Det er en begynderfejl at tro at Manifestation kun handler om det, som vi gerne vil have! Det er også en begynderfejl at tro at Manifestation er det samme som Loven om Tiltrækning.
The Universal Laws & Manifestation

3 Løgne om Manifestation, som Du Altid Troede er Sande!

Hvis der er et emne, jeg har studeret mere end noget andet, så er det uden tvivl Manifestation. Derfor ved jeg også, hvor mange faldgruber der er, når man først begynder ELLER når der er noget/nogen meget specifikt, som man VIRKELIG gerne vil Manifestere.

For lad os være helt ærlige; der er UTROLIG mange løgne, krumspring og underlige fiksfakserier rundt omkring på nettet og de sociale medier, som lover dig guld og grønne skove. Jo mere desperat eller ivrig du er efter at Manifestere noget, jo større sandsynlighed er der for, at du falder for scam eller (ubevidst) begiver dig ud i at praktisere sort magi.

Manifestation i sig selv er ikke farligt – du Manifestere hele tiden og har gjort det siden tidernes morgen. Bevidst Manifestation er heller ikke farligt, så længe du ikke begynder at praktisere ting, som skaber kaos og ubalance i den Kosmiske og Karmiske regnskab. Med andre ord, du kan ikke tro at du er hævet over de Universelle Love og Karma, og så brokke dig og have ondt af dig selv, når dine Manifestationer ikke lykkes, Karma sætter ind og at dit liv pludselig bliver et helved… eller din Manifestation lykkes rent faktisk – du fik bare ikke det udfald som du gerne vil have, men Karmaen og det helved dit liv føltes som er 100% din egen Manifestation.

Manifestation vs. Loven om Tiltrækning.

Det er en begynderfejl at tro at Manifestation kun handler om det, som vi gerne vil have! Det er også en begynderfejl at tro at Manifestation er det samme som Loven om Tiltrækning.

Den Universelle Lov om Tiltrækning er en vigtig spiller i enhver Manifestation, men Manifestationen afhænger ikke alene af Loven om Tiltrækning. Der er millioner-milliarder forskellige Universelle Love, og jeg har “kun” over 600 i mine personlige arkiver, hvor 24 af dem er allerede udgivet som Guides på mit Website. Som du læser din vej igennem de Universelle Love, så finder du lynhurtig ud af, hvordan de forbinder og connecter med hinanden. De er alle sammen afhængig af hinanden, så hvis du ignorerer én Universel Lov, så blokere du alle de andre – og derved bliver din Manifestation blokeret!

Det som er med de Universelle Love er, at de kan ikke brydes eller bøjes, så ethvert forsøg på at ignorere eller hæve sig over dem, vil backfire big time. Trust me – jeg taler af erfaring!

Dette er ikke en skræmmekampagne – og jeg beder dig heller ikke om at følge de Universelle Love som en form for religion. De Universelle Love (og Karma for den sags skyld) er kvantefysik, og er bakket op af videnskaben.

Loven om Tiltrækning siger “Lige tiltrækker Lige” – hvilket betyder, at du TILTRÆKKER alt, der er på samme Energifrekvens (Energifrekvens guiden kommer i slutningen af Juni 2024). Din Energifrekvens er summen af Dine Mest Dominerende Tanker, Følelser og Handlinger.

Modpolen til Loven om Tiltrækning, eftersom alting i Universet har poler for at sørger for at der er balance og ordne i tingene, er Loven om Frastødning!

Loven om Frastødning er OFTE en overset Lov, især når det kommer til Manifestation fordi den ikke fortæller det, som du gerne vil hører. Loven om Frastødning siger “Tiltrækningspunktet er nu selve afstanden – dette resultere i desintegration!” Det betyder simpelthen, at du frastøder det, som ikke er på bølgelængde med din Energifrekvens.

Det er ofte ved at kigge på Loven om Frastødning, at du kan finde årsagen til, hvorfor din Manifestation enten ikke virker ELLER hvorfor du Manifestere det modsatte af det, som du gerne vil have!

De løgne som jeg deler i denne Guide kan hjælpe dig med at løse nogle af de blokeringer du oplever med din Manifestation.

De 3 Løgne er:

Løgn #1 – Du Kan Manifestere Noget eller Nogen indenfor 14 Dage!

Løgn #2 – The Secret’s Bed – Tro – Modtage!

Løgn #3 – Du Kan Altid Få Præcis Hvad Du Vil Have!

Klik på Linket herunder for at få adgang til den 9 siders Guides.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Føler du dig Frustreret? Er du træt af at høre de samme gamle råd om manifestation, der bare ikke virker? Denne Guide Afslører SANDHEDEN! Du lærer: Hvorfor 14-Dages Manifestation er en Myte! ❌ Hvordan du slipper af med "Bed-Tro-Modtag"-fælden! ‍♀️ Hvorfor du MULIGVIS IKKE får PRÆCIS det, du vil have! Plus, du vil opdage kraftfulde teknikker til at: Justere din energi med dine ønsker! Fjerne skjulte blokeringer, der holder dig tilbage! Manifestere HURTIGERE og med MERE LETHED! ⚡️ Er du klar til endelig at bryde igennem og begynde at tiltrække det, du fortjener? Download din kopi af denne 9-siders Guide NU!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...