Opdag kraften i den universelle lov om Ikke-Tilknytning. Lær hvordan den kan hjælpe dig med at undgå Usunde Forhold, overvinde Parasociale Forhold, Fjerne Blokeringer for Manifestationer og leve et Lykkeligt, Fredeligt Liv. Find ud af de væsentlige forskelle mellem Ikke-Tilknytning og Frigørelse i denne tankevækkende artikel.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Ikke-Tilknytning – 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Ikke-Tilknytning.

Det er den anden uge i måneden, hvilket betyder at det er tid til vores Månedlige Universelle Lov Guide. Denne Måneds Universelle Lov er Loven om Ikke-Tilknytning.

Aldrig hørt om Loven om Ikke-Tilknytning? Det er du ikke alene om! Denne Universelle Lov er af en eller anden grund meget ukendt. Alligevel så mener jeg, at det er en meget powerfuld Universel Lov, og at den er vigtigt for vores mentale tilstand.

Som altid, her er de Universelle Love, som vi allerede har været igennem:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først ☺️

Lad os først kigge på, hvad den Universelle Lov om Ikke-Tilknytning siger:

“Et menneske kan befri sig selv fra begrænsningerne af en karmisk-bestemt eksistens. Oplysning er opnåeligt gennem erkendelsen at Selvets ultimative natur er tomt.”

Hvad betyder det overhovedet? Som mennesker, så har vi en tendens til at knytte os til ting og mennesker ret hurtigt, hvilket kan medføre en masse problemer som tiden skrider frem.

Det kan blokere vores manifestation.

Det kan gøre vores relationer meget usunde.

Det kan rode med vores virkelighedssans.

Det kan påvirke vores følelser.

Det kan ødelægge vores mentale tilstand på en måde, som får os til at opfører os som komplette klaphatte.

Hvorfor? Fordi når du er knyttet til noget, så bliver hele dit sind, følelser, handlinger og krop fuldstændig investeret i den ting eller den person. Det gør dig fuldstændig irrationel – hvilket kan være meget farligt eftersom det har intet at gøre med den virkelige verden.

Loven om Ikke-Tilknytning kan hjælpe dig med ikke at blive knyttet til noget eller nogen, så du ikke kommer til at lide af vrangforestillinger.

#1 – Loven om Ikke-Tilknytning er Ikke Frigørelse.

Ikke-Tilknytning og Frigørelse er to forskellige ting. Frigørelse er når du løsriver dig fra noget eller nogen, hvorimod Ikke-Tilknytning er at være forbundet men ikke være afhængig af noget eller nogen. Den Universelle Lov om Ikke-Tilknytning tillader os at give slip på alle tilknytninger uden at føle os alene eller glemt. Denne Lov hjælper os med at finde en balance mellem at lide/elske noget eller nogen uden at vi knytter os til eller bliver afhængig af det eller dem.

Der er en Universel Lov som hedder Loven om Frigørelse, som er planlagt til at blive delt på denne blog i fremtiden.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE 9-SIDERS PDF UDGAVE.]

#2 – Loven om Ikke-Tilknytning Hjælper Dig med at Give Slip på Usunde Relationer.

Hvis du følger mig på de sociale medier eller har fulgt mit arbejde i et stykke tid, så ved du at jeg taler meget om Usunde Relationer, Toxic Personer, og Narcissistisk Mishandling. Jeg har arbejdet på mit “Toxic People”-projekt siden Oktober 2022, og jeg håber på at jeg snart kan lancere det. Jeg har lavet en Instagram Profil og en Facebook Side for projektet, men jeg er ikke begyndt at dele noget endnu. Det kommer når alting er parat til lancering. Sørg også for at tilmelde dig min email list, så du kan være den første som få besked når projektet lanceres samt få adgang til bonusser og ressourcer som ikke vil blive delt på de sociale medier eller online.

Eftersom jeg fokuserer mere og mere på Usunde Relationer, Toxic Personer og Narcissistisk Mishandling, så vil jeg påpege brugen af Loven om Ikke-Tilknytninger når det kommer til Usunde Relationer.

Det bliver en Usund Relationer, når du bliver alt for tilknyttet til den anden person… eller personen bliver alt for tilknyttet til dig… og din lykke er afhængig af den anden person.

Når du er afhængig af en anden person for at føle dig glad, føle dig succesfuld, føle dig tryg, føle at du har nok penge, føle [UDFYLD SELV] så leder du efter én til at udfylde den rolle, og du knytter dig til dem som en igle. Jo længere forholdet er, jo mere usundt bliver det – og jo sværere er det at komme ud af forholdet, fordi det er blevet en livsstil og det gør dig tryg. Du ved, at det ikke er perfekt, men du bliver i det, fordi du vil hellere være sammen med den person end at være alene.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE 9-SIDERS PDF UDGAVE.]

