fbpx
Sabrinas Unedited World

Velkommen til min Uredigeret Verden.

Jeg har længe gået og tænkt over at starte en personlig blog igen. Jeg har haft mange forskellige blogs igennem årende, som jeg altid endte med at lukke ned, fordi jeg ikke anede hvad jeg skulle skrive.

Det er så meget lettere for mig at skrive informative og undervisende guides . Selv mine Sociale Medie konti ender altid med at være en udvidelse af mit arbejde… hvilket betød at jeg arbejdede 90% af mine vågnende timer. Det endte med at jeg har en rigtig lang liste med stress, udbrændthed, angst og deperession i baghånden.

Mit nytårsforsæt for 2023 er at droppe de Sociale Medier, Skære ned på mine arbejdstimer, og fokusere så mange af mine arbejdstimer som muligt på mine betalende klienter og studerende.

Det giver mere tid, så nu kan jeg lave Engelske OG Danske udgaver af mit arbejde!

Det betyder så at jeg begynder at skære gevaldigt ned på GRATIS materiale og indhold.

Så hvad skal jeg blogge om, når jeg holder GRATIS materiale til et minimum og har lukkede det Gratis Resource Hub?

Sandheden er, at jeg er en meget privat person.

Jeg lever fra dette motto.

A PRIVATE LIFE IS A HAPPY LIFE – AND A HAPPY LIFE IS A PRIVATE LIFE.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Oversat: Et privat liv er et lykkeligt liv – og et lykkeligt liv er et privat liv.

Jeg føler ærligtalt at det ikke kommer nogen ved, hvad der foregår i mit privat liv medmindre de er en del af mit privat liv.

Så hvorfor lave en personlig blog, spørger du måske?

Der er mange ting, som jeg gerne vil tale om, som ikke passer ind i mine brand søjler og business plan i min business, Bøglund Lightworkers.

Jeg ønsker at denne blog er et sted, hvor jeg kan dele hvad der er mig på sinde, og udtrykke mine meninger omkring ting. Jeg ønsker, at denne blog viser en mere menneskelig side af mig, end blot en Spiritual Teacher, Mindset Life Coach og Manifestations ekspert.

Derudover, så ønsker jeg at det skal være en platform med ingen deadlines og ingen indholdskalender. Jeg ønsker at denne platform skal være så intuitiv og autentisk som den kn blive.

Jeg ønsker også at kunne lave videoer og connecte med jer på den måde, uden at skulle forholde mig til redigering, makeup, hår, eller have den perfekte baggrund. Hvis jeg skulle forholde mig til den slags ting, så vil jeg aldrig få det gjort! – Autentisk og uredigeret er bedre end slet ingenting.

Så velkommen til min Uredigeret Verden.

About Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.