fbpx
Loven om Tiltrækning er kun en lille del af en Succesfuld Manifestation. Men det kræver at du ved, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning!
Lightworkers, Manifestation, Mental Alchemy, Superpowers, The Universal Laws

Den Universelle Lov om Tiltrækning: Hvad Du Bør Vide om Loven om Tiltrækning & Manifestation

Loven om Tiltrækning og Manifestation har altid været et emne som er tæt på mit hjerte! Det er det virkelige livs Magi – og vi har alle brug for lidt magi i vores liv.

MEN!!! Manifestation er ikke noget woo-woo mumbo-jumbo.

Manifestation er MEGET ÆGTE – så ægte at du rent faktisk har manifesterede hele dit liv.

Du er bare ikke bevidst om det.

I denne guide vil jeg dele 7 Ting som Du Bør Vide om Loven om Tiltrækning & Manifestation.

#1 – Loven om Tiltrækning er IKKE Det Samme som Manifestation.

Loven om Tiltrækning reagere simpelthen på den energi, som du udsender til Universet, og sender det tilbage til dig.

#2 – Manifestation er en Del af Kvantefysisk.

M = DAS+EF = DE+DT.

Dine mest Dominerende Følelser (DE) og dine mest Dominerende Tanker (DT) skaber din Energifrekvens (EF).

Din Energifrekvens er det som du udsender til verdenen, og det som Universet reflektere tilbage til dig.

#3 – Der er Ingen “Den Gode Fe” og Bibbidibabbidiboo!

#4 – Loven om Give og Modtage.

Lysarbejder brænder ofte ud, fordi de giver, og giver, og giver, og rigtig dårlige til at bede om noget retur. Så med tiden løber de tør, hvilke medføre alvorlige helbredsproblemer.

#5  – Din Selvagtelse har Indflydelse på Dine Manifestationer.

Din Frygtbaseret Sind vil blive ved at holde dig i en Energifrekvens (EF) hvor du bliver ved med at manifestation disse dårlige ting.

#6 – Skæbne Findes Ikke.

Jeg må desværre fortælle dig, at hvis du eller nogen anden trækker “Det er min skæbne i livet at lide, det vil aldrig ændre sig!”-kort, så er der INTET jeg (eller nogen anden Spiritual Teacher, Life Coach, Terapeut eller Psykolog) kan gøre for at hjælpe dig.

Trække “skæbne”-kortet er det er præcis samme som lade andre (som gider at lytte til det) vide at du har givet op på livet.

#7 – Du er Nødt til at Tage 100% Ansvar!

Hvis vi tager den økonomiske krise fra 2008 som et eksempel (som kan blive relevant igen, som følgerne af COVID-19 og lockdown). Det var ikke din skyld at vi fik en global økonomisk krise, og det har på den ene eller anden måde påvirkede din private økonomi. Men DET ER DIT ANSVAR at udarbejde en plan, som sikre at din personlige økonomi lider så lidt som muligt. Som f.eks. lave et nyt budget (og rent faktisk følge det), skærer nogle at de ting ud, som du dybest set kan undvære, tilpasse din livsstil til at komme igennem en krise, osv.

 

Hvis du er interesseret i at læse hele Guiden om Loven om Tiltrækning, og hvordan du kan bruge disse trin til at optimiser din Manifestation, så kan du Downloade hele Guiden herunder.

LÆS HELE GUIDEN NU

Loven om Tiltrækning er kun en lille del af en Succesfuld Manifestation. Men det kræver at du ved, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning!
%d bloggers like this: