisk Offersyndrom og dens symptomer, og hvordan du kan tage kontrol over dit eget liv.
Kapitel 5: Healing fra Narcissistisk Mishandling.
Kapitlet fokuserer på vigtigheden af healing efter narcissistisk mishandling. Det giver strategier til at genopbygge selvagtelse, etablere sunde grænser, og opbygge et stærkt Support Netværk.
Kapitel 6: Bryd Cyklussen for Narcissistisk Mishandling.
Dette kapitel fokuserer på at bryde den skadelige cyklus af narcissistisk mishandling og skabe sunde grænser overfor toxic personer. Det beskriver nødvendigheden af at genkende og undgå narcissistisk adfærdsmønster, samt hvordan man praktisk håndterer denne type mennesker.
Kapitel 7: Manifestere Dit Drømmeliv med Empowerment.
Dette kapitel guider dig gennem processen med at manifestere et drømmeliv ved hjælp af empowerment. Det fokuserer på at forstå manifestation, ændre dit mindset, opbygge sunde relationer, tilgive dig selv og skabe et liv baseret på empowerment og udvikling.

Workbook: Få Din Power Tilbage: Healing Workbook for Fremgang Efter Narcissistisk. Værdi: 75 kr. Du modtager den BÅDE som PDF og Google Sheet Dokument.

Få Din Power Tilbage: Healing Workbook for Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling.

Værdi: 75 kr

I mange selvhjælpsbøger er der opgaver og action steps i slutningen af hvert kapitel, eller undervejs i kapitlet. Nogle laver opgaverne, andre gør ikke. Jeg personlig er lidt 50/50 – men uanset hvad, så synes jeg at det forstyrrer flowet i læsningen, for det er ikke altid at vi har mulighed for at lave opgaver, når vi læser. Så derfor har jeg valgt at lave en separat Workbook, som du kan bruge når du læser denne E-bog, eller du kan lade være. Det er helt op til dig.
Workbook’en kommer både som PDF og en interaktiv version i Google Sheet.

Journal: Emotionel Healing Journal Værdi: 75 kr.

Emotionel Healing Journal.

Værdi: 75 kr.

Når man har været udsat for narcissistisk mishandling, så er der ofte tale om emotionel og mental vold – fysisk vold kan også være indblandet. Men hvor fysiske skader som regel heler op indenfor en overskuelig fremtid, så er det ikke tilfældet ved emotionel og mental vold. Det er derfor, det er SÅ vigtigt at du går i terapi og får professionel hjælp. Denne Journal kan hjælpe dig med at få overblik over dine følelser, og hjælpe dig med at sætte ord på nogle af de ting der er svære at tale om, uden nogen behøver at hører det.

Affirmation Kort: Affirmation Kort for Tage Din Power Tilbage efter Narcissistisk Mishandling. Værdi: 50 kr.

Affirmations Kort for Tage Din Power Tilbage efter Narcissistisk Mishandling.

Værdi: 50 kr.

For at hjælpe dig med at komme godt igennem din healingsrejse, så har jeg lavet en række affirmations kort som du kan printe ud og hænge op, hvor du synes. 
Du modtager 48 affirmationer fordelt på 8 PDF sider, som du kan printe ud.

Affirmation Baggrunde: 48x Affirmation Baggrunde til din smartphone Værdi: 50 kr.

48x Affirmation Mobil Baggrunde.

Værdi: 50 kr.

Jeg har også lavet Affirmation kortene som baggrunde til din smartphone, så du kan have dem med dig over alt.


Samlet Værdi: 449 kr.

Din Pris: 199 kr.

KLAR TIL AT BRYDE FRI EN GANG FOR ALLE?

FAQ

Hvad er inkluderet i Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist - Toolkit?
E-Bog: Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling: Manifestere Dit Drømmeliv med Empowerment. Genvinde Din Power, Helbred Din Sjæl og Design et Liv Du Elsker. (Værdi 199 kr.)
Få Din Power Tilbage: Healing Workbook for Fremgang Efter Narcissistisk Mishandling. (Værdi 75 kr.)
Emotionel Healing Journal. (Værdi 75 kr.)
Affirmations Kort for Tage Din Power Tilbage efter Narcissistisk Mishandling. (Værdi 50 kr.)
48x Affirmation Baggrunde til din smartphone (Værdi 50 kr.)
Hvordan kan dette toolkit hjælpe mig med at bryde fri fra en narcissistisk person?
Toolkit’et guider dig gennem en proces med dybdegående refleksion, øvelser og praktiske værktøjer, der hjælper dig med at forstå og helbrede de følelsesmæssige sår forårsaget af narcissistisk mishandling.
Er dette toolkit relevant for mig?
Ja, Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist – Toolkit er skabt specifikt til personer der har oplevet narcissistisk mishandling og søger en vej til at bryde fri og genopbygge deres liv. Dette toolkit er designet til at hjælpe dig med at forstå, heale, og trives efter en sådan smertefuld oplevelse.
Hvordan adskiller dit toolkit sig fra andre tilgængelige ressourcer til at håndtere narcissistisk mishandling?
Dette toolkit er skabt med en unik kombination af en e-bog, workbook, journal, affirmation kort og affirmation mobil-baggrunde, der er designet specielt til at hjælpe overlevere som dig med at bryde fri fra narcissistisk mishandling og begynde at trives igen. Det er ikke blot rådgivning, det er et helhedsorienteret værktøjssæt til transformation.
Hvordan adskiller din baggrund dig fra andre, der tilbyder lignende ressourcer?
Med personlig erfaring som overlever af narcissistisk mishandling og ekspertise som Mindset Life Coach, Spiritual Teacher og Manifestation Ekspert, bringer jeg en unik tilgang til at hjælpe overlevere af narcissistisk mishandling med at komme fri og genopbygge deres liv.
Er der nogen garantier for, at dette toolkit virker for mig?
Jeg forstår, at dette er en vigtig beslutning. Derfor tilbyder jeg en pengene-retur garanti, hvis du fortryder dit køb.
Kan jeg få støtte eller rådgivning, mens jeg bruger toolkit'et?
Dette er ikke længere en mulighed, da jeg pga. helbredsmæssige udfordringer ikke længere tilbyder coaching og 1:1 sessions.
Hvordan er min privatliv beskyttet, når jeg bruger toolkit'et?
Jeg tager privatliv og sikkerhed meget alvorligt. Alle dine oplysninger behandles fortroligt og deles aldrig med tredje parter.
Er der en refundering politik, hvis jeg ikke er tilfreds med toolkit'et?
Ja, jeg tilbyder en 100% pengene-retur garanti. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med “Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist – Toolkit,” skal du blot kontakte mig på hello@boglund.com inden for 7 dage efter dit køb, og jeg refunderer dit fulde beløb uden yderligere spørgsmål. Din tilfredshed er min prioritet.
Hvordan køber jeg Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist - Toolkit?
At få adgang til dit eget eksemplar af toolkit’et er enkelt. Klik blot på “FÅ ADGANG TIL TOOLKIT’ET I DAG” knappen, og du vil blive ført til en sikker betalingsside. Efter din vellykkede betaling vil du modtage en e-mail med øjeblikkelig adgang til alle de materialer, der er inkluderet i toolkit’et. Du kan downloade dem til din enhed og begynde din helbredelsesrejse med det samme.
Hvordan kan jeg få adgang til toolkit'et, og hvordan fungerer det?
Når du bestiller, vil du modtage øjeblikkelig adgang til alle materialer i toolkit’et via e-mail. Du kan downloade og bruge dem i dit eget tempo.

Sådan Bryder Du Fri fra en Narcissist - Toolkit hjælper overlevere af narcissistisk mishandling og vold med at bryde fri og få det liv de drømmer om.