Den Universelle Lov om Årsag og Virkning er en af de mest kendte Universelle Love. Loven om Årsag og Virkning er nøglen til at forstå Karma og fjerne blokeringer i dit liv.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Årsag og Virkning: 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Årsag & Virkning.

Velkommen tilbage til en ny Universel Lov! I dag dykker vi ned i en af de mere kendte Universelle Love, Loven om Årsag og Virkning!

Først, vil jeg lige bruge et øjeblik på at sige TAK til dem af jer, som stadig bliver hængende mens jeg opdaterer bloggen og de tidligere Guides, så de er klar til overgangen til det nye Toxic People Projekt. – Hvis du ikke allerede er på min email liste, så sørg for at tilmelde dig for at være en del af bevægelsen fra begyndelsen. Og du vil modtage en særlig gave fra mig på lanceringsdagen, hvis du er på min email liste FØR jeg trykker på ”Udgiv” knappen.

Som altid, her en liste af de Universelle Love som vi allerede har dækket på bloggen:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først ☺️

Loven om Årsag og Virkning siger, “For hver Handling er der en lige og modsat Reaktion. For hver Virkning er der en Årsag.”

“For at forstå denne Lov, så er du nødt til at være bevidst om, at Universet er en sø af Energi.”

Den Universelle Lov om Årsag & Virkning er en Underlov af Loven om Karma, sammen med:

Loven om Årsag & Virkning arbejder også sammen med:

 • Loven om Ansvarlighed
 • Loven om Dikotomi
 • Loven om Drama
 • Loven om Guddommelig Orden
 • Loven om Handling & Reaktion
 • Loven om Kausalitet
 • Loven om Konsekvenser
 • Loven om Inerti
 • Loven om Intention & Begær
 • Loven om Lighedspunkt
 • Loven om Magnetisk Affinitet
 • Loven om Paradoks
 • Loven om Substitution
 • Loven om de Vitale Få

Som du kan se, så har denne Lov indflydelse på vores liv på rigtig mange måder! Lad os dykke ned i det.

#1 – Loven om Årsag og Virkning er en Lov om Konsekvens og Ansvarlighed.

Det bør ikke være en overraskelse at Loven om Årsag & Virkning er en Lov om Konsekvens og Ansvarlighed. Jeg taler ikke om de egentlige Lov om Konsekvens og Loven om Ansvarlighed her. Jeg taler om, at Loven om Årsag og Virkning holder dig ansvarlig for dine handlinger, og der er konsekvenser for alt du gør… og ikke gør.

Den decideret grund til, at du er hvor du er lige nu, er en virkning af årsagen bag alle dine handlinger op til dette øjeblik.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#2 – Du kan Bruge Loven om Årsag og Virkning til at Opsporer Alle Dine Smerter, Lidelser og Ulykke.

Der er ikke noget, som kan ske uden en Årsag. Der er ALTID en grund til alting – på godt og ondt! Så hvis du er i en uønsket situation, så kan du bruge Loven om Årsag & Virkning til at finde ud af, hvad der forårsagede at situationen gik den forkerte vej. Sejt, ik?

Lad os kigge på hvordan…

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#3 – Du Kan Ikke Bruge Loven om Årsag og Virkning til at Planlægge Din Manifestation.

Så, mens vi kan gå tilbage og ændre ting som Forårsagede uønsket Virkninger i vores liv, så fungere det ikke den modsatte retning! Grunden for dette er, at der er ingen som ved, hvad fremtiden vil bringe. Fremtiden er ikke skrevet i sten, og der er findes ikke nogen forskreven lod eller skæbne. Skæbne er udfaldet af dine handlinger, og du skaber dit eget lod i livet.

Planlægge din Manifestation step for step er en kæmpe advarsel for at forårsage blokeringer i dine Manifestationer.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#4 – Karma Bruger Loven om Årsag og Virkning til Udfører Karmiske Lærestreger.

Loven om Karma er Moder-Loven til Loven om Årsag & Virkning. Jeg har et svagt punkt for Karma fordi jeg ELSKER Retfærdighed og når ting er i Balance. Det er virkelig noget som kan trigger min OCD. Jeg lader som regel Karma gøre hendes ting, mens jeg følger med på sidelinjen, klar med mine popcorn.

Loven om Årsag og Virkning: 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Årsag & Virkning. Den Universelle Lov om Årsag og Virkning er en af de mest kendte Universelle Love. Loven om Årsag og Virkning er nøglen til at forstå Karma og fjerne blokeringer i dit liv. angst smerte, ansvarlighed, dansk, de universelle lov, den universelle lov om årsag & virkning, den universelle lov om årsag og virkning, frygt, karma, karmisk gæld, karmisk lærestreger, konsekvenser, lidelse, loven om årsag & virkning, loven om årsag og virkning, loven om tiltrækning, manifestation, ønsket udfald, smerte, the secret, tillid, triggers, universel lov, universet                                                                                    

Jeg er altid forbavset over Karmas kreativitet, og hvordan Hun kan sparke ens nosser så hårdt, at man kan, hører bjældeklang langt ind i det nye årtusinde.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#5 – Loven om Årsag og Virkning Handler om Triggers.

Der er ALTID noget som trigger Loven om Årsag og Virkning. Det er ikke noget, som sker ud af det blå. Når du oplever Virkningerne/Konsekvenserne/Udfaldet af noget, så er det fordi noget længere nede af vejen triggerede det. Husker du at undersøge tidslinjen i tip #2 for finde problemerne?

For at forstå Loven om Årsag og Virkning, så kan jeg godt lide at bruge eksempler fra automation software programmer og email automation.

Her et eksempel fra én af mine email automationer:

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

LÆS DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Den Universelle Lov om Årsag og Virkning er en af de mest kendte Universelle Love. Loven om Årsag og Virkning er nøglen til at forstå Karma og fjerne blokeringer i dit liv.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...