fbpx
Har du nogensinde tænkt over, hvor meget indflydelse dit mindset har på din hverdag og succes? Her er 5 livsforandrende måder + BONUS: Upgrade: 3 Fejl som Sabotager Dit Mindset!

5 Måder hvor Dit Mindset Svare til Dine Kompetencer.

Dit Mindset er ekstremt vigtigt eftersom det er fra dit mindset, at din verden begynder. Hver tanke, hver følelse og hver handling… alting starter med dit mindset.

Konsekvensen er, at du altid er 100% ansvarlig for udfaldet af dine handlinger, dit liv og den virkelighed som du oplever.

Magten er, at du har den fulde magt og kraft til at ændre dit mindset, og derved alle de ting som ikke fungerer i dit liv.

Denne Superpower kaldes Kraften fra det Underbevidste Sind.

Jeg vil ikke gå alt for meget ind i Kraften fra det Underbevidste Sind i denne Guide. Det er lidt for kompliceret – og det vil kræve mere end “blot” 1700 ord for virkelig at kunne forstå Kraften fra det Underbevidste Sind.

#1 – Dit Mindset Påvirker Dine Handlinger.

Alt vi gør er et resultat af vores tanker og følelser. Ikke nødvendigvis vores mest dominerende tanker og følelser, som jeg normalt taler om. Det er dem, som influerer vores Energifrekvens, hvilket jeg vil dykke ned i om et øjeblik. Jeg taler om de tanker og følelser, som kommer til os i løbet af dagen, og som nogle gange får os til at handle impulsivt. De tanker og følelser som leder til ideer og inspiration i vores hverdag.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#2 – Dit Mindset Påvirker Din Evne til at Lære Nye Ting.

Hvis du har fuldt mit arbejde i et stykke tid, og læst mit content, så ved du at jeg er kæmpe fortaler for Mental Alkymi – evnen til at omdanne noget shitty til guld og juvelerer ved Sindets Kraft. Min farmor opdragede mig på den måde, og det er én af “hemmelighederne” bag hvorfor jeg altid rejser mig, uanset hvor meget livet forsøger at slå mig ud.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#3 – Dit Mindset Påvirker Din Energifrekvens og Manifestationer.

Uanset om du kan lide det eller ej, så er det DIG som har manifesteret den virkelighed du lever i lige nu! Det er dit ansvar – fordi det er udfaldet af dine tanker, følelser og handlinger! Som jeg sagde i introduktionen, så er det en god ting at vedgå det ansvar, fordi det giver dig magten til at ændre alle de ting, som du ikke kan lide!

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#4 – Dit Mindset Påvirker Din Motivation.

Vi ved alle, at vi har brug for motivation for at få noget gjort… selv at komme ud af sengen om morgenen. Motivation handler om, hvad der foregår mellem vores ører! Det er vores mindset som direkte påvirker vores motivation!

Det er derfor Mental Alkymi og grundlæggende manifestation teknikker er så vigtige for din succes. Nogle gange er den basale viden jeg lige gav dig omkring manifestation og din Energifrekvens nok til at motivere dig til at få ting gjort – eller ændre dit mindset omkring det.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#5 – Dit Mindset Kan Være Din Største Sabotør.

Det her er nøglen! Dit mindset kan være din største støtte eller din største sabotør, alt afhængig af om du kommer fra et sted af Kærlighed eller et sted fra frygt.

Hvis dine tanker, ord, følelser og handlinger er ledt af dit frygtbaseret sind, så vil udfaldet altid være en fiasko – endda nogle gange blive en kæmpe katastrofe!

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE + CONTENT UPGRADE

 

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget indflydelse dit mindset har på din hverdag og succes? Her er 5 livsforandrende måder + BONUS: Upgrade: 3 Fejl som Sabotager Dit Mindset!

About Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.