Har du nogensinde oplevet at være fuldstændig udmattet og drænet for energi efter at have været sammen med en person? - Så er personen muligvis en Energi Vampyr.
Toxic People, Narcissists & Energy Vamps

5 Ting Du Skal Vide om Energi Vampyrer

Der findes to typer vampyrer… dem du vil finde i film og bøger, og så er der den virkelige slags – Energi Vampyrerne!

For et par uger siden, udgav jeg en Guide om at implementere Loven om Give & Modtage i dit liv. Et af de tips var at slippe af med Energi Vampyrer. Men hvad er en Energi Vampyr, og hvordan slipper man af med dem? – Det er det, vi vil tale om i denne Guide.

#1 – Hvad er en Energi Vampyr?

Hvis vi skærer helt ind til kernen, så er en Energi Vampyr en person som suger alt liv, energi og livskraft ud af dig. Du er fuldstændig drænet for energi, bare ved at bruge 5 minutter i deres selskab.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#2 – Energi Vampyrer er Højst Sandsynlig Ikke Klar Over Hvor Toxic De Er.

Jeg har mødt ret mange Energi Vampyrer i mit liv, og ingen af dem er klar over, hvor toxic de er! De ved højst sandsynlig ikke, at der er noget “galt” med dem – og de forstår ikke rigtigt, hvorfor folk ikke gider at være sammen med dem.

Nogle Energi Vampyrer har mentale problemer, som narcissisme eller være besat af noget eller nogen, hvilket gør situationen værre.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#3 – Derfor Skal Du Holde Dig Langt Væk Fra Energi Vampyrer.

Eftersom Energi Vampyrer som regel ikke ved hvor toxic de er, og når de bliver konfronteret, så har de tendens til at gå i forsvars-tilstand, så er det meget svært at hjælpe dem!

Energi Vampyrer lider ofte af offermentalitet, og endda, hvad jeg kalder, Selvlært Hjælpeløshed.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#4 – Beskyt Dig Selv.

Husk altid på, DET ER IKKE DIT JOB AT REDE ANDRE!

Hvis du reder nogen på din vej, så vil de aldrig lærer selv at løse deres problemer. Folk som lider af Selvlært Hjælpeløshed har lært at hvis de jamre og beklager sig længe nok, så vil der altid komme én som vil løse deres problemer for dem.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#5 – Komme Dig Efter Energi Vampyrers “Bid”.

Du er nødt til at trække stikket for en stund!

Du er nødt til at hvile dig, og oplade dine batterier!

Du vil brænde ud på et tidspunkt, hvis du ignorerer din udmattelse, og bare fortsætter.

Når jeg er sammen med Energi Vampyrer, og min energi er fuldstændig drænet, så tager det normalt et par dage før mine batterier er fuldt opladte igen. Det afhænger dog også af, hvem det er jeg har været sammen med, og hvor længe.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Har du nogensinde oplevet at være fuldstændig udmattet og drænet for energi efter at have været sammen med en person? - Så er personen muligvis en Energi Vampyr.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...