For at kunne Manifestere noget, så er du nødt til at være på samme Energifrekvens som dit Ønskede Udfald. Præcis som du indstiller din radio til at fange den radiostation du ønsker at hører.
Self-Love, Mental Health & Well-Being The Universal Laws & Manifestation

Energifrekvens: 5 Ting om Din Energifrekvens, Du Ville Ønske Du Vidste Noget Før.

Energifrekvens er noget, som kommer op igen og igen i mine Guides og Undervisning, fordi det er så grundlæggende for dine Manifestationer, din Trivsel, dit Helbred, din Lykke, og dine Relationer! Ved at forstå Energifrekvenser, og hvordan din egen Energifrekvens påvirker alle områder af dit liv, så holder du nøglen til rigtig mange spørgsmål og udfordringer i dit liv.

Denne Guide har været efterspurgt og planlagt længe, så derfor er jeg rigtig glad for, endelig at kunne udgive den.

Energifrekvenser 101.

Hvis vi skærer helt ind til benet, så er Energifrekvenser det sprog vi bruger til at kommunikere med Universet, Multiverset og enhver Intellekt-Væsen. Kvantefysikken har tydeligt bevist, at alting består af Energi når man zoomer langt nok ind på det – inklusive Mennesker, Dyr, Planter, Mad, Luft og Penge. Selv Succes er en Energi…

Hvis du bare har fuldt en lille smugle med i Fysik undervisningen i skolen, så ved du også at alt Energi har en Positiv Pol og en Negativ Pol, og alt Energi har en Frekvens.

Den Positive Pol og Negative Pol ser ud som Plus og Minus polerne på et batteri. F.eks. er Jordens “batteri” Nordpolen og Sydpolen.

Energifrekvenser fungerer lidt som, når du indstiller din Radio til at modtage en bestemt FM-frekvens, eller din Computer til at forbinde til et bestemt Wi-Fi signal.

Præcis som du ikke behøver at vide, hvordan elektricitet virker for at bruge det, så behøver du heller ikke at have en Ph.d. i Kvantefysik for at vide, hvordan Energifrekvenser virker.

Du kan bruge Radio eller Wi-Fi analogien til at danne et nogenlunde billede af, hvordan Energifrekvenser virker i det praktiske, og derefter bruge den viden som jeg giver dig i denne Guide til at justere din Energifrekvens ind på dit Ønskede Udfalds “radio station”.

Siden alting er Energi, så har alting også en Energifrekvens. Du er ansvarlig for din egen Energi og Energifrekvens, mens personen ved siden af dig, er ansvarlig for hans/hendes Energi og Energifrekvens. Vi kan derfor ikke kontrollere eller manipulere med andres Energier og Energifrekvenser. Ethvert forsøg på at kontrollere eller manipulere med andres Energi og Energifrekvenser er et brud på Loven om Kærlighed og Loven om Harmoni og Overensstemmelse, samt vil forårsage enorme Karmiske Konsekvenser.

Som udgangspunkt, så er alle frie til at gøre præcis som de har lyst til, så længe de ikke skader andre undervejs. Det betyder, at du i bund og grund kan være lige så “egoistisk” du har lyst til med dine mål og ambitioner, så længe det ikke går udover andre. Din ambition om kæmpemæssig succes bryder ikke nogen Universelle Love eller Karmiske Konsekvenser, HVIS du opnår succes uden at udnytte, lyve, manipulere, tvinge, blackmaile, og træde på andre mv. Du kan sagtens opnå kæmpe succes ved at være en ordentlig og venlig person. Det samme gælder penge – du kan sagtens Manifestere en Milliardformue, uden at komme i Kosmiske problemer.

Hvorfor?

Fordi både Succes og Penge er intet andet end Energi. ALT andet er noget du, din omgangskreds og samfundet tillægger det. Hvis du kan ændre dit mindset omkring Succes og Penge til KUN at se det som Energi og intet andet, så har du lavet et kvantespring i retningen af kunne Manifestere Succes og Penge på en ordentlig og hæderlig måde.

Der er vitterligt ikke noget som er for egoistisk eller “uspirituelt”, når det kommer til mål, drømme og ambitioner. Hvad der kan være egoistisk og “uspirituelt” er måden, hvorpå du forsøger at opnå det.

Gosh, hvor jeg hader det ord “uspirituelt”, men der er folk i det Spirituelle Community som insisterer på, at hæve sig selv ved at dømme hvad de mener er “spirituelt” og “uspirituelt”, hvor Penge altid falder under “uspirituelt” – men det viser bare hvor lidt de personer ved omkring Spiritualitet og Energi. For Penge er faktisk noget af det mest Spirituelle du kan støde på. Penge er en FYSISK Manifestation, som Mennesker har skabt for at gøre det LETTERE at BALANCERE Give og Modtage-forholdende i enhver transaktion. Penge er den ABSOLUT letteste måde at overholde Loven om Give og Modtage, og derved undgå Karmisk Gæld.

Det var et sidespor, men jeg synes alligevel at det er vigtigt at få med, fordi der er så mange mennesker som gerne vil Manifestere flere Penge, men føler dårlig samvittighed over det, at de sabotere Manifestationen før den overhovedet er indtruffet. Jeg håber, at med denne nye viden om Penge og Spiritualitet, at du aldrig føler dårlig samvittighed om at Manifestere Penge. En anden ting, som er vigtigt at huske på er; det er ikke Penge som er problemet i de forfærdelige ting som sker i samfundet og i historien. Problemet er de PERSONER som forvaltere Pengene. Problemet er måden nogle Mennesker BRUGER Pengene. Penge er Energi, men udover det, et dødt objekt uden intelligens. Selvom man kan betvivle intelligensen hos visse personer, så er de stadig den som kontrollerer deres penge.

I tidligere Guides har jeg delt min Bøglund Manifestation Ligning, som forklare den videnskabelige tilblivelse af enhver Manifestation. Helt simpelt, så er det dine Mest Dominerende Tanker og Følelser, som skaber din Energifrekvens – og din Energifrekvens og dine Mest Dominerende Handlinger, som skaber din Manifestation. Udfordringen er bare, at det er ofte vores Tanker, Følelser og Handlinger som saboterer vores Manifestationer og realiseringen af vores Drømme og Ønsker.

 

Køb Guiden herunder for at lærer mere om:

Emotionelle Energifrekvenser.

Læs din Egen Energifrekvens.

Energimæssige Forbindelser.

Justere Din Energifrekvens.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor nogle mennesker synes at tiltrække Succes, Rigdom og Lykke uden besvær? Det handler alt sammen om Energifrekvens! Denne Guide afslører hemmeligheden bag at justere din Energi med dine Ønsker. Lær hvordan du kan Manifestere alt, hvad du Ønsker, ved at Forstå og Justere din Energifrekvens. Denne Guide viser dig, hvordan du Identificerer din Nuværende Frekvens, Visualiserer Dit Ønskede Udfald, og Tager Handling for at Overbygge Kløften og Leve Dit Drømmeliv! Her er nogle af de Kraftfulde Fordele, du vil opnå fra denne Guide: Forstå den Grundlæggende Forbindelse mellem Energifrekvens og din Velvære, Relationer og Succes. Opdag en Simpel Teknik til at Identificere Din Nuværende Energifrekvens. Lær hvordan du bruger Visualisering til at Tune Ind på Frekvensen af Dine Ønsker. Praktiske Metoder til at Flytte din Energifrekvens og Tiltrække Det, Du Ønsker. Undgå Almindelige Fejl, der Saboterer Dine Manifestationer. Stop med at kæmpe og begynd at Manifestere!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...