På en eller anden måde har Loven om Tiltrækning fået en slags eventyr-ry. At hvis du bare ønsker meget nok for noget, så vil det magisk dukke op foran dig.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Tiltrækning: 4 Loven om Tiltrækning Fejl, De Fleste Laver.

Loven om Tiltrækning er, uden tvivl, stadig en af de mest kendte Universelle Love… og alligevel, så laver folk såååååå mange fejl.

Loven om Tiltrækning siger LIGE TILTRÆKKER LIGE!

Med andre ord, Loven om Tiltrækning giver dig IKKE hvad du gerne vil have – Den Tiltrækker helt simpelt kun mere af det, du allerede er, ind i dit liv!

Du er din Energifrekvens!

Universet bekymrer sig ikke om noget andet, end din Energifrekvens.

Fejl #1 – De Forveksler Loven om Tiltrækning med Manifestation.

Jeg har sagt det før, og du vil høre mig sige det igen:

Loven om Tiltrækning og Manifestation er IKKE det samme.

Manifestation er udfaldet af flere komponenter, og Loven om Tiltrækning er blot én af dem.

Jeg har lavet Bøglund Manifestation Ligning, som jeg gennemgår trin for trin i Guddommelige Hemmeligheder til Succesfulde Manifestationer.

M = DAS+EF = DE+DT.

Meget simpelt siger den, at dine Mest Dominerende Tanker og Mest Dominerende Følelser skaber din Energifrekvens!

Din Energifrekvens er det, du kommunikerer ud til Universet. Loven om Tiltrækning reagerer på din Energifrekvens ved at Tiltrække mere ind i dit liv, der matcher din Energifrekvens.

For at det kan Manifestere sig, skal dine Mest Dominerende Handlinger understøtte din Manifestation.

 

De andre Fejl er:

Fejl #2 – De Tror, at Loven om Tiltrækning er en Tryllestav.

Fejl #3 – De Tager Aldrig Handling.

Fejl #4 – De Matcher Ikke Deres Energifrekvens med Deres Ønsket Udfald.

Hvis du vil lærer mere om disse Fejl og hvordan du fikser dem, så køb Premium Guiden herunder:

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Stop Begå disse 4 Fejl med Loven til Tiltrækning & ENDELIG Manifestere Dine Drømme! Er du træt af at høre om Loven til Tiltrækning, men aldrig helt får dit Ønsket Udfald? Du er ikke alene! Mange Misforstår Loven til Tiltrækning, hvilket fører til frustration og en følelse af, at den ikke virker. Denne Guide afslører de 4 Mest Almindelige Fejl, Folk Laver, og Vejleder dig til at bygge bro mellem Ønske og Virkelighed. Opdag: Hvorfor Loven til Tiltrækning ikke er en Tryllestav (og hvad den i virkeligheden er) Hvordan du Stopper med at Tiltrække Det, Du Ikke Ønsker Hemmeligheden bag at Hæve Din Vibration og Tiltrække Dine Ønsker En Trin-for-Trin Proces til Endelig at Manifestere Dine Drømme Download Din Kopi i Dag og Stop med at Lave disse IRRITERENDE Fejl!

Sabrina Seraphiel Bøglund

🇩🇰 Sabrina Seraphiel Bøglund er en passioneret Manifestation Life Coach og Spirituel Teacher med over 16 års erfaring i at guide mennesker til at skabe et liv fyldt med kærlighed, energi og empowerment. Med 16 uddannelser inden for personlig og spirituel udvikling og seks udgivne bøger om manifestation og mental sundhed, er Sabrina dedikeret til at hjælpe folk med at overvinde traumer, manifestere sunde relationer og mestre De Universelle Love. Hendes unikke tilgang kombinerer dyb indsigt i energifrekvenser og manifestation med en skarp forståelse af, hvordan man slipper af med toxic people og energivampyrere.

---

🇬🇧 Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish dedicated Manifestation Life Coach and Spiritual Teacher with over 16 years of experience guiding individuals towards a life filled with love, energy, and empowerment. With 16 personal and spiritual development qualifications and six published books on manifestation and mental health, Sabrina is committed to helping people overcome trauma, manifest healthy relationships, and master The Universal Laws. Her unique approach combines deep insights into energy frequencies and manifestation with a keen understanding of how to rid oneself of toxic people and energy vampires.

You may also like...