#3 – Loven om Ikke-Tilknytning Hjælper Dig med at Undgå Parasociale Forhold.

Meget kort, et Parasocialt Forhold er når du har et “forhold” med en person, som ikke er gengældt. Det bedst kendte eksempel på Parasociale Forhold er når en person bliver så forelsket i en kendt person, at de formår at overbevise sig selv om, at de rent faktisk er kærester med den kendte person, og at hele verdenen er imod dem. Det er en slags os mod dem – ting. Nogen tager det endda ud på de sociale medier, hvor de deler photoshoppet billeder af dem selv sammen med den kendte person, hvor de prøver at overbevise verdenen om, at forholdet er virkeligt. Og hvis folk konfronterer dem med deres løgne og vrangforestillinger, så bliver de meget aggressive og defensiv. Et andet velkendt eksempel på et Parasocial Forhold er stalkere, som er overbevist om, at de har et forhold med den person de stalker. Et tredje eksempel, som jeg ser ret ofte i situationer hvor en person forsøger at manifestere en bestemt person, så sker det at manifestoren mister deres virkelighedssans og formår at hjernevaske sig selv til at tro at de allerede har et forhold til deres bestemte person.

Dette er blot et par eksempler på Parasociale Forhold, og jeg er sikker på, at du kan genkende eksemplerne, enten fra noget du har set i det virkelige liv eller noget du har set på TV. Parasociale Forhold er tegn på en form for mental ustabilitet, men disse personer er så dybt inde i deres opdigtet-fantasi-verden, at de på ingen måder er i stand til at erkende, at de lider af vrangforestillinger og har brug for professionel hjælp.

Hvordan kommer Loven om Ikke-Tilknytning ind i billedet her?

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE 9-SIDERS PDF UDGAVE.]

#4 – Loven om Ikke-Tilknytning Hjælper Dig med Fjerne Blokeringerne for Dine Manifestationer.

Hvis du følgere mit arbejde, så er der en stor chance for at du er interesseret i Manifestation og ønsker at lærer mere om at Manifestere Dine Drømme, Mål og Ønsker – så selvfølgelig vil jeg dele, hvordan Loven om Ikke-Tilknytning påvirker Manifestation.

Præcis som mange mennesker falder i vrangforestilling-fælden, når de forsøger at Manifestere en Bestemt Person, så er der også mange mennesker som mister deres virkelighedssans når de forsøger at Manifestere alt muligt andet. Det er derfor, at jeg ikke længere er fortaler for affirmationsarbejde og hvorfor jeg mener, at du skal være lidt forsigtigt med visualiseringsarbejde.

Hvis du bliver ved med at gentage den samme ting igen og igen, så vil dit sind med tiden tro på at det er sandt. Det er hjernevask! Men det afhænger af, hvad du gentager og hvad du praktiserer som afgør om det er dårlig eller god hjernevask.

En af de største fejltagelser jeg ser i Manifestationsarbejde er…

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE 9-SIDERS PDF UDGAVE.]

#5 – Loven om Ikke-Tilknytning Hjælper Dig til at Leve et Lykkeligt og Fredeligt Liv.

Hele grundessensen af Loven om Ikke-Tilknytning er at leve et lykkeligt og fredeligt liv! Du er ikke bundet er nogen eller noget – folk er i dit liv, fordi de har vælger til at være der, og du vælger at være i deres. Det er uforpligtende.

Husk, tilknytning er et valg. Det er ikke en naturlig ting eller noget som er indkodet ved fødslen. Tilknytning mestringsstrategi som kommer fra frygt for at miste, blive forladt, ensomhed eller ikke være god nok. Vi knytter os til ting, oplevelser og mennesker på grund af den måde VI TROR de vil få os til at føle, eller hvad VI TROR de kan give os. 👈 Det kommer alt sammen fra Egoets Frygtbaseret Sind.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE 9-SIDERS PDF UDGAVE.]

Få adgang til den fulde potentiale af min guide med den fulde 9-siders PDF udgave! Få eksklusiv adgang til alle de værdifulde indblik og informationer som jeg har sat sammen. Invester i dig selv og støt min blog ved at klikke på linket for at købe den fulde guide nu.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Opdag kraften i den universelle lov om Ikke-Tilknytning. Lær hvordan den kan hjælpe dig med at undgå Usunde Forhold, overvinde Parasociale Forhold, Fjerne Blokeringer for Manifestationer og leve et Lykkeligt, Fredeligt Liv. Find ud af de væsentlige forskelle mellem Ikke-Tilknytning og Frigørelse i denne tankevækkende artikel.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...