fbpx
Har du også problemer med at få Manifestation og Loven om Tiltrækning til at virke for dig? Så er det måske fordi, at du mangler at gøre tingene lidt mere sjovt
Lightworkers, Manifestation, Mental Alchemy, Superpowers

Sådan Gør Du Manifestation til en Leg

Manifestation er noget, som ligger mit hjerte meget nært. Manifestation er en så powerfuld evne, som vi alle har. Desværre er mange mennesker ikke bevidst omkring deres medfødte Superkræfter, som evnen til at manifester hvad du ønsker, ind i dit liv.

Hvis du leder efter en magisk tryllestav som du kan bruge i det virkelige liv, så er mestre dine manifestations evner, svaret på den bøn. Med andre ord, du behøver ikke en magisk tryllestav for at skabe magi og mirakler.

Jeg begyndte at undervise i Manifestation og Loven om Tiltrækning tilbage i 2008. Manifestation har altid været en integreret del af min business. Jeg har endda udgivet en bog, som hedder Manifestation 101. Så det at skrive om manifestation kommer meget nemt for mig, og selvfølgelig vil manifestation også være en del af Bøglund Lightworkers. Helt ærligt, så synes jeg, at manifestation skulle blive undervist i folkeskolen.

I Bøglund Lightworkers gør vi intet der er kedeligt. Jeg tror på, at latter og have det sjovt er vigtige ingredienser i læring. Vi er mere åben og modtagelige, når vi har det sjovt, hvilket gør det lettere at lærer, og gemme informationer i vores underbevidsthed.

Manifestation blev verdenskendt efter Rhonda Byrne udgav The Secret som bog og DVD. The Secret handler om den Universelle Lov om Tiltrækning.

Lige tiltrækker lige.
Det du sender ud, vil komme tilbage til dig.

MEN, Loven om Tiltrækning er ikke det samme som manifestation. Manifestation er resultatet af Loven om Tiltrækning, uanset om du er bevidst om at du bruger den eller ej.

Jeg har udviklet en Manifestation Ligning, som jeg underviser mine studerende.

M=DAS+EF(DE+DT)

Dine mest Dominerende Følelser (DE) og dine mest Dominerende Tanker (DT) skaber din Energifrekvens (EF).

Din Energifrekvens er det, som du udsender til verdenen og det som Universet sender tilbage til dig.

Det ser 100% underbevidst! 

Din Energifrekvens har kommunikeret med Universet siden tidernes morgen. Du har bare ikke været klar over det. Det er også din Energifrekvens som psychics opfanger, når de møder dig. Energifrekvensen er så stærk at en psychic ikke behøver, at være i samme rum som dig. De kan opfange den på den anden siden af kloden. Alt de behøver er, et billed af dig, lyden af din stemme, et brev fra dig, eller noget andet som kommer fra dig.

Din Energifrekvens rejser gennem tid og sted. Den introducere dig for mennesker, muligheder, situationer, mv, som kan hjælpe dig på din rejse igennem livet.

Det sidste skridt i ligningen er at handle på det. Før dit ønsket udfald kan manifestere (M), så er du NØDT til at afstemme dine mest Dominerende Action Steps (DAS) med det du ønsker at opnå. Ofte betyder det, at handle på de muligheder som dukker op, kontakte de mennesker som du er vejledt til, og gøre nytte af situationen.

Den primære grund til, at de fleste manifestationer fejler er, at folk ikke tilføjer det sidste step. De vil hellere vente på at en imaginær Ønskefe dukker op med hendes magiske tryllestav og bibbidibabbidiboo får alle deres problemer til at forsvinde og gør deres drømme til virkelighed.

NYHED!

D.E.T.  E.R.  I.K.K.E.  S.Å.D.A.N.  A.T.  D.E.T.  V.I.R.K.E.R!!!!

Livet er ikke en Disney film!

Du er nødt til at handle på de muligheder, som bliver givet til dig, og du er nødt til at række ud til de mennesker du er vejledt til. Hvis du ikke handler, så vil manifestationen (M) være på pause indtil, at du handler. Manifestationen er ikke annulleret eller vil ikke ske.  Det har ikke lykkes, fordi du blokere manifestationen ved at sidde på dine hænder.

Det er så enkelt.

Loven om Tiltrækning er det, som tiltrækker de muligheder og mennesker ind i din bevidsthed, som matcher din Energifrekvens.

Universet taler ikke Dansk. Det taler Energi. Derfor bør det være dit hovedfokus, at holde din Energifrekvens så høj som muligt, og dernæst handle på de muligheder som bliver præsenteret for dig.

Det var den videnskabelige del. Nu skal vi tale om, at have det sjovt med Manifestation.

Trin #1 – Lav en Liste med De Ting, som Du Gerne Vil Have i Dit Liv.

Trin #2 – Skriv Det Liv Du Ønsker.

Trin #3 – Byg Tillid til Din Manifestations Evne.

Trin #4 – Vælg Noget Tilfældigt.

Trin #5 – Vælg et Tegn.

Trin #6 – Hold Det Hemmeligt!

Trin #7 – Overdrag og Giv Slip.

Trin #8 – Lav en Taknemmeligheds Liste.

Trin #9 – Hav Sjovt.

LÆS GUIDEN HER

Har du også problemer med at få Manifestation og Loven om Tiltrækning til at virke for dig? Så er det måske fordi, at du mangler at gøre tingene lidt mere sjovt
%d bloggers like this: