Det er faktisk ikke så svært at gøre en stor forandring i verdenen, som man måske skulle tro. Selvfølgelig kan du ikke redde hele verdenen på én dag, men du kan lave én lille forandring hver dag.
Life Purpose & Life Mission Self-Love, Mental Health & Well-Being

7 Hemmeligheder til at Gøre en Stor Forandring i Verdenen Lige Nu.

Det er faktisk ikke så svært at gøre en stor forandring i verdenen, som man måske skulle tro. Selvfølgelig kan du ikke redde hele verdenen på én dag, men du kan lave én lille forandring hver dag.

Ligesom alle andre projekter, så er det nødvendigt til at tage tid til at splitte dit store mål op i nogle mindre mål, så det bliver nemmere at opnå. F.eks. hvis du ønsker, at sørger for at hjemløshed ikke eksistere mere, så fokusere på at hjælpe én hjemløs hver dag, i stedet for at tage hele hjemløshedssituationen på dine skuldre. Når du fokusere på én person, og ikke hele situationen, får du meget bedre resultater, fordi det får en personlig touch.

Hemmelighed #1 – Dedikere Dig til Din Egen Udvikling.

Dit kald i livet – dit Globale Livsformål – Dit Lys ARBEJDE er ofte direkte linket med din egen Personlige Udvikling.

Hemmelighed #2 – Lyt til Dit Hjerte… og Dit Kald.

Du har adskillige Livsformål opdelt som Personlige Livsformål, Globale Livsformål, og Guddommelig Livsformål.

Hemmelighed #3 – Forskellen på Empati og “Lade folk slippe af sted med”.

Du ved godt, at du kan være empatisk uden at tillade at dårlige adfærd og vaner fortsætter, ik’år?

De fleste Lysarbejdere hader konflikter og vil hellere tage den sikre tilgang, end at stå op for, hvad de ved er rigtigt.

Hemmelighed #4 – Vær Assertiv omkring Din Tid, Grænser og Balance.

De fleste mennesker bekymrer sig kun om dem selv, og hvad der sker i deres liv. Så hvis du ikke sætter grænser for at opretholde en sund balance og lærer at sige “Nej!”, så vil du brænde ud.

Assertivitet betyder, at du kan stå op for dig selv og dit helbred. Være Assertive betyder at du beskytter dig selv og din forstand fra andre menneskers drama.

Hemmelighed #5 – Inspirere og Motivere Andre.

Den absolut bedste måde, at lave en forandring i verdenen er at walk your talk. Det er ikke nok bare at tale om, hvilke forandringer der er nødt til at ske – du er nødt til at sætte handling bag dine ord!

Hemmelighed #6 – Finde Måder, at Tilføje Mere Sjov til Dine Projekter.

Lave forandringer i verdenen er ikke altid en kop fyldt med regnbuer og enhjørninger… nogle gange kan det være virkelig kedeligt… og andre gange, vil du stå ansigt-til-ansigt med nogle virkelig ubehagelige ting eller mennesker.

Hemmelighed #7 – Hav Tillid.

Tillid er den absolut vigtigste del i enhver manifestation… faktisk i alting i livet.

Have tillid betyder, at du stoler på processen og at alting på et tidspunkt vil lykkes for det bedste udfald for alle involveret.

Dette er et kort uddrag af Guiden – for at læse hele guiden og få tips og tricks, klik på linket herunder.

LÆS HELE GUIDEN

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Det er faktisk ikke så svært at gøre en stor forandring i verdenen, som man måske skulle tro. Selvfølgelig kan du ikke redde hele verdenen på én dag, men du kan lave én lille forandring hver dag.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...